Grilaje de grătar

10 articole în total
Grilă pentru vatra de foc FIRECYLINDER, Eva Solo
Outlet
396 lei –21 %
309 lei
ES571143
Grătar pentru gătit în aer liber 23 cm, fontă, Petromax
124 lei –7 %
115 lei
PET701577
Grilă de grătar TRIPLE, 55 cm, Höfats
813 lei
HO050302
Grilă de grătar 570, din fontă, Outdoorchef
793 lei
ODCH1821269
Grătar TRIPLE, 45 cm, Höfats
616 lei
HO050301
Grătar BEER BOX, Höfats
Grătar BEER BOX, Höfats
În stoc (1 buc.)
165 lei
HO070301
Suport vase 30 cm, fontă, Petromax
186 lei –11 %
164 lei
PET761014
Suport vase 23 cm, fontă, Petromax
141 lei –10 %
126 lei
PET701768
Grătar pentru vatra de foc ELLIPSE, Höfats
393 lei
HO060301
Grilă pentru vatra de foc FIRECUBE, Eva Solo
396 lei –7 %
368 lei
ES571116

Grile pentru grătar - o experiență perfectă la grătar

Ce sunt grilele de grătar?

Acest instrument, denumit adesea grilă pentru grătar sau grilă grilă de grătarlegume, este utilizat pentru a ține o varietate de mâncăruri mici care ar putea aluneca prin plăcile sau grătarele tipice ale grătarului atunci când se prepară mâncăruri la grătar.

La magazinele Kulina, avem grătare de grătar produse de mărci renumite, cum ar fi Eva Solo, Höfats, șiOutdoorchef și sunt construite, de obicei, dintr-un material neaderent.

Atunci când ridicați grila de grătar de pe grătar, unele grile sunt prevăzute cu mânere pentru a le manevra mai ușor. Multe dintre grilele de grătar au găuri perforate care lasă să treacă sucul și uleiurile și să se îndepărteze de alimente, permițând în același timp ca acestea să primească intensitatea directă a căldurii.

Cu toate acestea, găurile sunt mici, astfel încât alimentele delicate, cum ar fi bucățile de pește, creveții, crustaceele și legumele, să nu cadă prin ele sau să rămână blocate în spațiile deschise, așa cum se poate întâmpla la grătarele standard.

Care sunt tipurile de grătare pentru grătare disponibile?

Există mai multe tipuri diferite de grătare pentru grătare disponibile pe Kulina, fiecare cu caracteristici și avantaje unice. Printre numeroasele tipuri se numără următoarele:

  • Grătar din fontă: Grilele de grătar construite din fontă sunt folosite pentru că sunt fiabile și rețin eficient căldura. Grilajele din fontă sunt excelente pentru a arde și a reține căldura, ceea ce le face perfecte pentru fripturile la grătar și alte mese. De asemenea, acestea devin mai ușor de utilizat, deoarece au o suprafață neaderentă.
  • Grile de grătar din oțel inoxidabil: Oțelul inoxidabil este un alt material popular pentru grătarele de grătar. Este robustă, ușoară și rezistentă la rugină și coroziune, ceea ce o face perfectă pentru utilizarea în aer liber. Este o idee excelentă să gătiți produse delicate, cum ar fi peștele, pe grătare din oțel inoxidabil, deoarece acestea permit o distribuție uniformă a căldurii și reduc la minimum lipirea.
  • Grile de fier pentru grătar: Structura sa robustă, fiabilitatea și distribuția uniformă a căldurii o fac perfectă pentru a frige și a frige mâncăruri. Grilele de fier trebuie unse înainte de utilizare pentru a preveni aderența alimentelor. Cu o îngrijire adecvată, acestea pot dura ani de zile.

Este esențial să selectați grila de grătar care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră și tehnicii de gătit, deoarece fiecare model are beneficii specifice.

În magazinul Kulina puteți achiziționa, de asemenea, accesorii suplimentare pentru grătar, cum ar fi ustensile pentru grătar, accesorii de curățare a grătarului și unele vase pentru grătar care se vor potrivi perfect cu grilă de grătardumneavoastră.