Done by Deer

Done by Deer combină simplitatea designului danez cu produse moderne pentru stilul de viață pentru familiile cu bebeluși și copii mici. Verifică-i vesela și jucăriile și distrează-te decorând camera de la grădiniță, mâncând și jucându-te cu copilul tău!
17 articole în total
Jucărie SEA JELLY, albastru, Done by Deer
99 lei
DBD4323572
Zornăitoare pentru bebeluși SEA JELLY, roz, Done by Deer
99 lei
DBD4323571
Cană pentru copii, set de 3 buc, 160 ml, albastru, silicon, Done by Deer DBD1929592
Set de veselă pentru copii ELPHEE, 3 buc, silicon, Done by Deer
234 lei
DBD1529729
Set de veselă pentru copii PEEKABOO, 3 buc, multicolor, silicon, Done by Deer DBD1516379
Cană pentru copii, set de 3 buc, 160 ml, silicon, Done by Deer
171 lei –8 %
157 lei
DBD1929599
Cană pentru copii PEEKABOO RAFFI, 275 ml, verde, silicon, Done by Deer DBD1819833
Farfurie din silicon PEEKABOO ELPHEE, 16 cm, verde, Done by Deer
105 lei
DBD1719833
Farfurie pentru copii PEEKABOO ELPHEE, 16 cm, albastru, silicon, Done by Deer DBD1719832

Făcut de căprioare - îndrăgit de copii și de părinții lor

Done by Deer este o marcă daneză care a devenit sinonimă cu produsele pentru copii elegante și funcționale. Compania a fost fondată în 2014 de Helene Hjorth, un designer pasionat de crearea de produse pe care atât copiii, cât și părinții să le îndrăgească.

Numele companiei a fost inspirat de un poem al lui Rudyard Kipling, care spune povestea unui pui de elefant numit Toomai și a mamei sale. În poem, expresia "făcut de cerb" este folosită pentru a descrie frumusețea naturală a junglei, iar Helene Hjorth a considerat că acest sentiment surprinde perfect esența mărcii sale. Done by Deer a devenit rapid un favorit al părinților și copiilor din întreaga lume. Datorită esteticii minimaliste, atenției la detalii, culorilor pastelate și angajamentului față de calitate, este ușor de înțeles de ce Done by Deer a devenit un brand de referință pentru produse pentru copii elegante și funcționale.

Făcut de produse de cerb și design

Done by Deer- jucării, decor și depozitare pentru camera copilului, ves elă pentru copii, lenjerie de pat și produse de îngrijire sunt concepute pentru a fi atât atractive din punct de vedere vizual, cât și practice. Estetica caracteristică a companiei este minimalistă și modernă, cu accent pe linii curate și culori discrete. Multe dintre produsele lor prezintă motive jucăușe de animale, care sunt îndrăgite atât de copii, cât și de adulți.

Unul dintre lucrurile care diferențiază Done by Deer de alte mărci pentru copii este atenția la detalii. Fiecare produs este proiectat cu atenție pentru a fi funcțional și durabil, cu caracteristici precum țesături ușor de curățat și curele reglabile care cresc odată cu copilul dumneavoastră.

Angajamentul companiei față de calitate nu a trecut neobservat de comunitatea de design. În 2017, Done by Deer a câștigat un premiu Red Dot Design Award pentru setul de cină Yummy+, care a fost lăudat pentru "designul său simplu și practic" și "materialele de înaltă calitate" De asemenea, compania a fost prezentată în numeroase publicații de design, inclusiv Wallpaper*, Dezeen și Design Milk.

Deci, de ce iubesc copiii și părinții Done by Deer? Pentru părinți, este vorba de combinația dintre stil și funcționalitate. Done by Deernu sunt doar atractive din punct de vedere vizual, ci și practice și durabile, ceea ce le face o investiție inteligentă pentru familiile ocupate. Designul arată foarte bine în interioarele moderne, ceea ce reprezintă, de asemenea, un mare avantaj pentru toți părinții care țin la aspectul casei lor.

Pentru copii, motivele jucăușe ale animalelor și culorile strălucitoare sunt cele care fac produsele Done by Deer atât de atrăgătoare. De la jucăriile moi și de pluș până la seturile de cină colorate, totul la Done by Deer este conceput pentru a capta imaginația copilului și pentru a face activitățile zilnice mai distractive.

Făcut de căprioare în Kulina

Kulinaclienții companiei iubesc vesela pentru copii oferită de Done by deer. Farfuriile și bolurile sunt practic incasabile, multe dintre ele oferă ventuze și compartimente pentru a separa ingredientele. Toate au modele și modele adaptate copiilor. Pe Kulina veți găsi, de asemenea, bavete din silicon cu buzunare, tacâmuri pentru copii, pahare de băut și seturi de recipiente pentru alimente care vă vor permite să împachetați gustări sănătoase pentru copilul dvs., pe care să le luați în excursie, în parc sau la locul de joacă. Avem, de asemenea, jucării pentru copii mici