17 articole în total
Râșniță de cafea CGF01BLEU, negru, Smeg
1 423 lei –7 %
1 319 lei
SMECGF01BLEU
Râșniță de cafea KM 3879, Severin
158 lei –29 %
111 lei
SEVEKM3879
Organizator pentru capsule de cafea, Eva Solo
198 lei –29 %
140 lei
ES501101
Cutie pentru cafea KULT, WMF
Cutie pentru cafea KULT, WMF
În stoc (12 buc.)
292 lei
WM0630976030
Râșniță de cafea 5KCG8433EAC, migdale, KitchenAid
1 390 lei
KA5KCG8433EAC
Râșniță de cafea STELIO, WMF
453 lei
WM417070011
Râșniță de cafea 5KCG8433EOB, negru, KitchenAid
1 390 lei
KA5KCG8433EOB
Râșniță de cafea JOLLY DOSATO, negru/argintiu, La Pavoni
2 090 lei
LPVLPGJDL01EU
Râșniță de cafea SLOW COFFEE 21 cm, oțel inoxidabil, Alessi
Nou
499 lei
ALKT01
Râșniță de cafea ARTISAN 5KCG8433EMS , gri-argintiu, KitchenAid
1 390 lei
KA5KCG8433EMS
Râșniță de cafea 5KCG8433EDG, gri mat, KitchenAid
1 390 lei
KA5KCG8433EDG
Râșniță de cafea 50'S STYLE CGF01PGEU, verde pastel, Smeg
1 423 lei –12 %
1 250 lei
SMECGF01PGEU
Statie pentru presarea cafelei model 145781, Graef
Outlet
180 lei –29 %
127 lei
GF145781
Râșniță electrică EMMA 19 cm, gri, Stelton
333 lei
SNX2251

Accesorii esențiale pentru toți iubitorii de cafea

Ce iubesc toți iubitorii de cafea?

Mulți iubitori de cafea iubesc pur și simplu gustul și mirosul cafelei proaspăt preparate. Fie că este vorba de aroma bogată și îndrăzneață a unei cafele prăjite sau de notele subtile ale unei cafele ușor prăjite, cafeaua are un gust unic pe care mulți oameni îl găsesc plăcut. Cafeaua vine în multe varietăți diferite, de la diferite tipuri de prăjire la diferite metode de preparare. Mulți iubitori de cafea se bucură să experimenteze cu diferite tipuri de cafea și tehnici de preparare pentru a descoperi noi arome și experiențe. Parfumul poate fi revigorant și reconfortant în același timp. Pentru unii iubitori de cafea, procesul de preparare și de băut cafea este un ritual pe care îl așteaptă cu nerăbdare în fiecare zi. De la selectarea boabelor până la prepararea cafelei, procesul poate fi o experiență liniștitoare și plăcută.

Cafeaua este adesea savurată cu prietenii, familia sau colegii, ceea ce o face o activitate socială. Fie că este vorba de întâlniri la o cafea, de discuții la o ceașcă de cafea sau de discuții de afaceri în cadrul unei întâlniri la o cafea, iubitorii de cafea apreciază oportunitatea de a intra în contact cu alții la o ceașcă de cafea.

Pe Kulina oferim diferite tipuri de cafetiere și aparate de cafea pentru a satisface cerințele și gusturile tuturor iubitorilor de cafea și pentru a le permite să se bucure de cel mai bun gust acasă.

Accesorii pentru iubitorii de cafea

Există multe accesorii diferite pentru iubitorii de cafea care le pot îmbunătăți experiența de preparare a cafelei. Mai jos veți găsi doar câteva dintre ele.

 • Râșniță de cafea: O râșniță de cafea este un accesoriu indispensabil pentru iubitorii de cafea care preferă cafeaua proaspăt măcinată. Acesta vă permite să măcinați boabele de cafea la textura dorită, ceea ce poate afecta gustul și aroma cafelei dumneavoastră.

 • Cană de călătorie: O cană de călătorie sau o cană termică este un accesoriu esențial pentru iubitorii de cafea care sunt mereu în mișcare. Păstrează cafeaua caldă timp de ore întregi și previne vărsarea, ceea ce o face o opțiune convenabilă pentru naveta sau călătorii.

 • Șabloanele de cafea, cunoscute și sub numele de șabloane de latte art sau șabloane de cafea, sunt un accesoriu distractiv și creativ pentru iubitorii de cafea care se bucură de prepararea unor băuturi de cafea atrăgătoare din punct de vedere vizual. Acestea sunt foi mici, subțiri, din plastic sau din metal, în care sunt decupate desene, cum ar fi inimioare, stele și forme.

  Pentru a folosi un șablon de cafea, îl așezați deasupra băuturii de cafea, cum ar fi un latte sau un cappuccino, și presărați pudră de cacao, scorțișoară sau alte toppinguri peste șablon. Când îndepărtați șablonul, desenul va rămâne deasupra spumei sau cremei de cafea.

  Șabloanele de cafea sunt o modalitate excelentă de a adăuga o notă personală băuturilor de cafea sau de a vă impresiona prietenii și familia cu abilitățile dvs. de artă a cafelei. Acestea sunt disponibile într-o gamă largă de modele și dimensiuni, iar unele vin chiar în seturi, astfel încât să puteți crea mai multe modele.

 • Lingură de cafea: O lingură de cafea este o lingură mică destinată măsurării zațului de cafea. Poate fi un accesoriu elegant și practic pentru iubitorii de cafea care apreciază cele mai fine detalii ale preparării cafelei.

 • Cutie de cafea: O cutie de cafea este un container de depozitare de depozitare a cafelei conceput pentru a depozita boabe de cafea sau cafea măcinată. Acesta poate ajuta la păstrarea prospețimii și aromei cafelei, protejând-o de umiditate și de aer.

 • Spumant pentru lapte: Un spumant pentru lapte este un accesoriu la îndemână pentru iubitorii de cafea care apreciază laptele spumos în cafea. Poate fi folosit pentru a prepara cappuccino, latte și alte băuturi speciale pe bază de cafea.
 • Filtre de cafea: Un filtru de cafea este un filtru de unică folosință sau reutilizabil care este utilizat pentru a separa zațul de cafea din cafeaua preparată. Este un accesoriu necesar pentru aparatele de cafea care necesită un filtru, cum ar fi aparatele de cafea cu picurare.