Bugatti

Faceți cunoștință cu Bugatti, brandul italian care oferă nu numai aparate de bucătărie elegante, tacâmuri și accesorii de bucătărie și de masă, ci și ideea de "Unexpected Everyday" - un memento elegant pentru a aprecia lucrurile mici care ne înconjoară și ne mișcă în fiecare zi.
49 articole în total
Storcator electric VITA 0,6 l, verde mere, otel inoxidabil, Bugatti
Nou
BGTT55VITACM
Filtru de cafea cu pârghie DIVA 0,8 l, cremă, oțel inoxidabil, Bugatti
Nou
BGTT15DIVAC
Toaster VOLO 32 cm, crem, oțel inoxidabil, Bugatti
Nou
1 069 lei
BGTT13SVOLOC
Toaster VOLO 32 cm, auriu, oțel inoxidabil, Bugatti
Nou
1 703 lei
BGTT13SVOLODL
Blender de masă VELA EVOLUTION 1,5 l, argintiu, oțel inoxidabil, Bugatti
Nou
BGTT12EVELACR
Filtru de cafea cu pârghie DIVA 0,8 l, verde măr, oțel inoxidabil, Bugatti
Nou
BGTT15DIVACM
Oală sub presiune VERA EASY 1,7 l, verde măr, oțel inoxidabil, Bugatti
Nou
BGTT14SVERACM
Blender de masă VELA EVOLUTION 1,5 l, negru, oțel inoxidabil, Bugatti
Nou
BGTT12EVELAN
Toaster VOLO 32 cm, aur roz, oțel inoxidabil, Bugatti
Nou
1 703 lei
BGTT13SVOLORG
Oală sub presiune GIULIETA 1,2 l, auriu, oțel inoxidabil, Bugatti
Nou
1 459 lei
BGTT02GTDLNU
Oală sub presiune JACKIE 1,2 l, negru, oțel inoxidabil, Bugatti
Nou
1 459 lei
BGTT02JKNNU
Blender de masă VELA EVOLUTION 1,5 l, portocaliu, oțel inoxidabil, Bugatti
Nou
BGTT12EVELACO
Blender de masă VELA EVOLUTION 1,5 l, alb, oțel inoxidabil, Bugatti
Nou
BGTT12EVELAC1
Toaster VOLO 32 cm, argintiu, oțel inoxidabil, Bugatti
Nou
1 069 lei
BGTT13SVOLOCR
Filtru de cafea cu pârghie DIVA 0,8 l, violet, oțel inoxidabil, Bugatti
Nou
BGTT15DIVACL
Oală sub presiune GIULIETA 1,2 l, argintiu, oțel inoxidabil, Bugatti
Nou
BGTT02GTCRNU
Storcator electric VITA 0,6 l, portocaliu, otel inoxidabil, Bugatti
Nou
BGTT55VITACO
Storcator electric VITA 0,6 l, violet, otel inoxidabil, Bugatti
Nou
971 lei
BGTT55VITACL
Filtru de cafea cu pârghie DIVA 0,8 l, argintiu, oțel inoxidabil, Bugatti
Nou
BGTT15DIVACR
Blender de masă VELA EVOLUTION 1,5 l, violet, oțel inoxidabil, Bugatti
Nou
BGTT12EVELACL
Oală sub presiune JACKIE 1,2 l, argintiu, oțel inoxidabil, Bugatti
Nou
BGTT02JKCRNU
Storcator electric VITA 0,6 l, negru, otel inoxidabil, Bugatti
Nou
971 lei
BGTT55SVITAN
Blender de masă VELA EVOLUTION 1,5 l, cremă, oțel inoxidabil, Bugatti
Nou
BGTT12EVELAC
Sus
Produsele următoare

Bugatti - aparate și accesorii de bucătărie italiene de lux

Bugatti este un brand care produce colecții moderne de tacâmuri, veselă, veselă de bucătărie, sticle termice și aparate de bucătărie mici, dar inovatoare, toate impregnate de inteligență. Îmbinând explorarea estetică și tehnologia cu un fler italian distinct, marca creează obiecte care au un stil sofisticat și un scop funcțional. În plus, filozofia orientată spre viitor a Bugatti integrează perfect tradițiile locale autentice, rezultând un produs unic și autentic.

