Ghivece flori

43 articole în total
Ghiveci de flori LEGIO NOVA, 13 cm, alb, Eva Solo
Outlet
199 lei –35 %
128 lei
ES887297
Ghiveci de flori EVA 15 cm, roz, ceramică, Bjørn Wiinblad
Nou
369 lei
BJORW56535
Ghiveci de flori cu auto udare HERB GARDEN GOURMET, WMF
166 lei
WM0641316040
Ghiveci de flori COLUNA ⌀ 34 cm, gri închis, Blomus
569 lei –19 %
458 lei
BM65732
Ghiveci de flori COLUNA ⌀ 26 cm, gri închis, Blomus
359 lei
BM65731
Suport pentru flori KENA 40 cm, bej, Blomus
1 090 lei –24 %
822 lei
BM66022
Ghiveci EVA 15 cm, verde deschis, ceramică, Bjørn Wiinblad
Nou
367 lei
BJORW56517
Ghiveci de flori NONA, 12,5 cm, gri închis, Blomus
169 lei
BM65974
Ghiveci de flori RECYCLED 19 cm, nisip, Rosendahl
129 lei –13 %
111 lei
RSD20632
Ghiveci de flori RECYCLED 19 cm, visiniu, Rosendahl
129 lei –7 %
119 lei
RSD20642
Suport pentru flori KENA 55 cm, taupe, Blomus
789 lei
BM66016
Sus
Produsele următoare

Ghivece de flori - cel mai bun design pentru plantele tale de interior

La ce sunt folosite ghivecele de flori?

Un ghiveci ghiveci de flori , denumit uneori ghiveci de flori sau ghiveci de plante, este un recipient utilizat pentru cultivarea și expunerea florilor și a altor plante. Ghivecele de flori sunt adesea fabricate din materiale precum plastic, ceramică, alamă, gresie, metal sau oțel și sunt disponibile în diferite stiluri și culori.

De obicei, ghiveci de floriau găuri în partea de jos, care permit scurgerea apei suplimentare, uneori într-o farfurioară potrivită sub ghiveci. Rădăcinile plantei pot folosi această apă, dacă este necesar.

Există, de asemenea, ghivece de flori moderne cu autoapărare și rezervor de apă. Dacă sunteți în căutarea acestui tip de ghiveci, verificați ghivecele cu autoapărare de la Eva Solo.

Ce scopuri servește un ghiveci de flori?

Spre deosebire de suporturile de flori, care sunt utilizate în primul rând pentru a expune flori, ghivecele de flori pot fi folosite pentru o varietate de scopuri, inclusiv pentru a muta plantele în locații diferite, pentru a începe să se cultive semințe, pentru a cultiva plante pe terase și în interior, pentru a crește plante delicate în interior în climatele reci sau pur și simplu pentru a vă arăta plantele de interior ca parte a decorațiuni pentru casă.

Cum știu care este cel mai bun ghiveci de flori pe care trebuie să-l aleg?

Iată câteva sfaturi pentru alegerea unui ghiveci de flori:

  • numărul de dimensiuni

Determinarea dimensiunii ghiveciului ghiveci de flori este primul pas în alegerea unui nou ghiveci pentru casa ta. Cum să alegi dimensiunea potrivită? Dacă trebuie să replantați plantele, pentru cele care cresc în ghivece cu un diametru de 10 cm sau mai mic, măriți dimensiunea ghiveciului cu 1-2 cm. Măriți dimensiunea ghiveciului cu 2 sau 3 cm în diametru pentru plantele mai mari, care cresc în ghivece mai mari.

  • drenajul este esențial

Pentru multe plante de interior, este esențial să alegeți un ghiveci cu un mecanism de drenaj, astfel încât solul să nu rămână prea umed după ce udați plantele. Udarea plantelor poate fi la fel de elegantă ca și plantele însele, datorită unei oferte largi de stropitori moderne.

  • alegeți-vă designul

Alegeți un ghiveci de flori al cărui aspect și textură să vă placă. Alegeți un stil care să se potrivească cu stilul interiorului dumneavoastră. În prezent, ghivecele ceramice sunt cele mai des folosite pentru plantele de interior. Acestea vin într-o varietate de forme, nuanțe și dimensiuni. Ghivecele din plastic sunt ușoare și sunt disponibile în diferite culori și modele. De asemenea, acestea reprezintă o opțiune cu costuri reduse și sunt ușor de întreținut.

La magazinul Kulina, avem o selecție largă de ghivece de flori de la producători renumiți precum Blomus, Eva Solo, Hübsch și Rosendahl în diferite dimensiuni, stiluri și materiale.