Espressoare cu capsule

1 articole în total
Aparat de cafea de călătorie AESP-312, Akai
1 090 lei –27 %
785 lei
AKAESP312

Aparat de cafea cu capsulă - trezește-te în fiecare zi cu cea mai delicioasă ceașcă de cafea

Ce este un aparat de cafea cu capsulă?

Un mașină de cafea cu capsule este o opțiune convenabilă dacă doriți să preparați cafea acasă, dar căutați o alternativă mai rapidă și mai ușoară decât un aparat de cafea manual.

Sunt o alegere excelentă pentru orice pasionat de cafea; tot ce trebuie să faceți este să alegeți o capsulă de cafea din recipientul de capsule, să o deschideți, să apăsați un buton și să vă relaxați în timp ce prepară și servește automat un espresso pentru dumneavoastră.

Pe Kulina, vă oferim o colecție de aparate de cafea cu capsule de la companii de renume, într-o varietate de culori și stiluri concepute pentru a se potrivi gusturilor dumneavoastră.

Care este diferența dintre cafeaua instant și cafeaua în capsule?

O doză de cafea este diferită de cafeaua instantanee, în ciuda câtorva asemănări care vă pot conduce la o concluzie rapidă.

Puteți face cafea instantanee după ce boabele de cafea au fost măcinate până la obținerea unei pudre. Cu toate acestea, în cazul capsulelor de cafea, trebuie să le ambalați ca o singură porție, chiar și după ce ați preparat pulberea. În cazul cafelei instant, tot ce trebuie să faceți este să combinați boabele de cafea măcinate cu apă fierbinte pentru a face cafea. În cazul capsulelor de cafea, puteți adăuga apă fierbinte de la un ceainic sau de la un aparat.

Cum pot avea grijă în mod corespunzător de aparatul de cafea cu capsulă?

Unul dintre cele mai ușor de întreținut aparate de cafea este cel de tip capsulă de cafea, ceea ce îl face o alegere fantastică pentru un stil de viață ocupat. Deși sunt ușor de întreținut, câteva proceduri esențiale de întreținere vă vor garanta obținerea celor mai bune rezultate:

Una dintre cele mai importante și eficiente modalități de întreținere a mașină de cafea cu capsule este decalcifierea. Toate aparatele de cafea tind să acumuleze un strat de calciu sau calcar, la fel ca un ceainic, ceea ce poate scădea calitatea cafelei.

  • Verificați zilnic tava de scurgere a mașinii și goliți orice lichid pentru a reduce riscul de vărsare.
  • De asemenea, primiți capsule de curățare a cafelei, umplute cu detergent, special concepute pentru a curăța temeinic interiorul aparatului dumneavoastră.

Dacă sunteți un iubitor de cafea, puteți verifica și alte produse disponibile pe Kulina, cum ar fi recipiente de depozitare a cafelei, râșnițe de cafea și mașini de cafea