Rafturi de uscare

12 articole în total
Tavă pentru uscarea vaselor, gri deschis, Brabantia
316 lei
BRAB117428
Tavă pentru uscarea vaselor, gri, Brabantia
362 lei
BRAB117404
Tavă pentru uscarea vaselor, 46,3 cm, gri deschis, Brabantia
262 lei –16 %
220 lei
BRAB117282
Covoraș pentru uscarea vaselor, 44 cm, gri, Brabantia
149 lei –9 %
135 lei
BRAB117442
Tavă pentru uscarea vaselor 46 cm, gri, Brabantia
268 lei –16 %
225 lei
BRAB117268
Covoraș pentru uscarea vaselor, gri deschis, silicon, Brabantia
143 lei –5 %
135 lei
BRAB117466
Covoraș pentru uscarea vaselor 43 x 32 cm, verde, Brabantia
174 lei –21 %
136 lei
BRAB203329
Covoraș pentru uscarea vaselor 40 x 47 cm, gri, microfibră, Brabantia BRAB117626
Suport pentru uscarea vaselor, pliabil, gri, Brabantia
273 lei –5 %
258 lei
BRAB139406
Suport pentru uscarea vaselor 51 cm, pliabil, gri, Brabantia
369 lei –7 %
342 lei
BRAB139482
Suport pentru uscarea vaselor, pliabil, gri deschis, Brabantia
278 lei
BRAB139383
Suport pentru uscarea vaselor, pliabil, gri deschis, Brabantia
379 lei –7 %
352 lei
BRAB139444

Rafturi de uscare - ajutoare practice de bucătărie

De ce ar trebui să vă gândiți să aveți un suport de uscare și ce suporturi de uscare veți găsi în Kulina

Chiar dacă aveți o mașină de spălat vase în bucătărie, un suport de uscare este întotdeauna util atunci când aveți nevoie să puneți vasele de bucătărie curate undeva să se usuce sau când anumite obiecte nu pot merge în mașina de spălat vase și trebuie să le spălați manual. Paharele, farfuriile și tacâmurile care sunt așezate pe un suport de uscare modern și funcțional nu cad și excesul de apă se scurge în tava de dedesubt.

Suporturile moderne de uscare disponibile pe Kulina oferă multe soluții funcționale pentru zona chiuvetei, dar sunt, de asemenea, foarte elegante și stilate. Kulina oferă o gamă de rafturi de uscare de înaltă calitate, durabile, de la Joseph Joseph și Brabantia. Aceste mărci sunt cunoscute pentru soluțiile lor inteligente și designul funcțional care răspunde nevoilor clienților și oferă cel mai bun raport calitate-preț de pe piață. Singura dilemă cu care te vei confrunta este alegerea celui care se potrivește cel mai bine bucătăriei și stilului tău personal!

Care sunt principalele beneficii ale rafturilor de uscare?

Dacă vă întrebați care sunt avantajele de a avea un suport de uscare lângă chiuvetă, ar trebui să luați în considerare următoarele beneficii:

  • Economie de energie și de timp - de ce să irosiți energie și timp pentru a usca vasele cu un prosop de ceai înainte de a le pune deoparte? Cu un suport de uscare la îndemână în bucătărie, vasele se usucă singure și sunt impecabil de curate și fără mirosuri, fără niciun efort și echipament suplimentar din partea dumneavoastră.
  • Uscarea sigură și igienică a tigăilor, oalelor și a altor ustensile de bucătărie, fără substanțe chimice. Unele tigăi sau cuțite nu trebuie puse în mașina de spălat vase, iar un suport sau o tavă de uscare va fi o soluție perfectă
  • Consumă un spațiu minim - suporturile de uscare asigură că nu există dezordine pe tejghea sau pe insula de bucătărie. Unele dintre ele sunt, de asemenea, pliabile, astfel încât să le puteți adapta dimensiunea la numărul de vase pe care trebuie să le uscați
  • Comoditate - dacă locuiți singur sau dacă nu folosiți multe vase în timpul zilei, veți vedea cât de convenabil este să vă spălați pur și simplu farfuria sau paharul cu mâna și să le lăsați pe suportul de uscare. Nu mai este nevoie să vă certați pentru cine va descărca mașina de spălat vase
  • Durabilitate - rafturile de uscare moderne, de înaltă calitate, sunt accesorii foarte durabile. Nu vor rugini și vor arăta foarte bine pentru o perioadă lungă de timp

Rafturile de uscare sunt o piesă esențială a echipamentului de bucătărie pentru uscarea vaselor spălate. Sarcina de a spăla vasele în fiecare seară este deja destul de plictisitoare, ca să nu mai vorbim de faptul că trebuie să le uscăm. Uscarea prin picurare și uscarea la aer sunt mult mai ușoare, economisind astfel timp prețios pe care îl puteți petrece făcând ceva ce vă place cu adevărat.

Nu uitați să verificați și oferta noastră de accesorii pentru spălare pentru o organizare perfectă a chiuvetei dumneavoastră.