Apărătoare anti-tăiere pentru degete

1 articole în total
Mănușă rezistentă la tăiere, Microplane
79 lei
MI34027

Protecții pentru degete - pentru o tăiere sigură

Apărătoarele de degete pentru tăiere sunt gadgeturi de bucătărie inteligente care vă protejează degetele atunci când tăiați, feliați sau tocați. Deși bucătarii profesioniști folosesc rareori protectoare de degete, acestea pot fi utile pentru:

  • bucătari începători
  • lucrători din restaurante/ cantine sau bistrouri unde trebuie să fie tocată multă mâncare
  • copii care vor să gătească împreună cu părinții lor sau pe cont propriu
  • seniori care doresc să fie independenți și să gătească singuri
  • persoane cu dizabilități fizice

Cum funcționează protectoarele de degete pentru tăiere?

Protectorii de degete au forme și dimensiuni diferite și sunt confecționați din materiale diferite - de obicei oțel sau plastic. Unele dintre ele se pun doar pe vârfurile degetelor (separat pe fiecare deget), iar altele protejează toate degetele/toate încheieturile în același timp.

De obicei, purtați garda pentru degete pe degetele mijlociu și arătător, celelalte degete fiind libere să se miște. Vârful scutului pentru degete va ține în poziție alimentele pe care le tăiați. Datorită dispozitivului de protecție a degetelor, lama cuțitului nu atinge în niciun moment degetele, ceea ce îl protejează pe utilizator de tăiere.

Cum fac bucătarii să nu-și taie degetele?

Bucătarii profesioniști au o tehnică specială de tăiere care le permite să își protejeze degetele. Își țin mâna în poziție de gheară, cu vârful degetelor încolăcit dedesubt și ating cuțitul cu primul articulație. Degetul mic și degetul mare țin alimentele, iar întreaga mână se mișcă înapoi în timp ce taie, mâna care taie urmând cuțitul. Vedeți filmele de pe YouTube pentru instrucțiuni mai precise.