Blendere pentru smoothie

9 articole în total
Blender PLISSÉ 550 ml, verde, plastic, Alessi
Nou
589 lei
ALMDL17GR
Blender PLISSÉ 550 ml, alb, plastic, Alessi
Nou
589 lei
ALMDL17W
Blender ENFINIGY 550 ml, negru, Zwilling
720 lei
ZW53003001
Blender PLISSÉ 550 ml, negru, plastic, Alessi
Nou
589 lei
ALMDL17B
Recipient pentru blender PLISSÉ 550 ml, alb, plastic, Alessi
Nou
179 lei
ALMDL17BORW
Recipient pentru blender PLISSÉ 550 ml, negru, plastic, Alessi
Nou
179 lei
ALMDL17BORB
Recipient pentru blender PLISSÉ 550 ml, verde, plastic, Alessi
Nou
179 lei
ALMDL17BOGR
Blender 50'S STYLE PBF01PBEU, albastru pastel, Smeg
710 lei
SMEPBF01PBEU
Blender 50'S STYLE PBF01RDEU, roșu, Smeg
710 lei
SMEPBF01RDEU

Smoothie maker - cel mai bun blender pentru smoothie-ul tău

Ce este un filtru de smoothie?

Un smoothie maker este un aparat de bucătărie care prepară smoothie-uri, care sunt băuturi amestecate preparate din fructe, legume și alte elemente precum iaurt, lapte sau pudră proteică.

În mod obișnuit, un aparat de smoothie este alcătuit dintr-o bază motorizată, un bol de mixare și un capac. Ansamblul de lame din partea de jos a recipientului mixerului (care este adesea compus din sticlă, metal sau plastic) este acționat de motor.

Aparatele de făcut smoothie-uri vin într-o varietate de forme și mărimi, de la mixerele mici, portabile, care pot produce doar o porție, până la cele mai mari și mai puternice, care pot pregăti mai multe porții deodată. Unele versiuni includ, de asemenea, funcții suplimentare, cum ar fi mai multe viteze de amestecare, setări presetate pentru diferite tipuri de smoothie-uri sau lame înlocuibile pentru măcinarea nucilor sau a cafelei.

În Kulina, vă oferim o selecție largă de aparate de făcut smoothie de la producători renumiți precum Smeg.

Care este diferența dintre un aparat de smoothie și un blender cu suport?

În timp ce mixerele cu stativ și aparatele de făcut smoothie pot fi ambele folosite pentru a produce smoothie-uri, există câteva distincții semnificative între cele două instrumente de bucătărie.

  • Recipiente de amestecare: Aparatele de făcut smoothie-uri sunt adesea livrate cu recipiente înalte și înguste (cu o capacitate de aproximativ 0,5 l) care sunt destinate exclusiv mixării smoothie-urilor. Pe de altă parte, mixerele cu stativ au, de obicei, recipiente de amestecare mai largi și mai mari, care sunt mai potrivite pentru a amesteca cantități mai mari de alimente. De asemenea, ulcioarele pentru prepararea de smoothie sunt lavabile în mașina de spălat vase.
  • Dimensiune și portabilitate: Aparatele de făcut smoothie sunt mai mici decât mixerele obișnuite, ocupă mai puțin spațiu pe blenderul din bucătărie și, de multe ori, sunt prevăzute cu un pahar de călătorie suplimentar care vă permite să vă luați smoothie-ul făcut în casă în deplasare.

Pe scurt, în timp ce atât aparatele de făcut smoothie, cât și mixerele cu suport pot fi folosite pentru a face smoothie-uri, aparatele de făcut smoothie au caracteristici suplimentare concepute special pentru a face smoothie-uri. Mixerele cu stativ sunt mai potrivite pentru a amesteca cantități mai mari de alimente și pot avea mai multe funcționalități de bază.

Dacă sunteți un fan al unei diete sănătoase, nu uitați să verificați oferta noastră de storcătoare de citrice electrice și cutii de prânz.