Oglinzi cosmetice

31 articole în total
Oglinda de masă 28 cm, cu tavă, gri, Brabantia
189 lei
BRAB280702
Oglindă de buzunar RONDO, 5 cm, argintiu, Philippi
143 lei
PHP193124
Oglinda de masă 28,3 cm, cu tavă, alb, Brabantia
189 lei –13 %
164 lei
BRAB280726
Oglindă pentru machiaj MODO LED, mărire de 5 ori, alb, Blomus
783 lei
BM66351
Oglindă cosmetică ALONA 20 cm, alb, oțel inoxidabil, Zack
969 lei
ZACK40139
Oglindă pentru machiaj cu mărire de 5 ori MODO LED, negru, Blomus BM66350
Oglindă pentru machiaj cu mărire de cinci ori VISTA, 29 cm, Blomus BM68948
Oglindă cosmetică MODO, negru, Blomus
418 lei
BM69085
Oglindă MILDE 35 cm, negru, metal, Bloomingville
225 lei
BV27160004
Oglindă cosmetică SONO, crem, Blomus
281 lei
BM69162
Oglindă cosmetică SONO, alb, Blomus
281 lei
BM66279
Oglindă cosmetică SONO, gri închis, Blomus
249 lei –6 %
234 lei
BM69160
Sus
Produsele următoare

Oglinzi cosmetice - un instrument perfect pentru un aspect perfect

Ce sunt oglinzile cosmetice?

Oglinzile cosmetice, denumite în mod obișnuit oglinzi de machiaj sau oglinzi de toaletă, sunt oglinzi create special pentru a face mai ușoară și mai precisă aplicarea produselor cosmetice și alte sarcini de îngrijire personală.

Unele dintre oglinzile noastre au LED pentru a vă ajuta să vă vedeți fața mai clar și să aplicați cu atenție produsele cosmetice și alte obiecte.

Oglinzile noastre cosmetice sunt disponibile într-o gamă variată de dimensiuni, forme și modele și pot fi montate pe un perete sau pe oglindă sau pur și simplu puse pe un raft, pe blatul din baie sau pe un sertar. Aceste oglinzi au fost alese cu grijă de la producători renumiți, cum ar fi Blomus, Brabantia, și Seletti.

Ce sunt oglinzile cosmetice de mărire?

Oglinzile cosmetice cu mărire, cunoscute și sub numele de oglinzi de machiaj, sunt oglinzi specializate care sunt concepute pentru a oferi o vedere mai detaliată și mai apropiată a feței. Aceste oglinzi sunt, de obicei, mai mici decât oglinzile obișnuite și au o lentilă de mărire care poate varia de la 5x la 15x sau mai mult, în funcție de modelul specific.

Oglinzile cosmetice cu mărire sunt deosebit de utile pentru aplicarea machiajului, pensarea sprâncenelor și alte sarcini de îngrijire care necesită un grad ridicat de precizie. De asemenea, acestea pot fi utile pentru persoanele cu deficiențe de vedere sau pentru oricine dorește o vizualizare mai detaliată a pielii.

Unele oglinzi cosmetice de mărire sunt prevăzute cu iluminare încorporată, cum ar fi LED, pentru a oferi o iluminare puternică și naturală, care poate imita lumina naturală a zilei. Acest lucru poate fi deosebit de util pentru aplicarea machiajului, deoarece vă permite să vedeți cum va arăta machiajul în diferite condiții de iluminare.

Oglinzile cosmetice cu mărire sunt disponibile într-o gamă largă de dimensiuni și stiluri, inclusiv oglinzi de mână, oglinzi de masă și oglinzi montate pe perete. Acestea pot fi fabricate dintr-o varietate de materiale, cum ar fi plasticul, metalul și sticla, și pot funcționa cu baterii sau pot fi conectate la priză.

Care sunt tipurile de oglinzi cosmetice disponibile pe Kulina?

Pe Kulina, puteți alege dintr-o gamă largă de oglinzi cosmetice care sunt produse pentru a răspunde nevoilor dumneavoastră specifice. Există mai multe tipuri posibile, printre care:

  • Oglinzi de masă: Acestea sunt cele mai populare tipuri de oglindă cosmetică și sunt concepute pentru a fi așezate pe o masă sau pe un dulap. Acestea pot fi ajustate în diferite unghiuri și au o varietate de dimensiuni și măriri.
  • Oglinzi cosmetice montate pe perete: Acest tip de oglinzi este o opțiune ideală dacă nu dispuneți de prea mult spațiu pe tejghea, deoarece sunt făcute pentru a fi atârnate pe perete. Acestea pot fi fixe sau reglabile și sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni.
  • Oglinzi compacte: Acestea sunt oglinzi mici, transportabile, ideale pentru retușuri în timp ce sunteți pe drum. Pe o parte, acestea au de obicei o oglindă standard, iar pe cealaltă, o oglindă de mărire.
  • Oglinzi cosmetice iluminate LED: Aceste oglinzi includ iluminare internă care oferă cea mai bună iluminare pentru a face cosmetică. Acestea pot fi alimentate electric sau cu baterii.
  • Oglinzi cosmetice cu ventuză: Aceste oglinzi au ventuze care pot fi folosite pentru a le fixa pe o suprafață netedă, cum ar fi sticla sau gresia. Dacă nu aveți prea mult spațiu și nu doriți să atașați permanent o oglindă, acestea sunt o soluție fantastică.
  • Oglinzi pentru călătorii: Acestea sunt oglinzi compacte și ușoare, care se pliază pentru a fi ușor de împachetat.
  • Oglinzi cosmetice în picioare: Aceste oglinzi de lungime întreagă pot fi poziționate în diferite unghiuri.

În cele din urmă, nevoile și preferințele dvs. vor determina tipul de oglindă cosmetică cel mai potrivit pentru dvs.

Oglinzile cosmetice sunt doar un tip de accesoriu cosmetic pe care îl oferim; avem, de asemenea, genți cosmetice și de machiaj, suporturi pentru uscător de păr, cântare de baie și organizatoare de baie.