Tăvi pentru cuptor

10 articole în total
Tava rotunda din fonta gri grafit Ø 16 cm
269 lei
ST1301618
Tigaie pentru prăjire 8,5 l, oțel inoxidabil, WMF
1 274 lei
WM788016040
Farfurie pentru cuptor NEVERSTICK2 35 x 25 x 6,5 cm, Eaziglide
379 lei
EZGIMN2P35
Oală cu aburi AROMA VITALIS 6,5 l, WMF
1 190 lei –9 %
1 075 lei
WM1740026040
Capac 36 cm, pentru MAGIC EDITION MULTI ROASTER, Fissler
939 lei –10 %
841 lei
FS20715366000
Capac de rezervă M pentru FUSIONTEC și PROFIRESIST pentru vase de gătit, WMF WM1764277390

Tăvi pentru friptură – nu doar pentru friptura de duminică sau pentru o cină de Holliday

Tăvile de prăjit sunt unelte perfecte pentru cei care iubesc carnea, au o familie numeroasă sau își invită prietenii sau familia la cină - nu doar la ocazii speciale. O tigaie sau o farfurie pentru friptură poate fi folosită pentru diferite sarcini culinare, iar dacă optați pentru un produs de calitate, veți obține un instrument de bucătărie pe care îl veți transmite de la o generație la alta.

Care este diferența dintre o tavă de prăjit și o tavă de copt?

Tăvile de prăjit sunt de obicei mai mari și mai grele. Acestea sunt concepute pentru prăjirea unor porții mari de carne și păsări de curte, sunt fabricate din materiale diferite (mai groase) și sunt adesea prevăzute cu capace. Vasele pentru friptură sunt excelente pentru porții mai mici de mâncare, fripturi sau lasagna și alte feluri de mâncare care nu necesită o coacere acoperită.

La ce poți folosi tava de friptură?

O tavă de friptură este un instrument foarte versatil și o puteți folosi pentru multe feluri de mâncare și sarcini culinare diferite, cum ar fi:

    • prăjirea cărnii de pasare (rață, pui pentru cina de Crăciun sau de Ziua Recunoștinței))
    • prăjirea șuncii
    • prăjirea tuturor tipurilor de carne
    • prăjirea legumelor pentru supă sau cină
    • prepararea de mâncăruri într-un singur vas (tocănițe, gulaș) direct în cuptor

La Kulina vă oferim o selecție largă de tăvi de fripturi de înaltă calitate, realizate de producători de încredere. Acestea diferă ca mărime și formă (unele sunt ovale, altele dreptunghiulare), iar unele sunt echipate cu un capac. Este bine să investiți într-o tavă de friptură, deoarece aceste vase rămân adesea în bucătăria dvs. pentru toată viața și uneori sunt chiar transmise de la o generație la alta. Consultați tăvile noastre de prăjit de WMF, Fissler sau de Buyer și asigură-te că primești o rețetă bună de la bunica ta!

Și dacă cumpărați o tigaie pentru friptură, asigurați-vă că aveți o tigaie frumoasă trepied și mănuși pentru cuptor care va face ca prăjirea să fie sigură - atât pentru dumneavoastră, cât și pentru bucătăria dumneavoastră. Iar dacă doriți să vă serviți mâncarea direct la masă, alegeți o farfurie pentru friptură de WMF și obțineți-vă un suport de servire din lemn asortat, care va fi o alternativă plăcută la un suport clasic pentru vase.