Tăvi de copt
168 articole în total
Tigaie de copt - un must-have în fiecare bucătărie
Tăvi pentru prăjituri - tot ce ai nevoie pentru un tratament dulce perfect!
O tavă de copt este unul dintre elementele esențiale din bucătărie. Chiar dacă nu faci un tort în fiecare sâmbătă, tot îți dorești să pregătești ceva dulce din când în când (pentru o zi de naștere, o cină specială sau o ocazie de familie), iar o formă de tort de calitate te poate ajuta cu siguranță să faci o impresie bună oaspeților!
Pe Kulina vă oferim o selecție largă de diferite tipuri de tigăi de copt, cum ar fi:
- pas rotund clasic pentru prăjituri aniversare sau pentru legendarul cheesecake New York
- forme de tort de toate formele și dimensiunile (verificați Kaiser și de Buyer pentru cea mai largă selecție de forme diferite)
- tigăi bundt perfecte pentru Paște, dar și pentru orice altă zi din an (nu uitați să verificați tigăile bundt de Nordic Ware - acestea sunt incredibile!)
- tigăi de pâine care sunt potrivite nu numai pentru pâinea de casă, ci și pentru toate tipurile de pateuri sau prăjituri cu fructe
- tigăi pentru brioșe, un instrument foarte util pentru părinți
- ramekere pentru deserturi mici și bunătăți mici, cum ar fi sufleul
- tigăi de tartă pentru tarte dulci și sărate și quiche-uri
Cum de a alege o tavă de copt perfectă?
- gândește-te la tipul de tort pe care vrei să îl prepari
- gândiți-vă de ce dimensiuni aveți nevoie - o formă pentru tort mică pentru formă pentru tort va fi perfectă pentru voi doi, dar s-ar putea să nu fie suficientă pentru o familie numeroasă care tânjește după un desert după cină
- alegeți materialul potrivit pentru tigaia dumneavoastră. Tăvile din silicon (cum sunt cele oferite de Lekue) sunt foarte confortabile și vă permit să scoateți cu ușurință prăjiturile, chiar dacă au o formă foarte creativă. Tigăile din oțel oferă un strat antiaderent, iar tigăile din cupru arată ca un milion de dolari în bucătăria dvs
Cum să aveți grijă de formele de tort?
Dacă doriți ca tavă pentru pâine dvs. să dureze o viață întreagă, asigurați-vă că respectați câteva reguli de bază, cum ar fi:
- nu folosiți unelte care ar putea zgâria stratul antiaderent (asigurați-vă că acoperiți tava cu unt și pesmet sau adăugați puțin ulei pentru a face prăjitura să iasă ușor)
- unii producători recomandă ungerea formei de tort înainte de a o depozita
- este mai bine să spălați manual formă pentru tort , iar dacă doriți să folosiți mașina de spălat vase, asigurați-vă că verificați instrucțiunile furnizate de producător.