8 articole în total
Ascuțitoare de creioane CASTOR, Alessi
289 lei
ALRT02
Suport pentru agrafe de hârtie CHIP, Alessi
279 lei
ALRT01
Capsator fără agrafe PUSH, 5 cm, argintiu, Philippi
155 lei
PHP136024
Distribuitor de bandă adezivă CAP, 10 cm, Philippi
256 lei
PHP273051
Perforator CAP, 10 cm, argintiu, Philippi
308 lei
PHP273050
Bandă de măsură GENTS 3 m, crem, Blomus
187 lei
BM66232
Bandă de măsură GENTS, 3 m, gri închis, Blomus
187 lei
BM66234
Bandă de măsură GENTS, 3 m, gri închis, Blomus
187 lei
BM66233

Consumabile de birou - maximizarea productivității biroului prin design

Articolele de birou sunt o parte esențială a oricărui spațiu de lucru, chiar și a birourilor de acasă. Aceste instrumente, care variază de la perforatoare la agrafe de hârtie, sunt esențiale pentru treburile zilnice și pot îmbunătăți eficiența, productivitatea și organizarea. Dar nu numai. Articolele de birou de design sunt, de asemenea, cadouri perfecte pentru colegi, parteneri de afaceri, un frate sau un tată.

Alegerea celor mai bune instrumente care să vă satisfacă toate nevoile nu este ușoară, dar merită să vă gândiți la asta. Alege accesorii care să se potrivească cu stilul biroului tău - fie că e vorba de un birou de acasă sau de unul de firmă - și vezi cât de mult te poți bucura de timpul petrecut la serviciu, dar înconjurat de obiecte frumoase

Ce tipuri de consumabile de birou sunt disponibile pe Kulina?

Pe Kulina, este oferită o gamă largă de articole de birotică, toate acestea fiind concepute pentru a satisface cerințele oricărui loc de muncă.

  • Ascuțitoare de creioane: Ascuțitoarele de creioane sunt folosite pentru a ascuți creioanele până la un vârf precis, astfel încât acestea să poată fi folosite pentru scris, desenat sau colorat. Un creion fără ascuțitoare este inutil.
  • Distribuitoare de bandă: Distribuitoarele de bandă adezivă sunt utilizate pentru a distribui bandă adezivă de mascare sau bandă Scotch într-un mod reglementat și ușor de utilizat. Acest lucru asigură o bună manipulare a benzii fără a fi nevoie de foarfecă.
  • Capsatoare: Acestea sunt instrumente utilizate pentru a capsa hârtiile. Există multe forme și dimensiuni diferite de capsatoare, iar unele pot fixa până la 100 de pagini deodată.
  • Reguli: Riglele sunt utilizate pentru desenarea și măsurarea liniilor drepte. Acestea sunt disponibile într-o varietate de lungimi și materiale.
  • Agrafe de hârtie: Agrafele de hârtie sunt bucăți mici, îndoite, din plastic sau sârmă, care sunt folosite pentru a strânge hârtii pentru perioade scurte de timp. Acestea sunt disponibile într-o gamă largă de forme, dimensiuni și culori.
  • Perforatoare de găuri: Perforatoarele sunt instrumente utilizate pentru a face găuri în hârtii pentru a le lega sau a le depozita. Acestea vin în diferite forme și dimensiuni, iar unele dintre ele pot perfora simultan mai multe găuri.

Multe mărci disponibile pe Kulina oferă articole de birotică moderne, de design și, uneori, amuzante. Asigură-te că verifici modelele de Alessi (și legendarul său ascuțitoare de creioane Castor sau suporturile pentru agrafe de hârtie), produsele minimaliste de la Blomus și accesoriile de birou de la Philippi, care sunt cadouri excelente pentru toți dependenții de muncă, dar și pentru arhitecți sau lucrători IT.