Organizatoare tacâmuri

17 articole în total
Organizator sertar DRAWERSTORE, alb/verde, Joseph Joseph
214 lei
JS85128
Organizator sertar DRAWER STORE, gri Joseph Joseph
189 lei –10 %
170 lei
JS85127
Tavă pentru tacâmuri DRAWERSTORE COMPACT, albastru, Joseph Joseph JS85183
Tavă pentru tacâmuri DRAWERSTORE L, gri, Joseph Joseph
143 lei
JS85152
Tavă pentru tacâmuri 35 x 30 x 7 cm, lemn, Continenta
120 lei
CONT30741
Tavă pentru tacâmuri RIO 31,8 cm, bej, Koziol
54 lei
KOZ7210700
Organizator de cuțite, pentru 5 cuțite, din lemn, Continenta
100 lei
CONT30518

Organizatoarele de tacâmuri - un must-have pentru o organizare perfectă a bucătăriei

Ce sunt organizatoarele de tacâmuri?

Organizatoarele de tacâmuri sunt accesorii care păstrează tacâmurile și ustensilele frumos stivuite și ușor accesibile. Acestea sunt disponibile într-o varietate de forme și dimensiuni, de la tăvițe mici la sertare mai mari, și sunt construite dintr-o varietate de materiale, cum ar fi plasticul și lemnul.

Organizatoarele de tacâmuri includ adesea compartimente sau fante diferite pentru fiecare tip de tacâmuri, ceea ce le împiedică să fie răsucite sau amestecate. Acest lucru nu numai că vă ajută să identificați rapid unealta de care aveți nevoie, dar protejează și tacâmurile de deteriorare.

Puteți păstra toate tacâmurile perfect organizate cu un organizator de tacâmuri, ceea ce face ca pregătirea mesei și aranjarea mesei să fie o plăcere. În Kulina avem produse de la cele mai bune mărci, cum ar fi Joseph Joseph și Continenta. Iar dacă sunteți în căutarea unui organizator pentru ustensile de bucătărie , consultați oferta noastră de organizatori de bucătărie.

Care sunt accesoriile care pot fi păstrate într-un organizator de tacâmuri și sertare pentru tacâmuri?

Organizatoarele de tacâmuri sunt concepute pentru a ține o serie de echipamente de bucătărie, inclusiv următoarele:

  • Cuțite: Un organizator de tacâmuri poate separa tipurile distincte de cuțite, cum ar fi cuțitele de bucătar, cuțitele de pâine sau cuțitele japoneze, protejând lamele acestora de a se toci. De asemenea, vă puteți depozita cuțitele într-un bloc de cuțite țite sau pe un suport pentru cuțite.
  • Cuțite, linguri și furculițe de masă: Organizatoarele de tacâmuri oferă adesea compartimente separate pentru cuțite, linguri, furculițe și lingurițe, permițând un acces și o organizare simplă.
  • Lingurile sau furculițele de servire mai mari , precum și toate celelalte tipuri de tacâmuri de servire potfi, de asemenea, așezate într-un organizator de tacâmuri pentru a le păstra în ordine și a le face accesibile în mod convenabil.
  • Ustensile de gătit: Organizatoarele de tacâmuri pot conține și unelte culinare mai mici, cum ar fi spatule, polonice și clești.
  • Linguri și cupe de măsurat: Lingurile și ceștile de măsurat pot fi plasate pur și simplu într-un organizator de tacâmuri, asigurând că acestea sunt disponibile rapid atunci când este nevoie.
  • Tirbușoane, deschizătoare de sticle și alte unelte de barman: uneltele de barman, deschizătoarele de sticle și tirbușoanele pot fi, de asemenea, depozitate într-un organizator de tacâmuri, fiind astfel ușor de găsit atunci când trebuie să deschideți o sticlă de vin sau de bere.
  • Paiele și agitatoarele: Dacă folosiți adesea paie sau linguri de bar și agitatoare, depozitarea lor într-un organizator de tacâmuri vă va ajuta să le păstrați în ordine.