Capac pentru cratiță V 8,8 l, Fissler

Cod: FS03370138000
Marcă: Fissler
891 lei
În stoc (5 buc.)

Vasul de copt perfect lustruit vă invită nu numai să gătiți mâncăruri gustoase, ci și să le serviți direct la masă. Fiecare oaspete va fi nerăbdător să vadă ce conține acest vas de copt mare și strălucitor.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Vasul de copt perfect lustruit vă invită nu numai să gătiți mâncăruri gustoase, ci și să le serviți direct la masă. Fiecare oaspete va fi nerăbdător să vadă ce conține acest vas de copt mare și strălucitor.

 • Pentru tocănițe, caserole, sosuri, fripturi și supe
 • Formă ideală pentru plite ceramice ovale și pentru gătit cu inducție
 • Calitate înaltă a prelucrării tehnice
 • Design robust, cu un aspect luxos
 • Suprafață din oțel inoxidabil 18/10 foarte lustruită
 • Rezistent la uzură și zgârieturi
 • Conductivitate termică excelentă pentru gătit eficient din punct de vedere energetic datorită centrului de aluminiu
 • Capac de sticlă perfect adaptat
 • Mânere confortabile și spațioase din oțel inoxidabil - nu mai este nevoie de un mâner de oale
 • Bază SuperMathic potrivită pentru toate sursele de căldură, inclusiv inducția
 • Poate fi utilizat în cuptor, cu capac până la o temperatură maximă de 180 °C
 • În condiții de siguranță în mașina de spălat vase
 • Garanție extinsă 10 ani

Tigaia ovală pentru friptură Fissler cu capac este fabricată din oțel inoxidabil 18/10 (18% crom, 10% nichel, 72% oțel), foarte ușor de curățat, igienică și extrem de rezistentă la coroziune. Mânerele rămân reci pe tot parcursul procesului de gătit. Capacul din sticlă temperată se potrivește perfect, făcând gătitul eficient din punct de vedere energetic și oferindu-vă un control vizual complet asupra întregului proces de gătire. Tigaia de prăjit este ideală pentru rețetele în care trebuie să începeți pe aragaz și să terminați preparatul în cuptor sau invers.

Baza SuperMathic, perfect plată , este potrivită pentru utilizarea pe toate sursele de căldură, inclusiv pe inducție. Datorită centrului ncapsulat din aluminiu, căldura este distribuită uniform, iar gătitul este eficient din punct de vedere energetic și al timpului. Suprafața interioară a vasului este perfect netedă și ușor de curățat. Conexiunea dintre fund și pereți este întotdeauna plină cu vasele de gătit Fissler, fără spații goale. Tranziția dintre fund și pereți este rotunjită - o veți aprecia mai ales atunci când amestecați conținuturi dense, când este necesar să urmăriți fără probleme întreaga circumferință a vasului cu aragazul.

La fiecare 3 secunde, 1 produs Fissler este vândut în întreaga lume!

Fissler GmbH este cel mai mare producător de ustensile de uz casnic și de bucătărie din Germania . Acesta operează pe toate continentele lumii, în peste 80 de țări, prin intermediul birourilor sale de vânzări. Eticheta "Superbrand din Germania" plasează pe bună dreptate Fissler printre cele mai influente brandy-uri. O concentrare puternică pe inovație și dezvoltare , care se întinde pe parcursul mai multor decenii, contribuie în mod corect la realizarea unor produse care vă permit să experimentați procesele tehnologice adesea plictisitoare într-un mod jucăuș și nou . În fiecare an, clienții așteaptă cu nerăbdare noi produse care să îi distreze. Fissler este un pionier al noilor tendințe, după cum o dovedesc numeroasele brevete și premii pentru design. De asemenea, merită menționat managementul de control, care se desfășoară pe parcursul întregului proces de producție în conformitate cu standarde stricte. Tehnologiile moderne de producție și noile instrumente de inspecție garantează cea mai înaltă calitate. De peste 170 de ani, Fissler se bazează pe 3 piloni cheie - know-how tehnologic, producție perfectă și o mare putere de inovare . Toți cei 700 de angajați au un singur obiectiv în minte - un produs adaptat la nevoile clientului. Gătitul trebuie să ne încânte clienții! Fabricat în Fissler (Germania)

Parametri suplimentari

Categorie: Tăvi pentru cuptor
Greutate: 0.1 kg
Material: Sticlă
Caracteristici: Potrivit pentru inducție
Tip produs: Tavă cuptor
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: E

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: