Stelton

Transformați-vă spațiul în acasă și faceți-vă viața de zi cu zi frumoasă cu brandul iconic și inovator Stelton, care este sinonim cu calitatea, durabilitatea și designul danez atemporal.
114 articole în total
Râșniță electrică EMMA 19 cm, gri, Stelton
373 lei –15 %
316 lei
SNX2251
Cana cu suport pentru pahare THEO 200 ml, negru, Stelton
145 lei
SNX632
Set Tapas PILASTRO 30 cm, transparent, din sticlă, Stelton
Nou
299 lei
SNX512
Cana cu suport pentru pahare THEO 200 ml, nisip, Stelton
149 lei –8 %
137 lei
SNX6321
Recipient pentru cafea CYLINDA LINE 1,5 l, din oțel inoxidabil, Stelton SN012
Pahar de apă PILASTRO, set de 6, 240 ml, Stelton
244 lei
SNX502
Bol decorativ PILASTRO 15 cm, Stelton
187 lei –5 %
176 lei
SNX505
Aparat de sifon BRUS 42 cm, argintiu, oțel inoxidabil, Stelton
Nou
1 019 lei
SN2100
Răcitor pentru sticle de vin PILASTRO, Stelton
244 lei
SNX504
Lampă cu ulei 18,5 cm, argintiu, Stelton
533 lei –19 %
429 lei
SN1005
Lampă cu ulei LUCIE 17,5 cm, chihlimbar, Stelton
186 lei
SN4971
Aparat de sifon BRUS 42 cm, maro metalic, oțel inoxidabil, Stelton
Nou
1 019 lei
SN21002
Tavă de servire ARNE JACOBSEN 33,5 cm, argintie, Stelton
612 lei
SN0142
Ceainic electric EMMA 1,2 l, albastru închis,Stelton
1 007 lei
SNX2107
Sticlă termos TO GO CLICK MOOMIN 750 ml, alb moale, Stelton
196 lei
SN13725
Bol decorativ PILASTRO 23 cm, Stelton
244 lei
SNX506
Ceas de perete TIME 30 cm, negru, Stelton
847 lei –7 %
783 lei
SN851
Coș de pâine 23 cm, verde închis, bumbac, Stelton
Nou
199 lei
SN1344
Sus
Produsele următoare

Stelton - design atemporal și funcțional pentru toată lumea

Stelton este o marcă daneză de design fondată în 1960 de Niels Stellan Høm și Carton Madelaire. La început au încercat să vândă pantofi sport și mobilă, dar când au auzit de o mică fabrică numită "Danish Stainless", au început să promoveze un bol pentru sos din oțel inoxidabil care a devenit foarte popular în magazinele de feronerie daneze și în afara Danemarcei. În 1963, Peter Holmblad a fost angajat ca director de vânzări la Stelton (și mai târziu a devenit CEO). El a adus ideile sale vizionare, iar marca a devenit curând cunoscută pentru designul său de înaltă calitate, funcțional și minimalist.

În 2004, familia Ring a achiziționat Stelton și, de atunci, Stelton și-a extins colaborarea cu arhitecți și designeri internaționali. De la ustensile de bucătărie la veselă și produse pentru ceai și cafea, Stelton, cu misiunea sa de a face viața de zi cu zi frumoasă, a reușit să creeze modele iconice care au devenit clasice de-a lungul timpului.

Designerii din spatele brandului

Steltoneste marcată de o serie de colaborări cu unii dintre cei mai importanți designeri ai timpului nostru. Marca s-a angajat întotdeauna să depășească limitele designului și inovației, iar acest lucru a fost posibil prin parteneriatele sale cu designeri renumiți. Unul dintre cele mai de succes parteneriate ale mărcii a fost cel cu legendarul designer danez Arne Jacobsen, care a creat Cylinda-Line, o colecție de veselă din oțel inoxidabil care a devenit un clasic al designului danez.

Cylinda-line a fost lansat în 1967 și a primit imediat mai multe premii pentru design. La început, colecția a fost percepută ca fiind foarte avangardistă, dar acum seria este recunoscută ca un simbol al unui stil clasic și sofisticat.

Printre alți designeri celebri care au lucrat pentru Stelton se numără Erik Magnussen, care a proiectat iconicul Stelton Ulcior cu vidși Klaus Rath, care a creat premiatul EM77 Vacuum Jug. Steltonangajamentul companiei de a lucra cu designeri talentați a ajutat brandul să rămână relevant și să creeze produse care trec testul timpului.

Steltoncatalogul 's - frumusețea atemporală a produselor de zi cu zi

Steltonse caracterizează prin designul lor simplu și funcțional, care se concentrează pe elementele esențiale. Abordarea minimalistă a brandului în materie de design se reflectă în produsele sale, care prezintă adesea linii curate și o estetică elegantă și modernă. Acest accent pus pe simplitate și funcționalitate a ajutat Stelton să creeze modele atemporale care sunt atât practice, cât și frumoase.

Unul dintre cele mai emblematice produse Stelton este ulciorul cu aspirator EM77, proiectat de Klaus Rath. Ulciorul, care a fost introdus în 1993, este cunoscut pentru forma sa distinctivă și pentru "clic" unic pe care îl face la deschidere și închidere. Ulciorul a câștigat numeroase premii pentru designul său, inclusiv prestigiosul premiu Red Dot Design Award.

Stelton a câștigat, de asemenea, numeroase premii de design pentru alte produse ale sale, inclusiv colecția i:cons de Peter Holmblad, care a câștigat Good Design Award, și colecția de cuțite Pure Black Knife Collection, care a câștigat IF Product Design Award.

În ceea ce privește stilul, produsele Stelton se caracterizează prin designul lor modern și minimalist. Produsele mărcii sunt adesea fabricate din materiale de înaltă calitate, cum ar fi oțelul inoxidabil și porțelanul, care sunt durabile și de lungă durată. Steltonsunt, de asemenea, extrem de funcționale, multe produse fiind concepute pentru a fi utilizate în bucătărie și la masă de sufragerie.

Stelton - o să vă placă la nebunie!

Kulina clienții iubesc produsele Stelton pentru designul lor simplu și funcțional, precum și pentru materialele și manopera de înaltă calitate. Steltonsunt concepute pentru a fi folosite și apreciate în fiecare zi, iar angajamentul mărcii de a crea produse care sunt atât frumoase, cât și practice, a ajutat-o să devină una dintre cele mai respectate mărci de design din lume. Fie că sunteți în căutarea unei căni de cafea, a unui bol pentru salatăsau a unui ulcior de vid, Stelton are un produs care vă va satisface nevoile și vă va depăși așteptările.