Bugatti

Faceți cunoștință cu Bugatti, brandul italian care oferă nu numai aparate de bucătărie elegante, tacâmuri și accesorii de bucătărie și de masă, ci și ideea de "Unexpected Everyday" - un memento elegant pentru a aprecia lucrurile mici care ne înconjoară și ne mișcă în fiecare zi.
52 articole în total
Espressor DIVA EVOLUTION 0,8 l, alb, oțel inoxidabil, Bugatti
5 845 lei
BGTT15EDIVAC1
Espressor DIVA EVOLUTION 0,8 l, portocaliu, oțel inoxidabil, Bugatti BGTT15EDIVAO
Espressor DIVA 0,8 l, negru, oțel inoxidabil, Bugatti
5 358 lei
BGTT15DIVAN
Ceainic electric VERA EASY 1,7 l, aur, oțel inoxidabil, Bugatti
1 654 lei
BGTT14SVERADL
Blender VELA EVOLUTION 1,5 l, verde măr, din oțel inoxidabil, Bugatti BGTT12EVELACM
Blender VELA EVOLUTION 1,5 l, lila, oțel inoxidabil, Bugatti
1 069 lei
BGTT12EVELACL
Blender VELA EVOLUTION 1,5 l, cremă, oțel inoxidabil, Bugatti
1 069 lei –15 %
906 lei
BGTT12EVELAC
Espressor DIVA 0,8 l, portocaliu, oțel inoxidabil, Bugatti
5 490 lei –12 %
4 801 lei
BGTT15DIVAO
Espressor DIVA 0,8 l, lila, oțel inoxidabil, Bugatti
5 490 lei –12 %
4 801 lei
BGTT15DIVACL
Espressor DIVA 0,8 l, verde măr, oțel inoxidabil, Bugatti
5 490 lei –12 %
4 801 lei
BGTT15DIVACM
Espressor DIVA 0,8 l, cremă, oțel inoxidabil, Bugatti
5 490 lei –12 %
4 801 lei
BGTT15DIVAC
Blender VELA EVOLUTION 1,5 l, argintiu, oțel inoxidabil, Bugatti
1 097 lei
BGTT12EVELACR
Ceainic electric VERA EASY 1,7 l, negru, oțel inoxidabil, Bugatti
1 048 lei
BGTT14SVERAN
Storcător de fructe electric VITA 0,6 l, roșu, din oțel inoxidabil, Bugatti BGTT55VITAC3
Toaster VOLO 32 cm, alb, oțel inoxidabil, Bugatti
1 069 lei –7 %
994 lei
BGTT13SVOLOC1
Ceainic electric JACKIE 1,2 l, negru, oțel inoxidabil, Bugatti
1 470 lei
BGTT02JKNNU
Storcător electric VITA 0,6 l, crem, oțel inoxidabil, Bugatti
1 080 lei
BGTT55VITAC
Storcător de fructe electric VITA 0,6 l, argintiu, din oțel inoxidabil, Bugatti BGTT55SVITACR
Storcător de fructe electric VITA 0,6 l, alb, din oțel inoxidabil, Bugatti BGTT55VITAC1
Blender VELA EVOLUTION 1,5 l, negru, oțel inoxidabil, Bugatti
1 069 lei
BGTT12EVELAN
Toaster VOLO 32 cm, auriu, oțel inoxidabil, Bugatti
1 703 lei –7 %
1 567 lei
BGTT13SVOLODL
Sus
Produsele următoare

Bugatti - aparate și accesorii de bucătărie italiene de lux

Bugatti este un brand care produce colecții moderne de tacâmuri, veselă, veselă de bucătărie, sticle termice și aparate de bucătărie mici, dar inovatoare, toate impregnate de inteligență. Îmbinând explorarea estetică și tehnologia cu un fler italian distinct, marca creează obiecte care au un stil sofisticat și un scop funcțional. În plus, filozofia orientată spre viitor a Bugatti integrează perfect tradițiile locale autentice, rezultând un produs unic și autentic.

Bugatti colecțiile nu se concentrează doar pe aspectul estetic al designului, ci integrează și aspectul practic esențial cerut de obiectele de uz casnic de zi cu zi. Conceptul de frumusețe este explorat în toate colecțiile lor.

Bugatti istoria mărcii

Bugatti are o istorie bogată de evoluție (care datează din 1923), începând ca un atelier profesional care producea tacâmuri din argint și alamă argintată. Compania a fost apoi pionier în dezvoltarea aliajului Bugatti și a devenit de atunci un brand contemporan de ustensile de bucătărie. Denumită inițial F.lli Bugatti fu Amadio, ca un omagiu adus tatălui celor cinci frați care au fondat-o, Bugatti a fost întotdeauna condusă de legăturile sale familiale puternice și de legătura profundă cu regiunea Lumezzane din Italia.

În ceea ce privește istoria cea mai contemporană a mărcii, Bugatti și-a făcut intrarea pe piață în 2005, odată cu lansarea primului său aparat mic de bucătărie, aparatul de cafea espresso Diva, proiectat de Andreas Seegatz. De atunci, compania a continuat să își extindă linia de produse cu o gamă de oferte care prezintă designul său distinctiv și ADN-ul de ultimă generație.

În ciuda istoriei sale îndelungate, Bugatti a continuat să împingă limitele inovației în materie de design, estetică și tehnologie. Compania se angajează să insufle moștenirea și spiritul său în obiectele de zi cu zi, creând un stil de viață colorat și interesant, plin de povești care merită împărtășite.

Bugatti filozofie - neașteptat de cotidian

Prin înălțarea ritualurilor simple ale vieții de zi cu zi cu căldură, magie și minune, Bugatti dorește să îmbogățească obiceiurile zilnice pe care le realizăm în mediile noastre domestice, făcându-le mai intime și conectându-le cu cele mai profunde dorințe ale noastre prin evocarea unei călătorii prețioase și emoționale prin frumusețe și design.

Bugattifilosofia lui "Unexpected Everyday" subliniază importanța lucrurilor mărunte care pot avea un impact asupra vieții noastre de zi cu zi. Această filozofie promovează ideea că putem crea experiențe semnificative îmbrățișând momentele extra reale, calde și pline de suflet care sunt unice și surprinzătoare. Este un memento elegant pentru a aprecia lucrurile mici care ne mișcă în fiecare zi.

Bugattigama de produse 's - unde stilul italian întâlnește inovația

Bugatti, cunoscută și sub numele de Casa Bugatti, oferă o gamă largă de produse pentru casă, inclusiv aparate de bucătărie, sticle de apă, tacâmuri și accesorii de bucătărie. Ceea ce diferențiază produsele lor este designul unic și inovator, care combină atât forma, cât și funcția. Bugattinu sunt doar atractive din punct de vedere vizual, ci și eficiente și practice pentru utilizarea zilnică. Aceștia folosesc materiale de înaltă calitate și acordă atenție chiar și celor mai mici detalii, asigurându-se că produsele lor sunt durabile și de lungă durată. În plus, Bugatti se angajează să fie sustenabil și ecologic, folosind materiale și procese de producție care reduc la minimum impactul asupra mediului.

Toate micile aparate de bucătărie de la Bugatti reinterpretează stilul italian, oferind o estetică contemporană combinată cu o expertiză superioară în inginerie și tehnologie de ultimă oră, cum ar fi IoT (Internet of Things) utilizată în aplicația Bugatti B Chef App și GTH (Glass Tech Hot Semiconductor Technology) utilizată în Noun, revoluționarul aparat de gătit inteligent.