Portprosoape

46 articole în total
Suport pentru prosoape MINDSET, 56 cm, alb mineral, Brabantia
229 lei
BRAB303586
Suport pentru prosoape suspendat NEXIO 47 cm, oțel lustruit, Blomus BM68954
Suport pentru prosoape MINDSET 56 cm, gri mineral, Brabantia
229 lei
BRAB303562
Suport pentru prosoape suspendat NEXIO, oțel inoxidabil mat, Blomus BM68940
Suport pentru prosoape LINEA 40 cm, negru, oțel inoxidabil, Zack ZACK40598
Suport pentru prosoape LINEA 61 cm, lustruit, din oțel inoxidabil, Zack ZACK40034
Sus
Produsele următoare

Șine de prosoape - o modalitate eficientă și elegantă de a vă maximiza spațiul

Ce sunt șinele de prosoape?

Șinele de prosoape sunt bare orizontale sau tije puse în baie pentru a atârna prosoapele. De obicei, acestea sunt compuse din metal și pot fi montate pe perete sau independente. De asemenea, acestea variază în ceea ce privește dimensiunea și designul, în funcție de numărul de prosoape pe care le pot conține și de decorul băii dumneavoastră.

Șinele de prosoape sunt un accesoriu necesar pentru baie, care nu numai că vă păstrează prosoapele organizate, uscate și accesibile, dar adaugă și o notă de stil decorului băii dvs., motiv pentru care le-am selectat pe cele mai bune de la producători renumiți, cum ar fi Blomus și Brabantia. De asemenea, puteți verifica selecția noastră de cârlige pentru prosoape și suporturi pentru prosoape pentru mai multe opțiuni de depozitare.

Care sunt avantajele utilizării unui suport pentru prosoape?

  • Organizație: Suporturile pentru prosoape păstrează prosoapele aranjate și într-o singură zonă, facilitând astfel găsirea și utilizarea lor de către toată lumea atunci când este nevoie. Acestea sunt deosebit de benefice în casele aglomerate sau în spațiile de locuit comune.
  • Comoditate: O suport pentru prosoape vă permite să atârnați convenabil prosopul pentru a se usca după utilizare, împiedicând acumularea mucegaiului și a altor mirosuri neplăcute.
  • Versatilitate: Șinele pentru prosoape pot fi folosite nu doar pentru prosoape. Acestea pot fi folosite pentru a atârna haine, halate de baie și chiar costume de baie ude. Prin urmare, acestea sunt un accesoriu versatil și funcțional pentru orice casă.

Unde pot pune o suport pentru prosoape în baie?

Șinele pentru prosoape pot fi amplasate într-o varietate de poziții într-o baie, în funcție de dispunerea și dimensiunea acestora. Iată câteva locații comune pentru o suport pentru prosoape într-o baie:

  • Lângă duș sau cadă: Acesta este un loc popular pentru o suport pentru prosoape , deoarece facilitează luarea unui prosop imediat ce ieșiți din duș sau din cadă.
  • Lângă chiuvetă: Puteți, de asemenea, să instalați o suport pentru prosoape lângă chiuvetă, astfel încât să aveți la îndemână un prosop pentru mâini pentru a vă usca mâinile sau fața.
  • În spatele ușii: O altă alternativă de economisire a spațiului este montarea unui suport pentru prosoape în spatele ușii de la baie. Aceasta este o alternativă excelentă dacă aveți o baie mică și doriți să păstrați spațiul pe podea.

Atunci când stabiliți unde să instalați o suport pentru prosoape în baie, luați în considerare aspectul și dimensiunea spațiului, precum și propriile dorințe și nevoi. Instalați suport pentru prosoape la o înălțime convenabilă pentru a ajunge la el și asigurați-vă că este bine fixat de perete sau de baza independentă