Platouri pentru servit brânză

11 articole în total
Farfurie Tapas STONE SLAB 25 x 25 cm, MIJ
184 lei –2 %
179 lei
MIJC7178
Tocător IBR 34 x 24 cm, lemn, Revol
219 lei –11 %
194 lei
RV655503
Farfurie pentru sashimi CRAFT BLACK 29 x 8 cm, MIJ
158 lei –5 %
149 lei
MIJC6916
Tavă decorativă MOON, 30 x 40 cm, gri închis, Blomus
286 lei –2 %
279 lei
BM65775
Farfurie Tapas, 30 x 10 cm, Nicolas Vahé
24 lei
NV106490002
Tavă rotativă pentru brânză 30 cm, Continenta
119 lei
CONT3012
Tavă pentru brânză rotativă 40 cm, Continenta
184 lei
CONT3014
Farfurie Tapas BASALT 30 x 11 cm, efect ardezie, ceramică, REVOL RV640602
Farfurie Tapas BASALT 11,5 x 8 cm, negru, REVOL
57 lei –14 %
49 lei
RV643602
Tavă decorativă MOON 30 x 20 cm, gri deschis, Blomus
171 lei –7 %
159 lei
BM65771

Scânduri pentru brânzeturi și tapas - special concepute pentru brânzeturi și gustări

La ce se folosește o placa Tapas placă pentru brânzeturi sau o placa Tapas ?

Scândurile pentru brânzeturi și tapas sunt excelente pentru a servi o gamă largă de gustări și alimente, inclusiv brânzeturi, șuncă, tapas, măsline, nuci, biscuiți, pâine, creme tartinabile și sosuri, etc. Pe Kulina veți găsi platouri de servire din diverse materiale, de diferite dimensiuni și forme. Tabelele noastre de tapas și coardele de brânză din lemn sunt realizate de producători de încredere, cum ar fi Blomus, Revol, Continenta, și Nicloas Vahe.

Pentru ustensile de servire suplimentare pentru gustările dvs., puteți, de asemenea, să răsfoiți colecția noastră de farfurii de servire a gustărilor, cuțite de brânză și scânduri de tăiere.

Care sunt materialele folosite la fabricarea plăcilor de brânză, în afară de lemn?

Pe lângă lemn, se pot folosi multe alte materiale pentru fabricarea plăcilor de brânză. Aceste materiale includ, dar nu se limitează la:

  • Scânduri de tapas din ardezie sau bazalt: scândurile de tapas și plăcile de brânză din ardezie sau piatră au un aspect rustic plăcut și o senzație naturală care arată bine în interioarele moderne
  • Gresie: Scândurile de brânză construite dintr-o ceramică dură și durabilă numită gresie, care a fost supusă unui proces de ardere la temperaturi înalte, sunt adesea glazurate și pot fi găsite într-o gamă largă de culori.
  • Porțelan: Plăcile de porțelan pentru brânzeturi sunt construite dintr-un material ceramic cunoscut pentru duritatea și durabilitatea lor, care este ars la o temperatură ridicată. Scândurile de porțelan pentru brânzeturi pot fi găsite într-o gamă largă de nuanțe și modele, iar acestea sunt adesea acoperite pentru a le conferi un aspect lucios și neted.

Cum să aveți grijă de placă pentru brânzeturidin lemn?

Urmând aceste sugestii simple, vă puteți asigura că placă pentru brânzeturi din lemn rămâne în stare bună pentru o perioadă lungă de timp.

  • După utilizare, spălați rapid placa cu apă caldă, săpun blând și un burete moale. Deoarece bureții și perii abrazivi pot deteriora lemnul, evitați să le folosiți.
  • Înainte de a depozita placa, uscați-o în mod corespunzător cu un prosop proaspăt sau lăsați-o să se usuce complet la aer.
  • Se presară puțină sare grunjoasă pe tablă și se freacă cu o jumătate de lămâie pentru a scăpa de orice pete sau mirosuri. Uscați tabla ca de obicei, după ce o clătiți bine cu apă.
  • Aplicați în mod regulat un ulei sau o ceară sigură pentru alimente pe planșetă pentru a ajuta la conservarea acesteia și pentru a împiedica uscarea lemnului. Asigurați-vă că respectați cu strictețe instrucțiunile producătorului.
  • Pentru a preveni deformarea sau crăparea plăcii, evitați să o înmuiați în apă sau să o spălați în mașina de spălat vase.