Grătare cu Severin

grily Severin

Mai fierbinte decât gazul, mai rapid decât cărbunele

Nu este cazul să aveți prejudecăți. Grătarele electrice îi vor satisface pe toți cei care nu doresc compromisuri atunci când gătesc la grătar:

→ încălzire de la 0° la 500°C în 10 minute
→ grill masiv
→ setare precisă a temperaturii în 10 trepte

Fripturi suculente cu o crustă crocantă sau carne de porc la grătar gătită la o temperatură scăzută - noua generație de grătare Severin garantează un rezultat excelent.

 

eBBQ

eBBQ este ecologic și curat.

Grătare fără gaze și fum, fără probleme cu vecinii și fără emisii de CO2, dacă folosiți energie electrică ecologică. Vizitați showroom-ul digital Severin.

Viitorul grătarelor este electricitatea!

Severin Sevo

Grătare smart

Într-o casă inteligentă își are locul și un grătar inteligent. Gama de grătare Severin "Smart" poate fi controlată în totalitate prin intermediul unei aplicații mobile. Puteți selecta rezultatul dorit, temperatura și, datorită termometrului conectat, puteți monitoriza modul în care se gătește carnea. Cu un pahar în mână, puteți fi cu ochii pe grătar.

steakové nože

Conectați-vă și gătiți - Severin SEVO

S-au dus zilele în care grătarele electrice ne făceau să zâmbim. Severin Sevo atinge temperaturi maxime de până la 500°C în mai puțin de 10 minute - datorită elementului său dublu de încălzire și a inserției inovatoare a reflectorului pentru o distribuție optimă a căldurii. Pentru prăjirea rapidă și precisă a fripturilor, există o așa-numită BoostZone, care poate fi activată separat. Capacul de înaltă calitate permite apoi o gătire lentă, de exemplu, pentru a pregăti coaste sau pulled pork. Două termometre integrate pentru temperatura internă a cărnii, un afișaj OLED și un cadran intuitiv de control al temperaturii nu lasă nimic la voia întâmplării.

 

Vedeți în materialul video cum se prepară grătarele pe tehnologie de ultimă generație, premiată prin design.

 

maska na spaní

Compact, dar puternic - Severin SENOA

Gama Senoa oferă grătare pentru spațiul limitat, special pentru nevoile fanilor grătarelor urbane. De multe ori, nu prea există spațiu pe balcoane, vecinii nu vor să fie deranjați sau unele clădiri de apartamente interzic în mod categoric grătarele cu cărbuni. Cu grătarele Severin Senoa, vă puteți bucura din plin de grătare în aer liber și în interior.