Mașini de tocat carnea electrice

2 articole în total
Mașină electrică de tocat carne HV4 SUCCESSOR NE477838, negru, Tefal
Nou
TEF1510002324

Mașini electrice de tocat carne - ajutorul tău puternic în bucătărie

Ce este o mașină electrică de tocat carne?

O mașină electrică de tocat carne carne este un aparat din bucătărie care este folosit pentru a măcina carnea, așa cum îi spune și numele. În comparație cu o mașină de tocat carne manuală, acestea sunt mai practice și mai eficiente. Carnea este măcinată cu ajutorul unei lame rotative acționate de un motor, iar carnea măcinată este apoi colectată într-un recipient în formă de bol.

Cum se curăță o mașină de tocat carne?

Nu ar trebui să fie o surpriză faptul că mașina de tocat trebuie să fie curățată corespunzător imediat după fiecare utilizare, deoarece lucrați cu carne crudă pentru a preveni contaminarea încrucișată și bolile de origine alimentară. Începeți prin a alimenta mașina cu una sau două felii de pâine.

Acest lucru va ajuta la eliminarea oricărei bucățele de carne rămase înăuntru. După aceea, dezasamblați cu grijă sistemul după ce l-ați scos din priză. Verificați manualul pentru a vedea dacă vreuna dintre piese poate fi introdusă direct în mașina de spălat vase. Pentru a spăla manual, mai întâi înmuiați toate piesele detașabile în apă caldă cu săpun timp de câteva minute pentru a ajuta la eliberarea uleiurilor și a altor reziduuri, apoi curățați-le ușor cu un burete.

Baza reală a motorului unui model electric nu ar trebui să fie niciodată scufundată, dar nici nu ar trebui să conțină părți de carne. Puteți curăța interiorul și exteriorul carcasei motorului cu o cârpă umedă. Pentru a preveni rugina și alte deteriorări timpurii, uscați rapid toate piesele cu un prosop de vase după curățare. Nu asamblați niciodată polizorul până când piesele nu sunt 100% uscate.

Mașinile de tocat carne pot măcina oase?

Multe mașini de tocat pot măcina oasele moi de la pui, rațe, alte păsări mici și iepuri. Curcanul este considerat în mod similar ca având oase moi, dar, deoarece carnea este semnificativ mai densă, mașina de tocat poate avea dificultăți în procesarea ei.

Multe mașini de tocat carne de uz casnic nu pot descompune oasele dure de la animale mari, cum ar fi bovine, porcine, de miel, de vânat și altele. Rețineți întotdeauna că este foarte important să verificați manualul aparatului pentru a afla ce poate și ce nu poate măcina și, în niciun caz, să nu treceți carnea congelată prin mașina de tocat, deoarece acest lucru poate deteriora componentele acesteia.

Oferim, de asemenea, mai multe produse esențiale pentru bucătărie, inclusiv mixere de mână, mixere de masă, tocătoare, răzătoare și alte aparate pe Kulina.