Accesorii pentru espressoare

11 articole în total
Spumant pentru lapte SPUMA 700, Severin
772 lei –9 %
695 lei
SEVESM3587
Spumant pentru lapte SPUMA 700, Severin
633 lei –11 %
560 lei
SEVESM3586
Spumant pentru lapte SM 3584, Severin
277 lei –11 %
244 lei
SEVESM3584
Spumant pentru lapte PLISSÉ, roșu, Alessi
669 lei
ALMDL13R
Spumant pentru lapte PULCINA, negru, Alessi
199 lei
ALMDL11B
Spumant pentru lapte MILK & CHOC LONO, WMF
798 lei
WM413170011
Spumant pentru lapte PULCINA, roșu, Alessi
199 lei
ALMDL11R
Spumant pentru lapte PULCINA, alb, Alessi
199 lei
ALMDL11W
Spumant pentru lapte PLISSÉ, alb, Alessi
669 lei
ALMDL13W
Statie pentru presarea cafelei model 145781, Graef
Outlet
180 lei –29 %
127 lei
GF145781
Spumant pentru lapte PLISSÉ, gri, Alessi
669 lei
ALMDL13G

Accesorii pentru aparatul de cafea - pentru cea mai bună ceașcă de cafea

Accesorii pentru mașini de cafea - îmbunătățiți-vă experiența cafelei

Dacă aveți deja un aparat de cafea, puteți face și servi cafea excelentă acasă. Dar știați că vă puteți îmbunătăți experiența cafelei cu ajutorul unor accesorii suplimentare pentru aparatele de cafea? Avem tot ceea ce vă poate fi necesar, inclusiv spumă de lapte, tablete de curățare și râșnițe de cafea.

La Kulina, avem o selecție largă de accesorii pentru mașini de cafea de la producători de renume precum Alessi, La Pavoni, Severin și Smeg care vor fi deosebit de atractive în special pentru fanii cafelei albe.

Spumante de lapte

Acest aparat portabil este utilizat pentru a amesteca lichidele într-o combinație aerisită de bule și spumă. Când se prepară cappuccino sau latte, spumant pentru lapte este folosit pentru a bate laptele fierbinte într-o spumă groasă care este folosită ca garnitură și decor pentru băuturile de cafea.

Dar puteți folosi un spumant pentru lapte pentru a bate lapte pentru ciocolată, cacao caldă și alte băuturi, precum și pentru a amesteca cocktailuri, sosuri subțiri și pansamente ușoare. Îl puteți folosi chiar și pentru a bate albușurile.

Oferim spumătoare de lapte simple, care funcționează cu baterii, precum și spumătoare electrice cu un dispozitiv asemănător unui blender, concepute pentru a tel laptele în spumă. Spumantele electrice sunt adesea fabricate ca un accesoriu pentru o mașină de cafea sau ca un dispozitiv independent, de sine stătător.

Cleantablete ing

Un alt accesoriu foarte important pentru aparatul de cafea sunt tabletele de curățare, care vă ajută să vă păstrați aparatul într-o stare bună.Acestea sunt concepute pentru a îndepărta reziduurile de cafea și grăsimea rămasă în urma preparării cafelei. Prin curățarea aparatului de cafea vă asigurați cel mai bun gust al cafelei și o durată de viață mai lungă a aparatului dumneavoastră. Este important să folosiți în mod regulat tablete de curățare pentru aparatele de cafea pentru a evita problemele cu aparatul de cafea.