Storcătoare electrice pentru citrice

13 articole în total
Storcator electric VITA 0,6 l, argintiu, otel inoxidabil, Bugatti
Nou
BGTT55SVITACR
Storcător electric de citrice PLISSE, alb, Alessi
Sticker
541 lei
ALMDL07W
Storcator electric VITA 0,6 l, negru, otel inoxidabil, Bugatti
Nou
971 lei
BGTT55SVITAN
Storcator electric VITA 0,6 l, verde mere, otel inoxidabil, Bugatti
Nou
BGTT55VITACM
Storcător electric de citrice CP 3544, argintiu, Severin
Sticker
345 lei
SEVECP3544
Storcator electric VITA 0,6 l, galben, otel inoxidabil, Bugatti
Nou
971 lei
BGTT55VITAC6
Storcător electric de citrice PLISSE, negru, Alessi
Sticker
640 lei
ALMDL07B
Storcator electric VITA 0,6 l, smantana, otel inoxidabil, Bugatti
Nou
BGTT55VITAC
Storcator electric VITA 0,6 l, portocaliu, otel inoxidabil, Bugatti
Nou
BGTT55VITACO
Storcator electric VITA 0,6 l, rosu, otel inoxidabil, Bugatti
Nou
971 lei
BGTT55VITAC3
Storcător electric de citrice SG63, Alessi
Sticker
1 131 lei
ALSG63W
Storcator electric VITA 0,6 l, violet, otel inoxidabil, Bugatti
Nou
971 lei
BGTT55VITACL
Storcător electric de citrice PLISSE 1,7 l, gri, Alessi
Sticker
548 lei
ALMDL07G

Storcătoare de citrice electrice - obțineți maximum din citricele dvs

Storcătoarele electrice de citrice - un aparat care face ca fiecare mic dejun să fie extraordinar

Un storcător de citrice este un aparat de bucătărie fabricat în special pentru a extrage sucul din citrice. Storcătoarele de citrice manuale și storcătoarele de citrice electrice sunt utile atunci când doriți să stoarceți suc de portocale, lămâi sau grapefruit pentru micul dejun sau ca adaos la sosul de salată sau mâncare. Storcătoarele electrice sunt, evident, mai ușor de utilizat și mai eficiente, deoarece nu au nevoie de energie manuală și pot produce destul de mult suc într-un timp scurt.

Cu ajutorul unui storcător electric, puteți transforma rapid portocalele, mandarinele, lămâile și grepfruturile în sucuri gustoase și nutritive. Dacă doriți să cumpărați un storcător electric, ați ajuns la locul perfect. La Kuline oferim o selecție mare de storcătoare electrice de citrice de marcă premium, inclusiv SMEG, Alessi și ETA.

Ce caracteristici ar trebui să caut atunci când cumpăr un storcător electric de citrice?

Sunteți interesat să cumpărați un storcător electric de citrice, dar nu sunteți sigur ce să căutați? Am întocmit o listă de sfaturi pentru a vă ghida și a vă ajuta să luați cea mai bună decizie.

  • Con de presare

Accesoriul în formă de con al storcătorului electric de citrice este cunoscut sub numele de con de presare. Un motor este utilizat pentru a stoarce sucul dintr-un citrice atunci când îl împingeți împotriva conului. Conul de presare poate fi diferit în funcție de model - unele pot fi mai mici, altele mai mari și mai potrivite pentru fructe mai mari. Selectați un storcător electric care să răspundă cel mai bine nevoilor dumneavoastră personale.

  • Oprire de picurare

Verificați dacă storcătorul electric are un opritor de picurare - acesta vă permite să vă opriți între sesiunile de stoarcere a sucului, păstrând blatul impecabil! Nivelul ridicat de aciditate al sucului de citrice poate distruge suprafața blaturilor de bucătărie sau a dulapurilor, dacă aceasta este sensibilă la ele.

  • Recipient pentru sucuri

Aparatul poate colecta singur sucul dacă are un recipient pentru suc. După ce este gata, se toarnă pur și simplu într-un pahar! Aceasta este o caracteristică practică dacă doriți să preparați sucul în prealabil și să îl păstrați în frigider.

  • Mașină de spălat vase

Verificați întotdeauna dacă accesoriile pot fi introduse în mașina de spălat vase. Astfel, nu va mai fi nevoie să le curățați manual.

Avem, de asemenea, o gamă de storcătoare centrifugale de la producători de top pentru extragerea sucului din fructe și legume.