Căni cu filtru

3 articole în total
Aparat de sifon Sticlă BRUS 1,15 l, transparentă, din plastic, Stelton SN2101
Aparat de sifon BRUS 42 cm, negru metalizat, oțel inoxidabil, Stelton SN21001
Cană filtrantă de apă EM77 2 l, fumuriu, Stelton
285 lei
SN131010

Carafe cu filtru - pentru un gust mai bun al apei dvs

Ce este o carafă cu filtru?

Un ulcior cu filtru este un tip special de ulcior cu un sistem de filtrare integrat pentru eliminarea poluanților din apă . Un cartuș sau un filtru care captează contaminanți precum clorul, plumbul și sedimentele ca parte a sistemului de filtrare ajută, de obicei, la îmbunătățirea aromei și purității apei.

Carafele cu filtru sunt adesea construite din plastic sau sticlă și pot include mai multe caracteristici, inclusiv un capac sau un gură de scurgere pentru o turnare simplă, o scală de măsurare pentru a ține evidența cantității de apă utilizate și un cartuș de filtrare detașabil.

Acestea oferă o metodă mai economică și mai durabilă de a vă bucura de apă curată și răcoritoare, ceea ce le face un substitut foarte apreciat pentru cumpărarea apei îmbuteliate.

De ce trebuie să filtrez apa?

Filtrarea apei face ca apa să fie mai sigură de băut. Filtrarea apei vă oferă:

  • Aromă îmbunătățită: Filtrarea poate scăpa de contaminanți precum clorul, care poate da apei un gust și un miros neplăcut.
  • Apă mai sănătoasă: Filtrarea poate scăpa de impurități precum plumbul sau germenii care ar putea fi dăunători.
  • Gust mai bun al cafelei: Filtrarea apei de cafea poate îmbunătăți gustul și aroma cafelei, deoarece contaminanții pot altera gustul.
  • Reducerea costurilor: Filtrarea apei de la robinet poate fi, de asemenea, o opțiune mai economică decât achiziționarea de apă îmbuteliată.
  • Avantaje ecologice: Filtrarea apei cu ajutorul unui ulcior poate contribui la reducerea la minimum a deșeurilor de plastic din apa îmbuteliată.

Deși apa de la robinet este în mod normal potabilă în condiții de siguranță, aceasta conține uneori poluanți care îi pot degrada aroma și calitatea. Prin eliminarea acestor contaminanți, veți obține o apă potabilă mai gustoasă și mai sănătoasă.

De ce este atât de importantă apa potabilă?

Potrivit Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor, CDC, consumul zilnic de apă este important pentru sănătate. Deshidratarea poate duce la o gândire confuză, schimbări de dispoziție, supraîncălzire a corpului, constipație și pietre la rinichi, printre alte simptome. Evitați-o consumând zilnic o cantitate suficientă de apă.

Aruncați o privire la varietatea noastră de pahare de apă, ulcioare și carafe de apă pentru a vă bucura de apă potabilă curată.

Care sunt tipurile de ulcioare disponibile pe Kulina?

Pe Kulina, oferim diferite tipuri de ulcioare într-o mare varietate de modele.Acestea sunt:

  • Ulcioare de apă: ulcioare de mare capacitate, de obicei cu mâner, capac și gura de vărsare, destinate să servească și să toarne apă, dar și suc, limonadă etc.
  • Carafuri pentru apă și ceai cu g heață: carafuri elegante, de obicei din sticlă, concepute pentru a servi apă cu lămâie, gheață și ierburi
  • Creme: Micile ulcioare de lapte sunt folosite pentru a servi lapte sau smântână pentru cafea sau ceai
  • Ulcioare pentru sosuri: Recipientele au un mâner și un gura de scurgere care sunt folosite pentru a ține și a turna sosul sau alte sosuri.