37 articole în total
Lingură de servit PROFI PLUS, WMF
131 lei
WM1876656030
Lingură de servit PROFI PLUS, WMF
131 lei
WM1872466030
Clește de servit 24,5 x 6,5 cm, Eva Solo
148 lei
ES552083
Spatulă pentru lasagna PRO, Zwilling
161 lei
ZW37160035
Set de linguri pentru salată NUOVA M, WMF
96 lei
WM1291426040
Lingură de servit pentru orez PRO, Zwilling
161 lei
ZW37160033
Set de linguri pentru salată EVA TRIO, lemn de stejar, Eva Solo
148 lei
ES119649
Set de linguri pentru salată NUOVA, WMF
112 lei
WM1291416040
Set de linguri de salată DAILY, 26 cm, Nicolas Vahé
45 lei
NV160670016
Lingură de salată MINIMALE, Zwilling
148 lei
ZW07022096
Linguriță pentru servire NORDIC KITCHEN 27 cm, Eva Solo
123 lei
ES530458
Set de linguri pentru salată BELA, Zwilling
331 lei
ZW7143296
Lingură pentru servit EVA TRIO, 26 cm, Eva Solo
99 lei
ES118309
Clește pentru spaghete 25 x 4 cm, Eva Solo
138 lei
ES552084
Lingură pentru servit EVA TRIO 22 cm, Eva Solo
89 lei
ES118306
Set de linguri pentru salată PROFILE, lemn, Brabantia
96 lei
BRAB260643
Set de linguri pentru salată DINNER, Zwilling
127 lei
ZW07150296
Clește pentru salată INGENIO K2060614, Tefal
37 lei
TEFK2060614
Furculiță de cocktail Nuova, set de 6 buc, WMF
96 lei
WM1291546040
Lingură de servit PRO, silicon, Zwilling
178 lei
ZW37160034
Set de linguri de salată OS 23 cm, set de 2 buc, maro, lemn, ferm LIVING FERM1104265617
Furculiță de servit SOHO 23 cm, argintiu, oțel inoxidabil, Zwilling ZW7031096
Sus
Produsele următoare

Tacâmuri de servit - instrumente de servire indispensabile

Ce sunt tacâmurile de servire?

Tacâmurile de servit sunt un tip de ustensile de servit folosite pentru a servi mâncarea, de obicei la masă de sufragerie. Aceste tacâmuri sunt adesea construite din materiale de calitate, cum ar fi oțelul inoxidabil, lemnul sau plasticul, și pot fi lucrate artistic pentru a se potrivi perfect cu alte tacâmuri de masă, cum ar fi tacâmurile de masă, bolurile de servire sau paharele.

Există diferite tipuri de tacâmuri de servire și veți găsi o mulțime de ele pe site-ul Kulina. Acestea includ:

  • Seturi de servire a salatei: Dacă doriți să amestecați și să serviți salata într-un mod elegant, veți avea neapărat nevoie de un set de servire a salatei sau de un clește pentru salată. Seturile de servire a salatei constau dintr-o lingură și o furculiță pentru salată. Lingurile de salată oferă mai mult control și o suprafață mai mare decât lingurile standard.
  • Furculițe de servit: Furculițe cu mâner lung folosite pentru a servi carnea sau legumele.
  •  
  • Linguri pentru supă și sos: Linguri de supă și linguri de sos decorative folosite pentru a servi sosul sau alte sosuri fluide. Lingurile de servit cu cupe mari și rotunde sunt, de asemenea, perfecte pentru a servi tocănițe, legume și orez.
  • Sertare pentru prăjituri - sertarele pentru prăjituri sunt instrumente utile pentru a servi prăjituri, dar și lasagna sau focaccia

Care este diferența dintre ustensile de bucătărie și tacâmurile de servire?

Ustensile de bucătărie sunt uneori foarte asemănătoare cu ustensilele de servire. Lingurile de bucătărie, de exemplu, pot fi folosite atât pentru gătit, cât și pentru servit. Cu toate acestea, există diferențe uriașe între aceste două tipuri de ustensile și acestea sunt:

  • ustensile de bucătărie trebuie să fie sigure pentru oale și tigăi, nu pot zgâria suprafețele lor antiaderente și, prin urmare, trebuie să fie confecționate din materiale care nu zgârie, dar în același timp rezistente la căldură. Prin urmare, ustensilele de bucătărie sunt foarte des fabricate din lemn, silicon sau plastic.
  • pe de altă parte, tacâmurile de servire sunt folosite în sala de mese și însoțesc vesela, paharele și tacâmurile de masă. Face parte din aranjamentul mesei. Din acest motiv, este foarte adesea destul de decorativ și, de obicei, este fabricat din oțel inoxidabil.

Cum pot îngriji și întreține tacâmurile de servire?

Curățarea, depozitarea și manipularea corespunzătoare fac parte integrantă din întreținerea tacâmurilor de servire. Tacâmurile de servit trebuie spălate manual cu un săpun de vase delicat și apă caldă după fiecare utilizare și apoi uscate imediat. Depozitați tacâmurile de servit într-un loc curat și uscat, ferit de apă și praf.

Din cauza contactului cu aerul sau cu acizii alimentari, tacâmurile de servit se pot păta sau decolora în timp. Puteți elimina acest lucru curățându-le cu un polish pentru argint sau cu un detergent neabraziv pentru metale, după ce ați urmat instrucțiunile producătorului.