Courrèges

Brandul Courreges combină moda cu parfumul, iar lumânările sale parfumate oferă o modalitate luxoasă și ecologică de a vă umple spațiul cu parfumuri încântătoare. Nu ezitați și invitați aceste parfumuri în interiorul dumneavoastră.
6 articole în total
Lumânare parfumată L'EMPREINTE 190 g, Courreges
290 lei
CURR13C190
Lumânare parfumată LA FILLE DE L'AIR 190 g, Courreges
Outlet
291 lei –23 %
224 lei
CURR10C190
Lumânare parfumată C 190 g, Courreges
Outlet
291 lei –23 %
224 lei
CURR12C190
Lumânare parfumată SECONDE PEAU 190 g, Courreges
290 lei
CURR14C190
Lumânare parfumată L'EAU DE LIESSE 190 g, Courreges
Outlet
291 lei –23 %
224 lei
CURR16C190
Lumânare parfumată SLOGAN 190 g, Courreges
290 lei
CURR11C190

Courrèges - de la modă la parfumuri

André și Coqueline Courrèges au fondat Courrèges în 1961, revoluționând industria modei și a designului prin accentul pus pe mișcare, puritate, culoare și lumină. Aceștia și-au lăsat amprenta prin linii structurate și prin devotamentul față de alb, urmate de variații de culoare și de materiale noi, cum ar fi vinilul. În 1971, André Courrèges a dezvăluit Empreinte, un parfum iconic care a marcat debutul casei de modă în domeniul parfumurilor. În 2015, Courrèges a lansat La fille de l'air, un parfum aerisit de flori de portocal.

În septembrie 2020, Courrèges l-a numit pe Nicolas Di Felice în funcția de director artistic, iar acesta a început să includă pasiunea sa pentru parfumuri în ethosul brandului. Cu o viziune a modei ca un univers complet, care cuprinde totul, Di Felice a reînviat tradiția couturier-perfumer și a urmărit să revigoreze universul de parfumuri al brandului prin crearea unei oferte olfactive unice, de semnătură, pentru cea de-a 60-a aniversare a brandului, la 50 de ani de la lansarea primului său parfum.

Lumânări parfumate Courreges

Brandul Courreges nu este doar un parfum, ci și parfumuri de casă sofisticate și elegante, care vă vor transforma interiorul.

Lumânările parfumate Courreges oferă un mod luxos și ecologic de a vă umple spațiul cu parfumuri încântătoare. Aceste lumânări sunt ambalate în borcane de sticlă lăcuită fabricate în Franța și acoperite cu capace din lemn lăcuit din Jura. Lumânările au fitiluri din bumbac care oferă între 43 și 47 de ore de ardere parfumată. În plus, acestea sunt ambalate în cutii cilindrice fabricate din hârtie certificată FSC, ceea ce le face o alegere durabilă.

Parfumurile Courreges pentru casa ta

Coarda de bază a parfumurilor este amețitorul ambroxan (ambrox), ingredientul emblematic al tuturor creațiilor parfumate de la Courrèges Parfums, cunoscut pentru proprietățile sale care creează dependență și o aromă care amintește de mirosul pielii noastre. Nicolas Di Felice, directorul artistic al brandului, a ales această notă distinctivă ca inimă a universului olfactiv pentru a da tuturor celor șase parfumuri din colecție expresie și longevitate.

Alegeți un parfum pentru interiorul dvs. din note precum parfum proaspăt de rufe, mosc alb, ienupăr, floare de portocal, frunze de ceai, floare de portocal, bergamotă și patchouli.

Pentru a asigura o ardere uniformă, se recomandă ca la prima utilizare să arzi lumânarea până când întreaga suprafață este lichidă. Fitilul trebuie tăiat în mod regulat pentru a preveni afumarea și pentru a-l menține centrat.