Cuțite de pâine

40 articole în total
Cuțit de pâine FIBRE CARBON 2 26 cm, de Buyer
375 lei
DB428626
Cuțit pentru pâine KATAI 20,5 cm, Forged
743 lei
FORGEDSDV620650
Cuțit de patiserie FUNCTIONAL FORM 21 cm, Fiskars
124 lei –16 %
103 lei
FISK1057538
Cuțit pentru pâine CLASSIC 20 cm, Wüsthof
546 lei –6 %
508 lei
WU4149
Cuțit pentru pâine KINEO 20 cm, WMF
299 lei –15 %
252 lei
WM1896186032
Cuțit pentru pâine CLASSIC WHITE 23 cm, Wüsthof
571 lei
WU1040201123
Cuțit pentru pâine CLASSIC LINE , WMF
214 lei
WM1874616030
Cuțit pentru pâine PROFESSIONAL "S" 20 cm, Zwilling
509 lei –10 %
457 lei
ZW31026201
Cuțit pentru pâine PRO 20 cm, Zwilling
529 lei –12 %
462 lei
ZW38406201
Cuțit pentru bucătar ICE FORCE K2320214, 20 cm, oțel inoxidabil, Tefal TEFK2320214
Cuțit de patiserie GOURMET 26 cm, Zwilling
329 lei
ZW36122261
Cuțit pentru pâine NORDIC KITCHEN 24 cm, Eva Solo
949 lei –17 %
783 lei
ES515404
Cuțit pentru pâine URBAN FARMER 23 cm, Wüsthof
687 lei
WU1025245723
Cuțit pentru pâine COMFORT K2213444 20 cm, oțel inoxidabil, Tefal TEFK2213444
Cuțit pentru pâine CLASSIC CULOARE 23 cm, stridie catifea, Wüsthof
Nou
WU1061706123
Cuțit de patiserie SWISS MODERN 22 cm, negru, Victorinox
244 lei –8 %
224 lei
VN6907322WB
Cuțit pentru pâine FOUR STAR 20 cm, Zwilling
489 lei –18 %
399 lei
ZW31076201
Cuțit pentru pâine RAND CLASS PC 19 cm, WMF
440 lei
WM1891696032
Cuțit de pâine CLASSIC CULOARE 23 cm, sare roz de Himalaya, Wüsthof
Nou
WU1061706423
Cuțit pentru pâine BAMBOO 20 cm, Samura
189 lei –5 %
178 lei
SMRSNBNCH
Cuțit pentru pâine CLASSIC 23 cm, Wüsthof
520 lei
WU4150
Cuțit pentru pâine FK2 CHEF 21 cm, de Buyer
412 lei
DB428121
Cuțit pentru pâine GOURMET 20 cm, Wüsthof
336 lei –13 %
291 lei
WU1035045720
Sus
Produsele următoare

Cuțit pentru pâine - un cuțit pentru fiecare bucătărie

Ce face ca un cuțit să fie un cuțit pentru pâine?

Un cuțit pentru pâine este un cuțit lung cu lama zimțată. De obicei, este destul de flexibil și suficient de delicat pentru a păstra pâinea intactă în timp ce o feliază. Lama zimțată vă permite să tăiați pâinea moale și să treceți prin crusta acesteia fără margini zimțate și fără a zdrobi și aplatiza pâinea. Acest tip de cuțit este unul dintre cele trei cuțite esențiale pentru fiecare bucătărie - vă rugăm să consultați aici ghidul nostru suprem de cumpărare a unui cuțit.

În Kulina veți găsi cuțite de pâine din oțel inoxidabil de calitate, fabricate de mărci de încredere, cum ar fi Wusthof, Zwilling sau WMF. Puteți alege, de asemenea, cuțite de pâine forjate de marca olandeză Forged sau verificați cele mai bune cuțite de pâine de vânzare aici.

La ce se folosește un cuțit pentru pâine ?

Un cuțit pentru pâine ine este foarte versatil și poate fi folosit nu numai pentru a tăia pâine. Datorită lamei sale zimțate, este perfect pentru tăierea atât a prăjiturilor moi (burete), cât și a prăjiturilor dense (pound cake), a tuturor fructelor și legumelor cu coajă tare - roșii, ananas, dovleac, pepene verde etc.

Cum să ascuțiți un cuțit pentru pâine?

Un cuțit de pâine trebuie ascuțit, dar nu trebuie ascuțit la fel de des ca un cuțit de bucătar. Nu există un ascuțitor de cuțite automat ascuțitor de cuțite zimțate, așa că trebuie să o faceți manual. Pentru a ascuți un cuțit cu lamă zimțată, veți avea nevoie de o tijă de honuire din ceramică sau oțel. Luați cuțit pentru pâine, așezați-l pe tijă și mișcați-l în sus și în jos de câteva ori. Trebuie să faceți acest lucru dinte cu dinte pe toată lungimea cuțitului, trecând ușor tija prin fiecare crestătură. Puteți, de asemenea, să duceți cuțitul la un specialist.

Cum să aveți grijă de cuțit pentru pâine?

Dacă vreți ca cuțit pentru pâine să reziste o veșnicie, asigurați-vă că respectați aceste reguli simple pentru curățarea și depozitarea cuțitelor:

  • cuțitele sunt adesea lavabile în mașina de spălat vase, dar vă recomandăm să curățați cuțitul manual, deoarece detergenții din mașina de spălat vase pot deteriora suprafața lamei de oțel
  • dacă un cuțit are un mâner din lemn, nu-l introduceți în mașina de spălat vase
  • pentru a preveni uscarea mânerelor din lemn, ungeți-le în mod regulat cu ulei de in sau ceară de albine
  • depozitați-vă separat cuțitul, astfel încât lamele să nu se tocească. Utilizați un bloc de cuțite sau o cutie pentru cuțite
  • ascuțiți-vă cuțitul în mod regulat