Ustensile pentru gheață

13 articole în total
Frapieră Grand Cru, 16 cm, oțel inoxidabil, Rosendahl
324 lei –5 %
306 lei
RSD18744
Forme pentru înghețată, set de 4 buc, multicolore, din silicon, Lékué LKE3400221S01U150
Pietre pentru whisky LOUNGE, Blomus
169 lei –21 %
132 lei
BM63539
Cutie de gheață cu formă pentru cuburi ICE BOX, 1,8 l, alb, Lékué LKE0250400B01C002
Formă pentru cuburi de gheață GEMS, silicon, Bitz
Outlet
67 lei –25 %
50 lei
BITZ225290
Formă pentru cuburi de gheață, silicon, Bitz
67 lei
BITZ225293
Formă pentru cuburi de gheață, pentru 4 bile de gheata, silicon, Bitz BITZ225291
Formă pentru înghețată ICONIC, set de 4 bucLékué
104 lei –12 %
91 lei
LKE3400231S01U150

Instrumente pentru gheață - o colecție de accesorii pentru gheață esențiale pentru o băutură de calitate superioară

De ce este important să folosiți instrumente și accesorii pentru gheață și să serviți băuturile reci?

Este important să serviți băuturile reci, în special vinul și cocktailurile, din mai multe motive, cum ar fi:

  • Textura: Textura unei băuturi poate fi influențată de temperatura acesteia. Băuturile calde ar putea părea grele sau îmbâcsite, dar băuturile reci sunt de obicei mai energizante și mai răcoritoare.
  • Aromă: Prezentarea vinului și a altor băuturi la temperatura potrivită le sporește gustul și parfumul. De exemplu, vinul alb este adesea servit rece pentru a-i spori aroma crocantă și răcoritoare.
  • Conservarea: Servirea băuturilor la rece poate contribui, de asemenea, la menținerea calității acestora și la prevenirea deteriorării. Acest lucru este esențial pentru vin, în special pentru că acesta se poate deteriora sau se poate transforma în oțet la temperaturi ridicate.
  • Prezentare: Servirea băuturilor la rece contribuie la îmbunătățirea aspectului estetic al acestora. Un pahar rece sau o sticlă cu condensare este plăcută din punct de vedere vizual și evocă anticiparea consumatorului.

În concluzie, este esențial să serviți vinul și cocktailurile la temperatura potrivită pentru a le îmbunătăți gustul, textura și aspectul, menținând în același timp calitatea acestora.

Care sunt instrumentele esențiale pentru gheață?

Uneltele noastre elegante pentru gheață sunt împărțite în subcategorii:

  • Clește pentru gheață- Clește pentru gheață sunt un tip de ustensile mici de bucătărie construite special pentru a ridica și a ține cuburile de gheață. De obicei, acestea au două brațe lungi și înguste, cu margini zimțate, care pot prinde și reține cu fermitate cristalele de gheață. Cleștele se poate deschide și închide ca o pereche de foarfece, deoarece brațele sunt legate la un capăt de o balama sau de un pivot.
  • Matrițe pentru cuburi - Matrițele pentru cuburi sunt recipiente mici folosite pentru a face cuburi de gheață în formă de cub. În fiecare compartiment se toarnă apă și apoi se îngheață până la solidificare. Odată ce cuburile de gheață sunt înghețate, tava poate fi răsucită sau îndoită pentru a elibera cuburile.
  • Găleți de gheață - Gălețile de gheață sunt recipiente făcute special pentru a depozita cuburi de gheață sau gheață spartă, menținându-le răceala și împiedicându-le să se topească rapid.

Aceste instrumente de gheață sunt toate selectate de la mărci de top, cum ar fi Stelton, House Doctor, și Lekue. Pentru a vă răci vinul sau sticla de șampanie, puteți explora și răcitoarele noastre de sticle.