Aparate de gătit sous-vide

13 articole în total
Folie Sous vide LONO 30 x 600 cm, 2 role, WMF
125 lei
WM419980041
Sigilator cu vid VACUPACK CLASSIC VT254070, negru, Tefal
415 lei –22 %
320 lei
TEFVT254070
Sigilator cu vid FS 3610, Severin
277 lei –11 %
245 lei
SEVEFS3610
Folie Sous vide ZU 3613, Severin
65 lei
SEVEZU3613
Folie Sous vide ZU 3615, Severin
138 lei –4 %
132 lei
SEVEZU3615
Folie Sous vide ZU 3614, Severin
101 lei
SEVEZU3614
Pungi de sigilare cu vid ZU3625, Severin
138 lei –1 %
136 lei
SEVEZU3625
Folie Sous vide ZU 3617, Severin
124 lei
SEVEZU3617
Folie Sous vide ZU 3616, Severin
99 lei –4 %
95 lei
SEVEZU3616
Sigilator cu vid FS 3628, negru, Severin
Nou
647 lei
SEVE3501671

Sous-vide Vacuum Cooker - ajutorul tău neobișnuit de bucătărie

Termenul francez sous vide, care se traduce prin "sub vid", se referă la o metodă de gătit în care alimentele sunt plasate într-un recipient etanș și scufundate într-o oală cu apă încălzită la o anumită temperatură.

Care sunt cele mai mari avantaje ale gătitului sous vide?

Deși gătitul sous vide necesită echipament specific și mai mult timp, acesta are câteva avantaje mari.

  • aveți un control mare asupra timpului de gătire. Alimentele pot fi pregătite și sigilate în vid cu până la o zi înainte și lăsate să se gătească încet în cuptorul cu apă. Poți să faci sous vide peste noapte și să servești mâncarea oricând ești gata.
  • nu este nevoie să controlați singur temperatura - puteți găti carnea și peștele pentru o anumită perioadă de timp fără a fi nevoie să controlați singur temperatura
  • gătitul sous vide este hands-free! - tot ce trebuie să faceți este să împachetați alimentele în vid, să le puneți în apă, să setați temperatura și să plecați
  • Sous vide păstrează mai mulți nutrienți și vitamine decât alte metode de gătit.
  • aragazurile sous vide fac carnea mai fragedă
  • aproape orice poate fi gătit sous vide; unii bucătari îl folosesc chiar și pentru a fierbe ouăle.

Cum se utilizează un aragaz Sous-vide în vid?

Veți avea nevoie de cel puțin trei elemente pentru a începe: apă, un recipient mare și o pungă sigilabilă. Cel mai comun tip de pungă resigilabilă premium este cea cu sigiliu în vid, pe care o puteți obține pe site-ul nostru.

Deoarece gătitul alimentelor sous vide intensifică aroma, vă sfătuim să folosiți un număr mic de condimente pentru a condimenta mâncarea înainte de ambalare. Pur și simplu umpleți punga, stoarceți-o de aer și puneți-o în baia de apă caldă a recipientului.

Care sunt elementele esențiale atunci când folosiți un aragaz sous-vide?

În plus față de aragazul sous-vide, veți avea nevoie de unele echipamente suplimentare, cum ar fi un aparat de sigilat pungi de vid, pungi de vid sau folie de aluminiu, o pompă de vid. Unele dintre acestea sunt enumerate mai jos:

Mașină deSigilator cu vid : Mașinile de sigilat în vid funcționează prin eliminarea aerului dintr-o pungă de plastic ambalată cu alimente înainte de a o sigila cu căldură. Astfel, alimentele rămân mai proaspete pentru mai mult timp, creând un mediu în care microbii au dificultăți deosebite în a se dezvolta. Acesta a fost utilizat pentru gătitul sub vid, deoarece etanșarea strânsă previne, de asemenea, pierderea de umiditate și arderea.

Saci pentru sigilator cu vid: Alimentele se păstrează proaspete de până la 8 ori mai mult timp în pungile de vid. Toate substanțele nutritive sunt încă intacte, iar acestea au încă toată aroma și parfumul lor. Aceste pungi sunt cele mai bune pentru a găti în vid, deoarece sunt durabile și rezistă la arsuri atunci când sunt încălzite.

Pentru a garanta o experiență culinară de mare succes, vă oferim tot ce aveți nevoie pentru gătitul sous-vide, de la aragazuri sous-vide la toate accesoriile de la companii renumite precum Severin și Zwilling.