Deejo

Deejo - cuțite de buzunar de lux cu lame din oțel inoxidabil. Modele artistice și cea mai înaltă calitate - design și cadouri pentru el și pentru ea.
37 articole în total
Cuțit de buzunar tatuaj 37 g ienupăr Tribal deejo
Outlet
359 lei –33 %
240 lei
DJ1CB020
Cuțit de buzunar tatuaj negru 37 g palisandru Pană deejo
359 lei –15 %
304 lei
DJ1GB102
Cuțit de buzunar BIKER 37 g, craniu latino, deejo
359 lei –16 %
298 lei
DJ1CB021
Ascuțitor de cuțite Original deejo
108 lei –7 %
100 lei
DJDEE029
Briceag biker 37 g granadilla Biker deejo
Outlet
359 lei –33 %
240 lei
DJ1CB018
Cuțit de buzunar din compozit negru 37 g Fibră de carbon
359 lei –17 %
295 lei
DJ1GC001
Cuțit de buzunar tattoo 37 g juniper Fish deejo
359 lei –10 %
321 lei
DJ1CB015
Cuțit de buzunar TATOO WING 37 g, deejo
359 lei –12 %
313 lei
DJ1CB016
Husă de piele pentru cuțite 37 g maro mocca deejo
82 lei –8 %
75 lei
DJDEE502
Teacă de cuțit 37 g, maro natural, piele, deejo
82 lei –8 %
75 lei
DJDEE500
Cuțit de buzunar din compozit 37 g carbon deejo
345 lei
DJ1CC001
Cuțit de buzunar tatuaj 37 g palisandru deejo
359 lei –21 %
282 lei
DJ1CB022
Set de cuțite de buzunar 37 g Sărut deejo
649 lei –14 %
552 lei
DJDEE043
Sus
Produsele următoare

Deejo - cuțite de buzunar elegante și stilate

Deejo's brand Istoria și eleganța franceză a mărcii Deejo

Deejo este o marcă franceză care a devenit din ce în ce mai populară în rândul pasionaților de cuțite. Compania a fost fondată cu scopul de a crea un produs ușor și elegant cuțit de buzunar care să poată fi transportat cu ușurință. În 2010, Stéphane Lebeau a proiectat și inventat un briceag cuțit de buzunar ultraușor, iar câțiva ani mai târziu, Luc Foin, prietenul și partenerul lui Stéphane, a imaginat ideea de personalizare. De atunci, Deejo s-a impus ca un brand de renume și inovator.

Istoria Deejo este una a pasiunii și a dedicării pentru a crea produse de calitate. Marca a fost fondată de Luc Foin și Stéphane Lebeau, doi prieteni care împărtășeau dragostea pentru activitățile în aer liber și pentru aventură. Și-au început călătoria prin crearea unui cuțit de buzunar simplu și ușor, dar funcțional, care să poată fi folosit în diverse scopuri.

Deejo este situat în regiunea Paris. Producția cuțitelor începe în unitățile de producție ale companiei din Asia și se termină în atelierele sale din Franța, unde acestea sunt asamblate, ajustate, lustruite, ascuțite și personalizate. Fiecare piesă este verificată individual înainte de a fi pusă la dispoziție pe piață.

cuțit de buzunartău cuțit de buzunarfoarte personal, zilnic

Cuțitele de buzunar fabricate de Deejo sunt un exemplu perfect al angajamentului companiei față de calitate și design. Cuțitele sunt ușoare, elegante și frumos lucrate, ceea ce le face favorite printre pasionații de cuțite.

Lamele sunt fabricate din oțel inoxidabil de înaltă calitate, ceea ce asigură durabilitatea și ascuțimea. Marca folosește scala de duritate Rockwell C pentru a evalua rezistența lamei sale. Lamele cuțitelor lor de buzunar sunt de înaltă rezistență (HRC 54-56) și oferă o tăiere robustă, eficientă pe diferite tipuri de materiale (hârtie, frânghie, alimente). Lamele sunt rezistente, dar și ușor de manevrat și ușor de ascuțit

Unul dintre aspectele unice ale cuțitelor Deejo este posibilitatea de personalizare a designului. Clienții pot alege dintr-o gamă de mânere, modele de lamă și gravuri diferite pentru a crea un cuțit cu adevărat unic.

Designul semnăturii Deejos - un cuțit cu un tatuaj

Ceea ce este, de asemenea, special la Deejo sunt "tatuajele". Tatuarea unui cuțit, la fel ca și tatuarea pe piele, personalizează și mai mult un cuțit de buzunar Deejo, adăugându-i mai multă identitate. Diverse modele și imagini inspirate din lumea tatuajelor caracterizează lamele Deejo, ceea ce le face să fie o alegere populară pentru cadouri.

Cuțitele de buzunar au o gamă largă de utilizări, ceea ce le face un instrument practic de purtat cu tine. Acestea pot fi folosite pentru orice, de la deschiderea pachetelor până la tăierea frânghiei sau pregătirea mâncării în timpul campării. De asemenea, acestea sunt instrumente excelente pentru pasionații de activități în aer liber care au nevoie de o lamă fiabilă pentru diverse activități.

Popularitatea cuțitelor Deejo poate fi atribuită unui număr de factori. În primul rând, cuțitele au un design frumos, ceea ce le face o plăcere să fie folosite și expuse. Sunt, de asemenea, foarte funcționale, cu o lamă ascuțită și o construcție robustă care poate rezista la o utilizare intensă. În cele din urmă, designul frumos al cuțitelor, asemănător unui tatuaj, a făcut din ele o alegere populară pentru cadouri, deoarece pot fi adaptate la interesele și preferințele destinatarului.

Marca Deejo s-a impus ca lider în lumea cuțitelor de buzunar, cu un angajament față de calitate, design și funcționalitate. Fie că aveți nevoie de un instrument de încredere pentru activitățile în aer liber sau de un cadou unic pentru cineva special, cuțitele Deejo sunt o alegere excelentă. Așadar, dacă sunteți în căutarea unui cuțit de buzunar care să fie atât practic, cât și elegant, Deejo ar trebui să fie în fruntea listei dumneavoastră.