Grătare electrice de masă

13 articole în total
Gratar electric PG 8107 SEVO GTS, 3000 W, Severin
3 164 lei
SEVEPG8107
Grătar electric de masă LONO, WMF
1 146 lei
WM0415280011
Grătar electric de masă LONO, cu capac de sticlă, WMF
951 lei
WM415430011
Gratar electric PG 8106 SEVO GT, 3000 W, Severin
2 490 lei
SEVEPG8106
Grătar electric de masă LONO, WMF
753 lei
WM415340011
Grătar electric de masă QUADRO LONO, WMF
586 lei
WM0415190011
Grătar electric PG 8138 SEVO SMART GT Severin 3000 W
3 536 lei
SEVEPG8138
Grătar electric de masă LONO, WMF
700 lei
WM0415330011
Grătar Teppan Yaki KG 2397, 2200 W, Severin
400 lei
SEVEKG2397
Grătar electric PG 8113 SENOA BOOST Severin 3000 W
688 lei
SEVEPG8113
Grătar electric PG 8114 SENOA DIGITAL BOOST Severin 3000 W
826 lei
SEVEPG8114
Gratar electric PG 8545 Steakboard, 2300 W, Severin
553 lei
SEVEPG8545
Grătar Raclette și set fondue 2 în 1 RG 2348 Severin argintiu
526 lei
SEVE2445513

Grătare electrice de masă - un grătar ideal atât pentru nevoile de grătar în interior, cât și în exterior

Ce sunt grătarele electrice de masă?

Grătarele electrice de masă sunt aparate de grătar de mici dimensiuni, ușor de utilizat pe tejghea, care folosesc electricitatea ca sursă de energie în loc de gaz sau cărbune. Acestea sunt alcătuite dintr-o zonă de grătar, un element de încălzire și un mecanism de control al temperaturii care permite utilizatorului să regleze căldura în funcție de necesități.

Grătarele electrice de masă sunt cunoscute pe scară largă pentru confortul lor, deoarece pot fi folosite în interior sau în exterior și sunt ușor de întreținut. De asemenea, sunt perfecte pentru zonele compacte, deoarece nu au nevoie de mult spațiu exterior sau de acces la o conductă de gaz, așa că sunt bune pentru apartamente sau camere de cămin.

Grătarele electrice de masă de la producători renumiți precum Severin și WMF pot fi găsite pe site-ul Kulina.

Care sunt principalele avantaje ale utilizării unui grătar electric de masă?

Există mai multe avantaje ale unui grătar electric de masă, printre care:

  • Comoditate: Un grătar electric de masă este ușor de utilizat și poate fi configurat rapid, fiind o opțiune convenabilă pentru gătit în aer liber sau în interior.

  • Nu este nevoie de combustibil: Spre deosebire de grătarele tradiționale care necesită cărbune, propan sau gaz natural, grătarele electrice sunt alimentate cu energie electrică, astfel încât nu este nevoie să cumpărați sau să depozitați combustibil.

  • Ușor de curățat: Grătarele electrice sunt, în general, mai ușor de curățat decât grătarele tradiționale, deoarece nu produc atât de mult fum sau grăsime. Multe modele au grătare și tăvi de picurare detașabile care pot fi spălate în mașina de spălat vase sau în chiuvetă.

  • Căldură constantă: Grătarele electrice oferă o căldură constantă, astfel încât există mai puține puncte fierbinți și un risc mai mic de ardere a alimentelor.

  • Versatilitate: Grătarele electrice sunt disponibile într-o gamă variată de dimensiuni și forme, astfel încât pot fi folosite pentru o varietate de metode de gătit, inclusiv pentru a frige, a frige și chiar a afuma.

  • În siguranță: Grătarele electrice nu produc flăcări sau fum, deci există un risc mai mic de incendiu sau de otrăvire cu monoxid de carbon. De asemenea, acestea sunt mai sigure în interior decât grătarele pe gaz sau pe cărbune.

În general, grătarele electrice de masă sunt o opțiune convenabilă, ușor de utilizat și versatilă pentru gătitul unei varietăți de alimente, iar siguranța și ușurința de utilizare le fac o alegere populară atât pentru gătitul în interior, cât și în aer liber.

Este un grătar electric de masă mai bun decât un grătar cu cărbune?

Grătarele electrice sunt practice și simplu de utilizat, deoarece nu necesită gaz sau cărbuni și pot fi folosite atât în interior, cât și în exterior. Acestea se încălzesc rapid și uniform și sunt, de asemenea, destul de ușor de curățat. Grătarele electrice sunt, de asemenea, mai ecologice decât grătarele cu cărbuni, datorită lipsei de fum și de emisii toxice.

Cu toate acestea, mai multe persoane apreciază aroma caracteristică de fum pe care grătarele cu cărbuni sunt cunoscute pentru gustul de fum pe care îl dau mâncărurilor. Prin urmare, acestea pot atinge temperaturi mai mari decât cele ale grătarelor electrice, ceea ce este esențial pentru diferite metode de prăjire, cum ar fi prăjirea.

Pe lângă faptul că sunt portabile și nu necesită electricitate, grătarele cu cărbuni sunt o alegere excelentă pentru camping și întâlniri în aer liber.

Cum pot avea grijă de un grătar electric de masă?

grătar electric de masă dvs. grătar electric de masă trebuie întreținut și îngrijit corespunzător pentru a continua să funcționeze bine și pentru a-și prelungi durata de viață.

În primul rând, utilizați întotdeauna o perie pentru grătar pentru grătar sau o cârpă umedă pentru a șterge suprafața grătarului după fiecare utilizare. În plus, aveți grijă să curățați orice resturi de alimente colectate. În al doilea rând, pentru a evita acumularea de grăsime care ar putea reprezenta un pericol de incendiu, îndepărtați și ștergeți tava de grăsime după fiecare utilizare. Atunci când nu este utilizat, puneți grătarul într-un loc uscat și adăpostit pentru a evita rugina și coroziunea.