Căni termice

109 articole în total
Cană de călătorie TO GO 350 ml, mocca, Eva Solo
Nou
179 lei –20 %
143 lei
ES567031
Cană de călătorie CITY TO GO 350 ml, moca, Eva Solo
Nou
229 lei –20 %
183 lei
ES567033
Cană pentru călătorie IMPULSE 300 ml, albastru nocturn, WMF
134 lei –8 %
122 lei
WM690536600
Cană de călătorie IMPULSE, 350 ml, bleumarin, WMF
177 lei
WM690926600
Cană pentru călătorie IMPULSE 350 ml, pământie, WMF
158 lei –12 %
139 lei
WM690926700
Cană de călătorie IMPULSE, 350 ml, oțel inoxidabil, WMF
180 lei
WM690926040
Cană pentru călătorie IMPULSE 300 ml, antracit, WMF
134 lei –5 %
127 lei
WM690536800
Cană de călătorie TO GO CLICK 200 ml, argintiu, Stelton
158 lei
SN675
Cană pentru călătorie IMPULSE 350 ml, antracit, WMF
255 lei
WM690937390
Cană de călătorie TO GO CLICK 200 ml, roz pal, Stelton
167 lei
SN67536
Sticlă termos 450 ml, albă, Zwilling
152 lei –20 %
121 lei
ZW39500507
Sus
Produsele următoare

Cană termică - pentru fiecare iubitor de ceai și cafea

Ce sunt cănile termice?

O cană termică sau o cană de călătorie este un tip de cană care are unele calități ale unuibalon cu vid . Este portabilă (uneori cu un mâner sau cu o buclă pentru un transport mai confortabil), are un capac cu șurub și este adesea rezistentă la scurgeri. Multe dintre ele au construcție cu pereți dubli, care păstrează mai bine temperatura băuturilor dumneavoastră. Proprietățile de izolare conferă paharelor termice un avantaj uriaș față de sticlele de apă tradiționale.

Cănile de călătorie și cănile termice pot fi folosite pentru băuturi calde, cum ar fi ceaiul sau cafeaua, sau pentru băuturi reci, cum ar fi apa sau ceaiul rece. Acestea pot fi fabricate din oțel inoxidabil sau din plastic și sunt disponibile într-o gamă largă de culori, capacități și stiluri - unele sunt mai sportive, altele mai elegante.

Cum îmi curăț cana termică?

Este foarte important să vă curățați cana de călătorie în mod regulat. În caz contrar, ar putea începe să miroasă urât, iar mucegaiul ar putea începe să se dezvolte în interiorul paharului. Poate fi dificil să găsiți o abordare practică pentru a curăța un pahar termic, însă urmând sfaturile simple de mai jos vă puteți ajuta:

  • Amestecați într-un bol apă caldă cu câteva picături de detergent de vase. Lăsați capacul să se înmoaie în această soluție timp de aproximativ 10 minute. După ce a trecut acest timp, clătiți apa cu săpun de pe capac.
  • În timp ce se înmoaie capacul, curățați paharul în sine folosind detergent de vase, apă caldă și un burete. Cu toate acestea, evitați utilizarea clorului sau a înălbitorului și a apei prea fierbinți, deoarece acestea ar putea afecta interiorul oțelului inoxidabil, diminuând astfel proprietățile izolatoare ale cănii termice.

Cum să aleg cea mai bună ceașcă termică pentru mine?

Alegerea unei căni de călătorie perfecte poate fi dificilă, deoarece există atât de multe opțiuni diferite disponibile pe piață. Scopul nostru la Kulina este de a oferi clienților noștri cea mai largă gamă de articole posibile, dar toate produsele noastre sunt durabile și fabricate din materiale sigure pentru alimente. Vă oferim căni de călătorie și căni termice de la producători de renume, cum ar fi Eva Solo, Stelton, și Kambukka. Dar dacă nu știți ce cană de călătorie să alegeți, aruncați o privire la câțiva factori importanți pe care trebuie să-i luați în considerare atunci când cumpărați o cană termică:

  • Reținerea căldurii și scopul cupei dvs

Modul în care băuturile sunt păstrate calde sau reci poate varia în funcție de tipul de izolație. Decideți dacă aveți nevoie ca cafeaua să rămână caldă în timpul călătoriei spre birou sau pe parcursul întregii zile de drumeție. Unele pahare sunt mai bune ca pahare termice pentru naveta sau pentru a merge prin oraș, în timp ce altele sunt mai bune pentru călătorii lungi.

  • Material și stil

Producătorii folosesc frecvent oțel sau oțel inoxidabil pentru a produce cupe termice. Tehnologia cu pereți dubli menține în mod eficient temperatura lichidelor, iar ambele materiale sunt durabile și ecologice. De asemenea, sunt ușor de curățat și nu absorb mirosurile. Cu toate acestea, este posibil să doriți să cumpărați și o cană cu corpul din plastic, deoarece aceste căni de călătorie sunt mult mai elegante.

  • Capacul

Paharele termice au capace rabatabile sau cu șurub, ambele funcționează bine pentru a sigila recipientul, deși versiunile cu șurub sunt mai fiabile și de lungă durată. Asigurați-vă că capacul este ușor de curățat, că nu se scurge și că nu se desprinde ușor. În plus, locul ar trebui să fie confortabil pentru a putea bea din el.