House Doctor

House Doctor, principalul brand scandinav, este renumit pentru atenția acordată detaliilor. Detaliile contează, la fel și fiecare produs din casa ta. Proiectați-vă propriul interior cu ajutorul unor obiecte frumoase și semnificative.
4 articole în total
Frapieră ALIR, alamă, House Doctor
315 lei
HD211290801
Agitator de cocktail ALIR, alamă,House Doctor
269 lei –13 %
234 lei
HD211290800
Agitator de cocktail GRUNGE, House Doctor
269 lei –20 %
215 lei
HD211290811
Lingură pentru bar GRUNGE, House Doctor
69 lei
HD211290814

House Doctor - cel mai bun medicament pentru casa ta

House Doctor este o companie daneză de familie care a fost fondată în 2001 de trei frați care împărtășesc o pasiune pentru interioare confortabile și informale. Ei cred că interioarele frumoase trezesc vitaminele necesare și au finanțat compania cu misiunea de a crea produse frumoase, funcționale și accesibile pentru casă. Brandul a devenit un nume cunoscut în Danemarca și a câștigat popularitate în întreaga Europă pentru stilul său de design artistic și gama armonioasă de produse.

House Doctor's design și stil

Marca House Doctor este cunoscută pentru stilul său distinctiv de design scandinav, care combină simplitatea, funcționalitatea și eleganța. Produsele brandului sunt caracterizate de linii curate, o senzație naturală, culori discrete și o estetică minimalistă.

Misiunea companiei este de a inspira și de a-i ajuta pe oameni să își creeze propriile spații unice - case confortabile, care sunt un medicament pentru toate problemele și necazurile. House Doctortrebuie să aducă echilibru, simplitate și autenticitate în casele oamenilor. O fac oferind modele lucrate manual, forme organice, detalii subtile, texturi elegante și un design echilibrat.

House Doctorgama de produse

House Doctorgama de produse a companiei este extinsă și include totul, de la mobilier și iluminat la accesorii pentru casă și textile. Produsele mărcii sunt concepute pentru a fi funcționale și practice, adăugând în același timp o notă de stil oricărei case. Unele dintre categoriile lor de produse populare includ:

  • Mobilier: House Doctor oferă o gamă de piese de mobilier, inclusiv scaune, mese, canapele și soluții de depozitare. Mobilierul brandului este conceput pentru a fi atât elegant, cât și practic, ceea ce îl face ideal pentru casele moderne.

  • Il uminat: House Doctor Colecția de lămpi include o varietate de corpuri de iluminat care sunt atât funcționale, cât și elegante. Corpurile de iluminat ale mărcii sunt concepute pentru a crea o atmosferă caldă și primitoare în orice cameră.

  • Accesorii pentru decorarea casei: Gama de accesorii de decor pentru casă a mărcii include o varietate de articole decorative, cum ar fi vaze, ghivece, oglinzi și rame de tablouri. Aceste articole sunt concepute pentru a adăuga o notă de personalitate și stil în orice cameră.

  • Textile: House Doctor colecția de textile a companiei include o varietate de articole de mobilier moale, cum ar fi perne, perne și pături. Materialele textile ale mărcii sunt concepute pentru a fi confortabile, practice și elegante, ceea ce le face perfecte pentru orice casă.

  • Produse pentru exterior, textile pentru baie și accesorii de depozitare