Suporturi verticale pentru hârtie igienică

15 articole în total
Suport pentru role de rezervă, oțel mat, Brabantia
Outlet
193 lei –20 %
154 lei
BRAB427220
Suport pentru hârtie igienică cu perie de toaletă MODO, neagră, Blomus BM66263
Suport pentru role de rezervă, oțel lucios, Brabantia
193 lei
BRAB427206
Perie de toaletă CARVO 42 cm, montat pe perete, alb, oțel inoxidabil, Zack ZACK40821

Suporturi de hârtie igienică - accesorii de bază pentru baia ta

Pentru ce sunt standurile de hârtie igienică?

Suporturile pentru hârtie igienică sunt echipamente pentru baie care păstrează și distribuie hârtie igienică. Acestea sunt adesea folosite atunci când nu există suficient spațiu pentru un suport pentru hârtie igienică montat pe perete într-o baie sau dacă nu doriți să găuriți.

Suporturile pentru hârtie igienică includ, în general, o bază, un stâlp vertical și un suport pentru a ține rola de hârtie igienică în partea de sus. Baza este făcută pentru a fi robustă și conține adesea picioare de cauciuc pentru a nu aluneca sau a nu deteriora podelele din baie. Unele dintre modelele pe care le oferim pe site-ul nostru sunt prevăzute și cu alte caracteristici, cum ar fi un coș de depozitare pentru rolele de rezervă sau un mic raft pentru lucrurile personale.

Suporturile noastre de hârtie igienică sunt fabricate de companii de renume precum Blomus, Brabantia, și Koziol și sunt disponibile într-o varietate de modele, materiale și finisaje pentru a se integra în diverse decoruri de baie.

De asemenea, puteți cumpăra cu noi și alte necesități pentru baie, cum ar fi suporturi pentru periuțe de dinți, suporturi pentru hârtie igienică și distribuitoare de săpun.

Ar trebui să aleg un suport pentru hârtie igienicăde hârtie suport pentru hârtie igienică sau un suport pentru hârtie igienicăică?

Decizia de a alege între un suport pentru hârtie igienică sau un suport pentru hârtie igienică se reduce în cele din urmă la preferințele personale și la amenajarea băii dumneavoastră.

Un suport pentru hârtie igienică ică este de obicei atașat la peretele de lângă toaletă și poate conține una sau mai multe role de hârtie igienică. Este o opțiune de economisire a spațiului, care păstrează hârtia igienică ușor accesibilă și la distanță. Cu toate acestea, instalarea unui suport pentru hârtie igienică necesită găurirea peretelui și este posibil să nu fie posibilă sau practică în toate băile.

Pe de altă parte, un suport pentru hârtie igienicăică este o unitate independentă care ține rolele de hârtie igienică. Poate fi amplasat oriunde în baie, ceea ce îl face o opțiune mai flexibilă care nu necesită instalare. Unele dintre modelele pe care le oferim pe site-ul nostru sunt prevăzute și cu alte caracteristici, cum ar fi un coș de depozitare pentru rolele de rezervă sau un mic raft pentru lucrurile personale. Cu toate acestea, un suport pentru hârtie suport pentru hârtie igienică poate ocupa mai mult spațiu pe podea decât un suport pentru hârtie igienicăică, ceea ce poate fi un aspect important în băile mai mici.

În concluzie, dacă aveți spațiu pe perete și preferați o opțiune mai permanentă și care să economisească spațiu, un suport pentru hârtie igienică poate fi cea mai bună alegere. Cu toate acestea, dacă preferați o opțiune mai flexibilă care nu necesită instalare sau dacă aveți un spațiu limitat pe perete, un suport pentru hârtie igienică poate fi soluția potrivită.

Cum de a alege un suport pentru hârtie igienică? Cum să potriviți un suport pentru hârtie igienică cu stilul băii dvs.?

Asortarea unui suport de hârtie la stilul băii dvs. vă poate ajuta să creați un aspect coerent și atrăgător din punct de vedere vizual. Iată câteva sfaturi pe care trebuie să le luați în considerare:

  • Luați în considerare stilul general al băii dumneavoastră: Începeți prin a lua în considerare stilul general al băii dumneavoastră. Este modern, tradițional, rustic sau altceva? Căutați un suport de hârtie care să completeze stilul băii dumneavoastră.

  • Luați în considerare finisajul instalațiilor sanitare: Uitați-vă la finisajul instalațiilor de baie, cum ar fi robinetele, barele de prosoape și corpurile de iluminat. Alegeți un suport de hârtie cu un finisaj care să se potrivească sau să completeze celelalte corpuri de iluminat din baie. De exemplu, dacă accesoriile de baie au un finisaj de nichel periat, căutați suporturi de hârtie cu un finisaj similar.

  • Luați în considerare materialul: Luați în considerare materialul instalațiilor sanitare și alegeți un suport de hârtie din material similar. De exemplu, dacă accesoriile din baie sunt din crom, căutați un suport de hârtie din crom sau dintr-un alt metal cu aspect similar.

  • Căutați un design care să se potrivească cu baia dumneavoastră: Luați în considerare designul băii dvs. și alegeți un suport de hârtie care să se potrivească spațiului. De exemplu, dacă aveți o baie mică, alegeți un suport de hârtie compact, care să nu ocupe prea mult spațiu.

  • Luați în considerare aspectul practic: Alegeți un suport de hârtie care să fie practic și funcțional. De exemplu, dacă aveți copii mici în casă, alegeți un suport de hârtie care să fie ușor de folosit și care să nu se răstoarne prea ușor.

Luând în considerare acești factori, puteți alege un suport de hârtie care să se potrivească stilului băii dvs. și să completeze instalațiile și decorul existent.