Bugatti colecțiile nu se concentrează doar pe aspectul estetic al designului, ci integrează și aspectul practic esențial cerut de obiectele de uz casnic de zi cu zi. Conceptul de frumusețe este explorat în toate colecțiile lor.

Bugatti istoria mărcii

Bugatti are o istorie bogată de evoluție (care datează din 1923), începând ca un atelier profesional care producea tacâmuri din argint și alamă argintată. Compania a fost apoi pionier în dezvoltarea aliajului Bugatti și a devenit de atunci un brand contemporan de ustensile de bucătărie. Denumită inițial F.lli Bugatti fu Amadio, ca un omagiu adus tatălui celor cinci frați care au fondat-o, Bugatti a fost întotdeauna condusă de legăturile sale familiale puternice și de legătura profundă cu regiunea Lumezzane din Italia.

În ceea ce privește istoria cea mai contemporană a mărcii, Bugatti și-a făcut intrarea pe piață în 2005, odată cu lansarea primului său aparat mic de bucătărie, aparatul de cafea espresso Diva, proiectat de Andreas Seegatz. De atunci, compania a continuat să își extindă linia de produse cu o gamă de oferte care prezintă designul său distinctiv și ADN-ul de ultimă generație.

În ciuda istoriei sale îndelungate, Bugatti a continuat să împingă limitele inovației în materie de design, estetică și tehnologie. Compania se angajează să insufle moștenirea și spiritul său în obiectele de zi cu zi, creând un stil de viață colorat și interesant, plin de povești care merită împărtășite.

Bugatti filozofie - neașteptat de cotidian

Prin înălțarea ritualurilor simple ale vieții de zi cu zi cu căldură, magie și minune, Bugatti dorește să îmbogățească obiceiurile zilnice pe care le realizăm în mediile noastre domestice, făcându-le mai intime și conectându-le cu cele mai profunde dorințe ale noastre prin evocarea unei călătorii prețioase și emoționale prin frumusețe și design.

Bugattifilosofia lui "Unexpected Everyday" subliniază importanța lucrurilor mărunte care pot avea un impact asupra vieții noastre de zi cu zi. Această filozofie promovează ideea că putem crea experiențe semnificative îmbrățișând momentele extra reale, calde și pline de suflet care sunt unice și surprinzătoare. Este un memento elegant pentru a aprecia lucrurile mici care ne mișcă în fiecare zi.

Bugattigama de produse 's - unde stilul italian întâlnește inovația

Bugatti, cunoscută și sub numele de Casa Bugatti, oferă o gamă largă de produse pentru casă, inclusiv aparate de bucătărie, sticle de apă, tacâmuri și accesorii de bucătărie. Ceea ce diferențiază produsele lor este designul unic și inovator, care combină atât forma, cât și funcția. Bugattinu sunt doar atractive din punct de vedere vizual, ci și eficiente și practice pentru utilizarea zilnică. Aceștia folosesc materiale de înaltă calitate și acordă atenție chiar și celor mai mici detalii, asigurându-se că produsele lor sunt durabile și de lungă durată. În plus, Bugatti se angajează să fie sustenabil și ecologic, folosind materiale și procese de producție care reduc la minimum impactul asupra mediului.

Toate micile aparate de bucătărie de la Bugatti reinterpretează stilul italian, oferind o estetică contemporană combinată cu o expertiză superioară în inginerie și tehnologie de ultimă oră, cum ar fi IoT (Internet of Things) utilizată în aplicația Bugatti B Chef App și GTH (Glass Tech Hot Semiconductor Technology) utilizată în Noun, revoluționarul aparat de gătit inteligent.