Yumbox

Cu Yumbox, împachetarea prânzului pentru școală, serviciu, călătorii sau picnic devine mult mai ușoară, mai smart și distractivă. Descoperă cutiile de prânz bento Yumbox în diferite culori, dimensiuni și modele și mănâncă cu plăcere!
8 articole în total
Cutie Bento ORIGINAL 6 hazy gray / paris, 625 ml, Yumbox
165 lei
YBHGI202303P
Cutie pentru prânz PRESTO 5, 925 ml, 5 compartimente, lavandă, Yumbox YB0009
Sticlă termos MONTII ORIGINAL, 600 ml, kiwi, Yumbox
123 lei –13 %
106 lei
YB0014
Cutie pentru prânz PRESTO 5 925 ml, 5 compartimente, verde, Yumbox YB0011
Sticlă termos MONTII ORIGINAL, 600 ml, afine, Yumbox
123 lei –13 %
107 lei
YB0012

Yumboy - cutii de prânz pentru a cuceri lumea

Yumbox este un brand specializat în crearea de cutii de prânz și sticle de apă inovatoare și de înaltă calitate. Brandul a fost fondat în 2013 de Maia Neumann, o mamă frustrată de lipsa de cutii de prânz practice și atrăgătoare de pe piață pentru proprii copii. Ea a văzut că era nevoie de o cutie de prânz care să fie atât funcțională și distractivă pentru copii, cât și pentru a-i ajuta pe părinți să pregătească mese sănătoase pentru cei mici.

Care este ideea din spatele produselor Yumbox?

Yumboxprintre valorile de bază ale companiei se numără promovarea obiceiurilor alimentare sănătoase, făcând ca ora mesei să fie plăcută și lipsită de stres și ajutând familiile să reducă deșeurile și să contribuie la o lume mai durabilă. Viziunea brandului este de a deveni soluția pentru părinții care doresc să pregătească prânzuri nutritive și atractive pentru copiii lor, având în același timp un impact pozitiv asupra mediului.

Yumbox gama de produse

Yumbox oferă o gamă de cutii de prânz care sunt special concepute pentru a răspunde nevoilor și preferințelor copiilor. Produsul lor emblematic este Yumbox Original, o cutie de prânz de tip bento cu șase compartimente, dimensionate pentru diferite grupe de alimente. Acest lucru permite părinților să pregătească cu ușurință o masă echilibrată cu o varietate de alimente, asigurându-se în același timp că diferitele ingrediente nu se amestecă.

Ceea ce diferențiază Yumbox de alte mărci de cutii de prânz este atenția la detalii și angajamentul față de calitate. Brandul folosește numai materiale de înaltă calitate, sigure pentru alimente, iar toate cutiile de prânz sunt rezistente la scurgeri, pot fi spălate în mașina de spălat vase și nu conțin substanțe chimice dăunătoare precum BPA și ftalați. Yumbox de asemenea, cutiile de prânz sunt disponibile într-o varietate de modele amuzante și colorate pe care copiii le adoră, făcând din ora mesei o experiență plăcută pentru ei.

Pe lângă cutiile de prânz, Yumbox oferă, de asemenea, o gamă de sticle de apă care sunt concepute cu același nivel de grijă și atenție la detalii. Sticlele lor sunt fabricate din materiale durabile, de înaltă calitate, cum ar fi oțelul inoxidabil și Tritan, și nu conțin substanțe chimice dăunătoare. Yumbox sticlele de apă sunt disponibile într-o varietate de mărimi, culori și modele, ceea ce le permite părinților să găsească cu ușurință cea mai potrivită pentru nevoile copilului lor și pentru ei înșiși.

În general, părinții iubesc produsele Yumbox, deoarece nu sunt doar practice și de înaltă calitate, ci și distractive și atrăgătoare pentru copii. Angajamentul brandului de a promova obiceiuri alimentare sănătoase și de a reduce deșeurile se potrivește, de asemenea, cu mulți părinți care caută modalități de a avea un stil de viață mai sustenabil.