Pahare plastic

22 articole în total
Pahar de apă din plastic CLUB S 250 ml, transparent, Koziol
20 lei
KOZ3576535
Pahar de plastic CONNECT, set de 4 buc, 190 ml, coral, Koziol
124 lei
KOZ7141704
Pahar de plastic CONNECT, set de 4 buc, 190 ml, gri cenușiu natural, Koziol KOZ7141701
Pahar de plastic CONNECT, set de 4 buc, 190 ml, lemn natural, Koziol KOZ7141702
Pahar de apă CRYSTAL 250 ml, transparent, Koziol
21 lei
KOZ3545535
Pahar CLUB NO. 7 Koziol 40 ml cristal transparent
27 lei
KOZ3798535
Pahar incasabil SUPERGLASS CLUB NO.3 Koziol 250 ml, cristal transparent KOZ3403535
Pahar înalt de plastic pentru băuturi CLUB L, 400 ml, transparent, Koziol KOZ3578535
Pahar incasabil SUPERGLASS CLUB NO.3 Koziol 250 ml, jad transparent KOZ3403653
Pahar înalt de plastic pentru băuturi CRYSTAL L 450 ml, transparent, Koziol KOZ3544535
Pahar incasabil SUPERGLASS CLUB NO.2 Koziol 250 ml, cuarț roz transparent KOZ3402654
Pahar de apă din plastic CLUB S 250 ml, gri transparent, Koziol KOZ3545540

Pahare de plastic - o alternativă de plastic pentru sticlărie

Ce sunt ochelarii de plastic?

Paharele din plastic sunt pahare de băut fabricate din materiale plastice, cum ar fi policarbonatul, acrilicul sau polipropilena. Aceste pahare sunt un înlocuitor foarte apreciat pentru paharele de sticlă și paharele de apă convenționale, pentru a fi utilizate în multe situații, cum ar fi întâlnirile în aer liber, petrecerile la piscină sau picnicurile.

Acestea sunt ușoare, reutilizabile, portabile și, foarte adesea, incasabile. Paharele din plastic sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni, stiluri și culori.

În Kulina, avem cele mai bune pahare de plastic de la producători de renume precum Koziol. Koziol ochelarii din plastic sunt aproape indestructibili, așa că, dacă vă decideți să îi cumpărați, îi veți putea folosi ani de zile.

Unde și când puteți folosi pahare de plastic?

Paharele de băut din plastic sunt o alegere adaptabilă pentru o varietate de situații, inclusiv:

  • Adunări în aer liber: Paharele din plastic sunt perfecte pentru întâlnirile în aer liber, cum ar fi grătarele, picnicurile și petrecerile în grădină, deoarece sunt mai puțin susceptibile de a se sparge decât paharele convenționale.
  • Sărbătorile de sărbători: Paharele de plastic pot fi o alternativă excelentă pentru ocazii precum Ziua Recunoștinței sau Crăciunul, unde pot fi adunări mari de oameni și se bea frecvent.
  • Călătorii: Paharele de plastic sunt, de asemenea, o opțiune minunată pentru călătorii, zile de plajă, plimbări în pădure și alte locuri unde paharele de sticlă pot fi prea grele sau se pot sparge cu ușurință.
  • Petreceri pentru copii: Deoarece paharele de plastic sunt incasabile și mai puțin susceptibile de a provoca răni dacă sunt scăpate sau răsturnate, acestea reprezintă o alternativă sigură pentru petrecerile pentru copii.

Care sunt tipurile de ochelari din plastic oferite de Kulina?

Kulina oferă o gamă largă de pahare de plastic pentru diverse băuturi, cum ar fi:

  • Pahare de plastic pentru apă: Paharele de plastic sunt excelente pentru a servi toate tipurile de băuturi reci
  • Pahare de vin din plastic: Paharele de plastic pentru vin sunt disponibile într-o gamă largă de dimensiuni și stiluri, inclusiv pahare, cu picior și fără picior. Acestea sunt perfecte pentru întâlniri în aer liber, picnicuri și alte activități în care utilizarea ochelarilor convenționali poate fi riscantă.
  • Pahare de plastic pentru bere: Paharele de bere, paharele de bere și paharele de bere sunt doar câteva dintre diferitele varietăți de pahare de bere din plastic disponibile. Sunt rezistente și incasabile, ceea ce le face perfecte pentru întâlniri în aer liber.
  • Pahare de șampanie din plastic: Da, chiar și șampania poate fi băută în plastic! Sunt disponibile mai multe dimensiuni și forme de pahare de șampanie din plastic, inclusiv flaute și cupe. Acestea sunt perfecte pentru ocazii precum nunțile, întâlnirile în aer liber și alte întâlniri în care utilizarea de sticlărie standard ar fi riscantă.

În concluzie, pe Kulina puteți găsi mai multe varietăți de pahare de plastic disponibile pentru o varietate de băuturi, iar cel mai bun tip de pahar va depinde de cerințele dumneavoastră și de situație.