Oale cu aburi și coșuri de gătit la abur

10 articole în total
Oală cu aburi MINI 16 cm, WMF
309 lei –18 %
253 lei
WM0716836040
Capac pentru cratiță VITALIS 28 cm, WMF
1 090 lei –23 %
832 lei
WM1743016040
Oală cu aburi ORIGINAL-PROFI COLLECTION, 28 cm, Fissler
806 lei –13 %
695 lei
FS84788280000
Oală cu aburi ORIGINAL-PROFI COLLECTION, 24 cm, Fissler
639 lei
FS84788240000
Inserție pentru paste ABOUT 24 cm, MAUVIEL
559 lei –11 %
492 lei
ML522224
Sită de gătit cu aburi MAMI 24 cm, oțel inoxidabil, Alessi
569 lei
ALSG307
Oală pentru sparanghel EDO 4 l, Alessi
Outlet
619 lei –25 %
464 lei
ALPU309
Aparat de gătit cu aburi CONVENIENT SERIES VC145130 6 l, alb, Tefal
Nou
TEF7211002933

Aparate de gătit cu aburi - un mod sănătos și convenabil de a găti

Care sunt avantajele gătitului la aburi?

O aragaz cu aburigătit cu aburi, cunoscută și sub numele de aparat de gătit cu aburi, este un mic aparat de bucătărie care folosește căldura aburului pentru a găti sau a pregăti o varietate de alimente, păstrând alimentele într-un vas închis pentru a împiedica ieșirea aburului.

Gătitul la aburi este o metodă de gătit rapidă, ușoară, cu conținut scăzut de grăsimi și calorii, care păstrează substanțele nutritive din alimente și este folosită pentru a găti o varietate de alimente. Unul dintre avantajele bine-cunoscute ale gătitului la aburi este acela că este o tehnică de gătit nutritivă care păstrează vitaminele și mineralele, precum și alte substanțe nutritive din alimente. Este o metodă de gătit cu conținut scăzut de grăsimi și de calorii, deoarece nu se utilizează ulei sau grăsimi. În comparație cu gătitul sau prăjirea, gătitul la aburi este, de asemenea, o metodă rapidă și ușoară de gătit. Vă oferă o tehnică de gătit fără mâini, astfel încât să vă puteți ocupa de alte activități în timp ce mâncarea se gătește.

În cele din urmă, deoarece aceste aragazuri nu adaugă arome suplimentare la mâncare, ele au rolul de a accentua aromele naturale ale alimentelor, cum ar fi legumele.

Pe Kulina veți găsi, de asemenea, oale cu aburi și inserții.

Ce alimente pot găti cu un aragaz cu aburi?

Legumele, carnea, fructele de mare și amidonul, cum ar fi chiflele gătite la aburi, sunt cele mai des preparate gătite la aburi. Mai degrabă decât alimentele tari, cum ar fi friptura, proteinele fragede, cum ar fi fileurile de pește slab și pieptul de pui dezosat și fără piele, se fierb mai bine.

Unele fructe, cum ar fi piersicile și perele, sunt, de asemenea, alegeri ideale pentru gătitul la aburi, fie că doriți să preparați un compot de fructe fierte sau mâncare de casă pentru copii.

Cum curățați și detartrați un aragaz cu aburi?

Deoarece gătitul cu ajutorul unui aparat de gătit cu aburi nu include uleiuri sau sosuri, curățarea acestuia este foarte ușoară. Toate bolurile, tăvile și capacele detașabile ale aparatelor de gătit cu aburi, cu excepția celor din bambus, pot fi curățate manual sau în mașina de spălat vase, în conformitate cu instrucțiunile producătorului. Asigurați-vă că aparatul de gătit cu aburi este oprit și rece la atingere înainte de curățare.

Concentrația de minerale din apă face ca unele componente ale aburului să înceapă să pară uneori tulburi și nu pot fi îndepărtate prin curățarea de rutină. Pentru a detartra un aparat cu aburi, umpleți-l cu oțet alb în loc de apă și clătiți-l bine.

Există mai multe alte aparate electrice disponibile pe Kulina, inclusiv frigidere, mașini de gătit orez, mașini de gătit în vid etc. Verifică-le!