Koziol

Koziol înseamnă proiecte vesele, palete de culori originale, design practic și o gamă largă de produse pentru bucătărie, baie, living și grădină, realizate din materiale durabile. Este un joc de design pe care îl vei îndrăgi de la prima vedere!
Koziol
177 articole în total
Bol de bucătărie PALSBY M, 2 l, bej, Koziol
34 lei
KOZ7805700
Storcător de tuburi MIAOU, negru cosmic, Koziol
27 lei –11 %
24 lei
KOZ3711526
Bol de bucătărie PALSBY M, 2 l, verde natural, Koziol
36 lei
KOZ7805703
Bol de bucătărie PALSBY L, 5 l, gri, Koziol
63 lei
KOZ3807670
Bol de bucătărie PALSBY L, 5 l, coral, Koziol
46 lei
KOZ7807704
Pahar de apă din plastic CLUB S 250 ml, transparent, Koziol
20 lei
KOZ3576535
Bol de bucătărie PALSBY M, 2 l, alb, Koziol
35 lei
KOZ3805525
Coș pentru rufe BOTTICHELLI L 15 l, alb, Koziol
117 lei
KOZ1444125
Tocător SNAP L, 46 cm, pliabil, bej, plastic, Koziol
109 lei
KOZ7251700
Pahar de plastic CONNECT, set de 4 buc, 190 ml, coral, Koziol
124 lei
KOZ7141704
Sus
Produsele următoare

Koziol - design fabricat în Germania, cu o conștiință curată

Koziol este o marcă germană renumită care proiectează și produce produse inovatoare și durabile pentru casă și birou. Marca a fost fondată în 1927 de Bernhard Koziol, un meșter și antreprenor, care inițial s-a specializat în fabricarea de unelte și accesorii pentru industria încălțămintei.

De-a lungul anilor, Koziol a evoluat și și-a extins gama de produse, devenind un brand de top în industria europeană de design. Astăzi, compania este cunoscută pentru produsele sale funcționale, amuzante și elegante, realizate din materiale ecologice.

Koziolare misiunea de a crea produse care nu sunt doar plăcute din punct de vedere estetic, ci și durabile și ecologice. Marca folosește în principal materiale reciclabile și biodegradabile, cum ar fi termoplasticul și bambusul, evitând utilizarea de substanțe chimice și toxine dăunătoare.

Koziol caracteristicile producției și ale produselor

În general, marca Koziol și produsele sale pot fi caracterizate prin următoarele caracteristici:

  • gamă foarte largă de culori
  • design modern
  • o abordare amuzantă și informală a decorului de casă
  • tehnologii de ultimă generație
  • proiectarea, dezvoltarea, fabricarea modelelor, construcția de matrițe, expedierea și comercializarea sunt realizate într-un singur loc, reducând la minimum nevoile de transport și maximizând durabilitatea mediului
  • fără materiale plastice termorigide, fără BPA, fără agenți de înmuiere
  • toate deșeurile de producție ale companiei sunt reciclate

Koziol gama de produse de marcă

Koziol oferta este extrem de largă. De la unelte de bucătărie și accesorii pentru masă de sufragerie la decorațiuni pentru casă și grădină și accesorii pentru picnic, accesorii pentru biroul de acasă, lămpi și casă, gama de produse Koziol acoperă o mare varietate de articole, toate cu un stil distinctiv și ușor de recunoscut.

Unele dintre cele mai populare produse Koziol includ etajerăBabell, un platou de servit modular și stivuibil, cu mai multe niveluri sau suport pentru tort, Koziol Bottichelli washtub și organizatori în diferite forme, mărimi și culori, gențile de cumpărături Tasche în diferite dimensiuni sau bol pentru salatăLeaf. Marca oferă, de asemenea, o gamă de accesorii pentru birou și baie.

Unul dintre motivele pentru care oamenii găsesc atractive produsele Koziol este combinația dintre funcționalitate și estetică. Produsele mărcii nu sunt doar utile, ci și plăcute din punct de vedere vizual, adăugând o notă de stil și personalitate oricărui spațiu. În plus, angajamentul brandului față de sustenabilitate și ecologic atrage clienții care apreciază consumul etic și responsabil.