Linguri pentru amestecat

17 articole în total
Suport lingură BLIP 15 cm, otel inoxidabil, Alessi
129 lei
ALPG02
Lingură pentru amestecare INGENIO K2064214, silicon, Tefal
57 lei –24 %
43 lei
TEFK2064214
Lingură găurită ELEVATE STEEL, Joseph Joseph
96 lei
JS10165
Lingură de amestecare B BOIS, lemn, de Buyer
42 lei
DB487400
Lingură de amestecare EVA TRIO 27 cm, nailon, Eva Solo
74 lei –10 %
66 lei
ES118601
Lingură de amestecare B BOIS 30 cm, lemn, de Buyer
35 lei
DB487130
Linguriță de risotto PROFILE, 31 cm, Brabantia
51 lei
BRAB260605
Lingură pentru risotto B BOIS, lemn, de Buyer
33 lei
DB487401
Lingură de amestecare B BOIS 20 cm, de Buyer
35 lei
DB487120
Lingură de amestecare PROFILE 33 cm, lemn, Brabantia
52 lei
BRAB260582
Lingură de amestecare 30 cm, din lemn, Continenta
43 lei
CONT4921
Lingură de amestecare 30 cm, ascuțită, din lemn, Continenta
43 lei
CONT4922
Lingură și spatulă INNOVATIVE KITCHEN 34 cm, maro, lemn, Mason Cash MSC2008200
Tel RÅ 29 cm, maro închis, Rosendahl
147 lei
RSD23114

Linguri de amestecare - amestecați bine și ușor mâncarea

Ce sunt lingurile de amestec?

Scopul lingurilor de amestec în bucătărie este de a amesteca și de a amesteca ingredientele. Folosirea unei linguri de bucătărie pentru amestecare face mai simplă pregătirea și gătitul mesei. O lingură de amestecare este tot ce ai nevoie, fie că vrei să o folosești pentru a amesteca ingredientele pentru copt sau gătit, fie pentru a răzui cratița după ce ai pregătit cina.

Lingurile de amestecat sunt flexibile și disponibile într-o varietate de dimensiuni și forme pentru a satisface diverse cerințe culinare și sunt adesea ușor de curățat și de întreținut.

Ce fel de lingură ar trebui să cumpărați pentru a amesteca și amesteca ingredientele?

Felul de mâncare pe care îl pregătiți și ingredientele pe care le amestecați influențează în mod semnificativ tipul de lingură de amestecat care trebuie folosită. Atunci când o rețetă necesită o amestecare și o agitare energică, în special când amestecul este gros și greu, este recomandată o lingură de lemn robustă. Dacă doriți să amestecați legumele gătite, puteți folosi o lingură de silicon sau de plastic. Pentru frunzele sensibile de salată și alte verdețuri și ierburi, un set de linguri de salată ar fi cel mai bun.

Ce lingură este cea mai bună pentru a amesteca aluatul de prăjituri?

Dacă nu aveți un mixer vertical și doriți să pregătiți aluatul pentru fursecurile preferate, veți avea nevoie de un bol de bucătărie, un mixer de mână și o lingură de lemn sau de silicon pentru a amesteca bine aluatul de fursecuri și a încorpora aer în el. De obicei, este mai bine să folosiți o lingură puternică atunci când amestecați aluatul pentru prăjituri. Atât o lingură de lemn, cât și una de silicon sunt alegeri fiabile care pot gestiona grosimea unui aluat.

De asemenea, ar trebui să se ia în considerare dimensiunea lingurii. În timp ce o lingură mai mică ar putea fi mai ușor de folosit pentru a amesteca cantități mai mici de aluat, o lingură mai mare ar putea fi mai eficientă pentru a amesteca cantități mai mari.

Puteți, de asemenea, să răsfoiți colecția noastră de seturi de ustensile de bucătărie pentru a obține un set cu toate echipamentele necesare pentru a face nu numai aluatul pentru prăjituri, ci și pentru a îndeplini toate sarcinile culinare.

La Kulina Store, avem o selecție mare de linguri de amestecare de la branduri de top, cum ar fi de Buyer, Joseph Joseph sau Brabantia. Aceste linguri de amestecare sunt disponibile în diferite dimensiuni, modele și materiale. Unele dintre ele au găuri în boluri, altele au găuri în mânere pentru a le agăța pe un suport pentru ustensile, unele sunt perforate, iar altele sunt concepute astfel încât să vă păstreze curățenia blatului de lucru. Suntem siguri că veți găsi ceva care să corespundă nevoilor dumneavoastră.

Alte tipuri de linguri oferite pe Kulina sunt lingurile de bucătărie și lingurile cu fantă.