Furculițe pentru servit

4 articole în total
Furculiță de cocktail Nuova, set de 6 buc, WMF
108 lei
WM1291546040
Furculiță de servit Nuova, set de 2 bucWMF
58 lei –10 %
52 lei
WM1291496042
Furculiță pentru servit EVA TRIO, set de 3 buc, Eva Solo
146 lei –20 %
116 lei
ES115030
Furculiță pentru servit STELLA, set de 2 buc, Blomus
159 lei
BM63951

Furculiță de servit servire - o ustensilă multifuncțională indispensabilă pentru servire

Ce sunt furculițele de servire?

Furculițele de servit sunt ustensile de bucătărie special concepute pentru a servi mâncarea. În funcție de destinația lor, acestea sunt disponibile într-o gamă largă de forme și dimensiuni și sunt adesea mai lungi și mai mari decât furculițele obișnuite de masă. Furculițele folosite pentru a servi gustări, măsline, brânză sau șuncă, pe de altă parte, sunt destul de mici și au două vârfuri

Furculițele de servit sunt folosite de obicei pentru a muta mâncarea din farfurie în farfurie sau pentru a menține stabile bucățile mai mari de mâncare în timp ce sunt tăiate sau feliate.

Pe site-ul Kulina, avem o varietate de furculițe de servire și fiecare tip de furculiță are calități unice care fac mai simplă servirea unei anumite bucătării sau a unui anumit fel de mâncare. Aceste furculițe de servire sunt selectate manual de la producători renumiți, cum ar fi Eva Solo, Nicolas Vahé, WMF, și ZWILLING.

Oțelul inoxidabil, bambusul și alte materiale pot fi folosite pentru a face furculițe de servire. Acestea sunt un aparat necesar în fiecare bucătărie sau zonă de luat masa și sunt adesea incluse în seturile de tacâmuri pentru mese formale și informale.

Care sunt tipurile de furculițe de servire?

Există mai multe varietăți de furculiță de servit , fiecare cu o funcție distinctă. Acestea sunt câteva exemple tipice:

  • Furculiță pentru salate: Această furculiță este special concepută pentru a servi salate și alte alimente care necesită o lingură și are dinții mai scurți și mai largi decât o furculiță convențională. Furculițele de salată fac adesea parte dintr-un set de linguri de salată.
  • Furculiță pentru paste: Cu dinții săi lungi, subțiri și ușor curbați, această furculiță este perfectă pentru a învârti spaghetele și alți tăiței lungi.
  • Furculiță pentru pește: Această furculiță are un cap lat și plat și degete lungi, care sunt folosite pentru a servi peștele. Este adesea folosit în cadrul unei mese formale împreună cu un cuțit de pește. Vă rugăm să verificați selecția noastră de tacâmuri pentru pește și fructe de mare.
  • Furculiță de desert: A furculiță pentru desert, care este mai mică decât o furculiță obișnuită, este adesea folosită pentru a servi deserturi sau farfurii mici de mâncare. Acesta ar putea avea un dinte cu o mică curbură pentru a vă ajuta să adunați cantități mici.

Acestea sunt doar câteva dintre sortimentele de furculiță de servit pe care le puteți achiziționa de pe site-ul nostru; există și alte sortimente suplimentare, create pentru nevoi sau evenimente mai speciale.

Care este diferența dintre o furculiță de servit și o furculiță de masă?

O furculiță de furculiță de masă, este o furculiță de dimensiuni tipice folosită pentru a lua masa. În mod normal, are patru dinți și un mâner lung. Furculițele de masă sunt folosite pentru a transfera mâncarea din farfurie în gură și sunt de obicei mai mari.