Infuzoare ceai

28 articole în total
Strecurătoare de ceai GOURMET 5 cm, WMF
62 lei
WM0642676040
Infuzor de ceai YOU, oțel inoxidabil, Alessi
134 lei –3 %
129 lei
ALMMI25
Strecurătoare de ceai TEA TIME S, WMF
115 lei
WM0636466040
Infuzor de ceai MIAOU, verde eucalipt, Koziol
Outlet
34 lei –17 %
28 lei
KOZ3236655
Infuzor de ceai TEA BAG S, Eva Solo
148 lei –21 %
116 lei
ES567430
Infuzor de ceai INFUSION, sticlă, Viva Scandinavia
61 lei
VS70200
Strecurătoare de ceai pentru ETNA cană de călătorie, Kambukka KMBKL01017
Strecurătoare de ceai cu capac, Viva Scandinavia
Sticker
50 lei –2 %
49 lei
VS81011
Infuzor de ceai MIAOU, negru cosmic, Koziol
34 lei –2 %
33 lei
KOZ3236526
Infuzor de ceai RUDOLF, negru cosmic, Koziol
34 lei –2 %
33 lei
KOZ3233011
Infuzor de ceai INFUSION GLOBE 16 cm, alb, sticlă, Viva Scandinavia VS70302
Infuzor de ceai COLLAR 13 cm, argintiu, Stelton
148 lei –14 %
127 lei
SN425
Infuzor de ceai THOR 15 cm, antracit, Viva Scandinavia
89 lei
VS39045
Infuzor de ceai INFUSION 9 cm, gri, oțel inoxidabil, Viva Scandinavia VS29134
Infuzor de ceai INFUSION 9 cm, roșu, oțel inoxidabil, Viva Scandinavia VS29125
Infuzor de ceai THOR 15 cm, mentă, Viva Scandinavia
89 lei
VS39046
Infuzor de ceai MIAOU, roz regal, Koziol
34 lei
KOZ3236659
Infuzor de ceai, aur, oțel inoxidabil, Lune Tea
73 lei
LUNE5905413165016
Infuzor de ceai THOR 15 cm, maro pudra, Viva Scandinavia
89 lei
VS39062
Strecurătoare de ceai INFUSION, pliabilă, roz, Viva Scandinavia VS72550
Sus
Produsele următoare

Infuzoare de ceai - o modalitate convenabilă și ușoară de a prepara ceai din frunze libere într-o singură cană

Ce este un infuzor de ceai și la ce este folosit?

Un infuzor de ceai este un instrument folosit pentru a prepara ceaiul din frunze libere. De obicei, seamănă cu un filtru cu ochiuri sau cu un recipient perforat, este fabricat din oțel inoxidabil, silicon sau plastic și este conceput pentru a reține frunzele de ceai în vrac, permițând în același timp apei să treacă prin el, infuzând apa cu gustul și aroma ceaiului. Infuzoarele de ceai sunt disponibile într-o mare varietate de dimensiuni și forme, de la bile mici de plasă sau coșulețe până la forme mult mai creative și mai amuzante.

Cum se utilizează un infuzor de ceai? Puneți o cantitate adecvată de ceai vrac în strecurătoare și puneți-o în cană sau ceașcă. Se toarnă peste apa fierbinte. Infuzorul poate fi apoi scos, iar ceaiul poate fi savurat după ce s-a infuzat. Timpul de fierbere depinde de tipul de ceai și de preferințele individuale.

Avem o colecție uimitoare de infuzoare de ceai la Kulina care provin de la producători bine-cunoscuți, cum ar fi Viva Scandinavia, Koziol, și Eva Solo.

Filtre de ceai creative - un cadou minunat pentru iubitorul de ceai

Strecurătoarele de ceai amuzante sau creative sunt o modalitate excelentă de a adăuga personalitate și distracție experienței de a bea ceai. Există multe tipuri de strecurătoare de ceai creative disponibile pe piață, cum ar fi strecurătoarele în formă de animale, strecurătoare cu personaje drăguțe și chiar strecurătoare în formă de ceainice sau cești de ceai în miniatură. Unele strecurătoare de ceai sunt concepute pentru a pluti în ceașcă, adăugând o notă capricioasă ceaiului dumneavoastră.

Dacă sunteți în căutarea unei strecurătoare de ceaiamuzante și creative, le puteți găsi în diverse materiale, cum ar fi siliconul, oțelul inoxidabil și chiar plasticul alimentar. De asemenea, acestea sunt disponibile în diferite culori, dimensiuni și forme pentru a se potrivi preferințelor dumneavoastră.

Unul dintre beneficiile utilizării unei strecurătoare de ceai creative este că poate fi un bun prilej de conversație. Sunt, de asemenea, perfecte pentru a le oferi cadou unui prieten sau unui membru al familiei iubitor de ceai care se bucură de accesorii de ceai ciudate și unice.

În general, strecurătoarele de ceai creative sunt o modalitate excelentă de a aduce un pic de umor și personalitate în rutina de preparare a ceaiului, oferind în același timp un instrument funcțional pentru prepararea ceaiului în foi libere.

De ce este ceaiul cu frunze libere mai bun decât pungile de ceai?

Există diverse motive pentru care ceaiul în foi libere este adesea considerat superior pliculețelor de ceai:

  • Calitate: În comparație cu pungile de ceai, ceaiul în foi libere oferă adesea o calitate mai bună. Pulberea de ceai sau fannings, care sunt resturile zdrobite ale frunzelor de ceai, sunt adesea folosite pentru a umple pungile de ceai. Dimpotrivă, ceaiul cu frunze libere este făcut din frunze de ceai întregi sau fragmente considerabile de frunze de ceai, care pot oferi o aromă și un gust mai bun.
  • Aromă: În comparație cu pliculețele de ceai, ceaiul din frunze libere are un gust mai bogat. Pungile de ceai conțin adesea mai puțin ceai decât este necesar pentru a prepara o ceașcă cu un corp plin și oferă mai puțin spațiu pentru ca frunzele să se desfășoare, ceea ce poate duce la o aromă mai slabă.
  • Varietăți: Spre deosebire de ceaiul din frunze libere, care poate fi combinat cu diferite ierburi, condimente și fructe pentru a oferi arome unice și interesante, pliculețele de ceai conțin adesea doar o singură varietate de ceai.
  • Mediu: Cele mai multe pungi de ceai sunt fabricate din hârtie sau materiale sintetice nebiodegradabile, iar multe dintre ele au și un înveliș din plastic. Nu este nevoie de pliculețe de ceai de aruncat atunci când preparați ceai din frunze libere într-o strecurătoare sau infuzor reutilizabil.

În general, în comparație cu pungile de ceai, ceaiul cu frunze libere oferă o experiență de băut ceai mai plăcută și de înaltă calitate, iar cu un infuzor de ceai confortabil este ușor să faci o ceașcă perfectă de ceai doar pentru tine!

Dacă sunteți în căutarea unor amestecuri de ceaiuri gustoase, verificați selecția noastră de ceaiuri premium și dacă doriți să preparați mai mult decât o ceașcă de ceai pentru dumneavoastră, consultați selecția noastră de ceainice. De asemenea, puteți citi ghidul nostru de cumpărături pentru prepararea ceaiului dacă doriți să aflați mai multe despre accesorii și ritualuri de preparare a ceaiului.