Dispensere bandă adezivă

3 articole în total
Distribuitor de bandă adezivă CAP, 10 cm, Philippi
256 lei
PHP273051
Bandă de măsură GENTS 3 m, crem, Blomus
187 lei
BM66232
Bandă de măsură GENTS, 3 m, gri închis, Blomus
187 lei
BM66234

Distribuitoare de bandă - oprește lupta cu benzile lipicioase

Ce este desfăcătoare de bandă?

Sunt necesare consumabile de birou, cum ar fi distribuitoarele de bandă adezivă, care facilitează distribuirea și tăierea benzii. Acestea sunt utilizate frecvent pentru o varietate de sarcini în întreprinderi, săli de clasă și case, inclusiv pentru împachetarea, împachetarea cadourilor și artizanat. Există multe stiluri, forme și mărci diferite de distribuitoare de bandă adezivă, de la cele portabile la cele de birou, de la mărci precum Blomus și Philippi.

Care sunt tipurile de materiale utilizate în fabricarea distribuitoarelor de bandă?

Distribuitoarele de bandă adezivă sunt un produs de birotică foarte răspândit care este utilizat pentru a tăia și distribui banda adezivă, ceea ce face ca aceasta să fie ușor de utilizat pentru diverse aplicații. Deși distribuitoarele de bandă adezivă pot fi fabricate dintr-o varietate de materiale, oțelul și nichelul sunt cele mai populare.

Un metal cu o reputație de rezistență și duritate este nichelul. Pentru a face ca distribuitoarele de bandă adezivă să fie durabile și rezistente, se utilizează în producția lor. Nichelul are o rezistență ridicată la coroziune și rugină, ceea ce îl face perfect pentru utilizarea în condiții de umiditate, unde umiditatea poate distruge rapid alte metale.

Un alt material tipic utilizat în producția de distribuitoare de bandă este oțelul. Oțelul este renumit pentru durabilitatea și rezistența sa, ceea ce îl face perfect pentru utilizarea în mediul comercial. Oțelul este un material durabil care este perfect pentru utilizarea în zonele cu trafic intens, unde distribuitorul va fi folosit mult.

Care sunt avantajele utilizării distribuitoarelor de bandă adezivă?

Iată câteva avantaje ale utilizării distribuitoarelor de bandă adezivă la locul de muncă:

  • Economie de timp: Distribuitoarele de bandă facilitează distribuirea și tăierea benzii, ceea ce reduce timpul de așteptare și îmbunătățește productivitatea la locul de muncă.
  • Tăieturi precise: Tăieturile exacte oferite de distribuitoarele de bandă ajută la reducerea deșeurilor și garantează că pachetele sunt sigilate corect.
  • Operare simplă: Folosirea distribuitoarelor de bandă reduce posibilitatea oboselii mâinilor și a rănilor, deoarece acestea sunt simplu de utilizat și necesită puțin efort.
  • Consecvență: Pentru activitățile de ambalare și expediere, distribuitoarele de bandă oferă uniformitate în ceea ce privește lungimea și lățimea benzii.

Manipularea benzii adezive este mai ușoară și mai eficientă prin utilizarea distribuitoarelor de bandă, care sunt materiale de birotică necesare.

În magazinul nostru online, puteți cumpăra, de asemenea, capsatoare, rigle, agrafe și suporturi pentru agrafe, precum și perforatoare.