Arte și meserii

14 articole în total
Bloc de hârtie Aquarelle ARTIST PAPER, A4, 15 buc, Printworks
146 lei
PRPW00572
Set de desen EMERGING ARTIST, Printworks
264 lei
PRPW00456
Set de creioane PRINTWORKS METALLIC, 12 buc, Printworks
98 lei –20 %
78 lei
PRPW00357
Set de creioane PRINTWORKS NEON, 12 buc, Printworks
104 lei
PRPW00127
Carte cu rame GREAT ART, gri, Printworks
147 lei –7 %
136 lei
PRPW00445
Set de creioane PRINTWORKS CLASSICS, 12 buc, Printworks
104 lei
PRPW00117
Set de creioane PRINTWORKS GRAPHITTE, 12 buc, Printworks
104 lei
PRPW00566
Carte cu rame GREAT ART, negru, Printworks
147 lei –20 %
117 lei
PRPW00446
Bloc de hârtie pentru desen ARTIST PAPER, A4, 50 buc, Printworks PRPW00573
Set de creioane, 12 buc, culoarea pielii, Printworks
104 lei
PRPW00505
Vopsele acuarele AQUARELLE, 24 buc, Printworks
186 lei
PRPW00587
Set de creioane PRINTWORKS AQUARELLE, 12 buc, Printworks
104 lei
PRPW00567
Set de creioane PRINTWORKS CLASSICS, 24 buc, Printworks
140 lei
PRPW00118
Carte cu rame GREAT ART, bej, Printworks
157 lei
PRPW00444

Arte și meserii - dați frâu liber creativității

O metodă amuzantă și interesantă de a-ți exprima creativitatea și de a da viață imaginației tale este prin intermediul artelor și meșteșugurilor. Există oportunități nesfârșite pentru artă și meșteșuguri, fie că sunteți în căutarea unei noi distracții, fie că vreți doar să petreceți timp cu prietenii sau familia.

Unul dintre cele mai practice și accesibile instrumente pentru artă sunt creioanele colorate. Creioanele colorate oferă o varietate de opțiuni pentru realizarea unor opere de artă frumoase, indiferent de nivelul dumneavoastră de experiență artistică.

La Kulina, avem o colecție largă de Printworks cărți de cadre și creioane colorate. O carte înrămată este o modalitate excelentă de a vă expune lucrările de artă și de a păstra amintirile, iar creioanele noastre colorate sunt realizate din cele mai bune materiale.

Cum întrețin creioanele colorate?

Pentru a vă păstra creioanele colorate într-o formă excelentă și pentru a vă asigura că durează mult timp, este important să le întrețineți. Următoarele sfaturi vă vor ajuta să vă păstrați creioanele colorate în condiții excelente:

Atunci când nu le folosiți, depozitați creioanele colorate într-o husă sau într-o cutie de creioane, pentru a le feri de praf și de posibile daune. Ceara din creioane poate fi deteriorată dacă le păstrați la temperaturi ridicate, cum ar fi la soare sau la frig.

Ascuțiți corect creioanele colorate folosind un ascuțitor de înaltă calitate și asigurându-vă că lamele sunt atât curate, cât și ascuțite. Creionul s-ar putea rupe sau ar putea avea un vârf aspru, neuniform, din cauza unor lame tocite.

Curățați periodic creioanele colorate, ștergând ușor praful sau murdăria cu o perie sau o cârpă delicată. Apa și alți solvenți nu trebuie folosiți deoarece pot afecta ceara creionului.

Aveți grijă să nu scăpați sau să nu loviți creioanele colorate, deoarece acest lucru ar putea deteriora mina din interior. Evitați să apăsați prea tare în timp ce folosiți creioanele, deoarece acest lucru ar putea, de asemenea, să spargă mina.

Care sunt avantajele utilizării unei carte cu rame?

Pentru artiștii care doresc să își organizeze și să își protejeze lucrările, o carte cu rame se poate dovedi foarte utilă. În primul rând, o carte cu rame protejează operele de artă, izolându-le de contaminanți precum umezeala, praful și alte posibile amenințări.

În al doilea rând, permite organizarea, deoarece artiștii își pot grupa lucrările în funcție de perioadă, mediu, subiect sau orice alt criteriu care le convine. În al treilea rând, unele cărți cu ramă au manșoane sau buzunare translucide care facilitează expunerea lucrărilor de artă.

Nu în ultimul rând, încadrarea cărților poate ajuta la conservarea pe termen lung a operelor de artă, în special a obiectelor neprețuite sau personale.