Liiton

Îndeplinește-ți visul american cu marca Liiton și bucură-te de paharul tău de whisky în circumstanțe extraordinare și cu pahare de cristal unice care vor elibera și mai multă aromă și îți vor răci whisky-ul în doar câteva secunde...
13 articole în total
Pahar pentru whisky EVEREST, set de 4 buc, 270 ml, Litton
255 lei –32 %
171 lei
LT10200
Suport pentru pahare, set de 4 buc, maro, Litton
334 lei
LT20300
Pahar pentru whisky THE PEAKS, set de 4 buc, Liiton
359 lei
LT20800
Pahar de whisky EVEREST, set de 2 buc, 270 ml, Liiton
155 lei –16 %
129 lei
LT20500
Pahar de whisky MT.BLANC set de 2 buc, 280 ml, Liiton
155 lei –34 %
102 lei
LT60100
Pahar de whisky FUJI, set de 2 buc, 270 ml, Liiton
155 lei –34 %
102 lei
LT60200
Pahar de whisky DENALI, set de 2 buc, 230 ml, Liiton
Outlet
155 lei –34 %
102 lei
LT60400
Pahar pentru whisky GRAND CANYON 300 ml, Liiton
99 lei –18 %
81 lei
LT11100
Tavă de servire MIRRORED, 38 cm, maro, Litton
500 lei –8 %
460 lei
LT20200

Liiton - un brand pentru iubitorii de whisky

Liiton este un brand care a făcut valuri în industria whisky-ului cu gama sa unică de pahare și accesorii pentru whisky. Produsele lor - pahare de whisky și carafe - au câștigat popularitate în rândul pasionaților și colecționarilor de whisky datorită designului inovator, funcționalității și materialelor de înaltă calitate.

Ce este atât de special la produsele Liiton?

Liitoncele mai notabile produse ale companiei sunt ochelarii Mount Everest și Grand Canyon, al căror design a fost inspirat de frumusețea maiestuoasă a naturii. Designul paharelor este cu adevărat unic, oferind o experiență vizuală uimitoare pentru băutorii de whisky.

Dar designul unic al ochelarilor de munte nu este singura caracteristică care diferențiază marca de altele de acest tip de pe piață. Liiton produsele sunt, de asemenea:

  • solid și durabil
  • fabricate din sticlă 100% fără plumb
  • caracterizat de un fond cu greutate mare
  • vândut în seturi cu carafă
  • fac cadouri excelente pentru cunoscătorii de whisky

În afară de pahare - vândute în seturi - Liiton oferă, de asemenea, carafe, tăvi și suporturi pentru a completa experiența de a bea și servi whisky.

Liiton - pahare de whisky care îmbunătățesc experiența de băut whisky

Designul inovator și materialele de înaltă calitate utilizate în produsele Liiton vă permit să vă răciți whisky-ul în câteva secunde. Cum? Puneți paharele în congelator și scoateți-le chiar înainte de a servi whisky-ul oaspeților. Se toarnă whisky-ul. Masa bazei de sticlă și designul muntelui răcește whisky-ul fără a-l dilua, așa cum face gheața. Nici nu trebuie să vă încurcați cu whisky cu gheață.

Liitonconcepute atât de specialiști în design, cât și de specialiști în whisky - sunt perfecte pentru pasionații de whisky care apreciază nu numai gustul băuturii lor, ci și designul unic și aspectul frumos al accesoriilor pentru whisky. Paharele mărcii nu sunt doar pentru spectacol, fiind concepute pentru a îmbunătăți experiența de a bea whisky. Materialul și forma paharelor păstrează whisky-ul la temperatura perfectă, fără a-l dilua cu apă sau gheață. Acest lucru le permite băutorilor să savureze pe deplin aromele și aromele whisky-ului.

Liiton sunt cadouri perfecte pentru el, pentru un tată, frate, prieten sau pentru colegii de serviciu sau partenerii de afaceri, așa că nu uitați să consultați oferta Liiton pe Kulina înainte de a vă mai servi un pahar.