Brabantia

Brabantia este un brand de renume mondial care transformă obiecte obișnuite de zi cu zi în decorațiuni interioare ca prin magie. Un coș de pâine, un coș de gunoi, un coș de rufe - toate pot fi vedete în casa dumneavoastră!
416 articole în total
Suport pentru hârtie igienică RENEW, bej deschis, Brabantia
66 lei
BRAB223242
Coș de gunoi cu capac sensibil la atingere BO TOUCH BIN, 36 l, verde, Brabantia BRAB304163
Raft pentru duș MINDSET 42 cm, gri mineral, Brabantia
239 lei
BRAB303524
Coș cu pedală NEWICON, 30 l, albastru deschis, Brabantia
549 lei –7 %
509 lei
BRAB202667
Coș cu pedală BO 2 x 30 l, negru, Brabantia
1 151 lei
BRAB211508
Coș cu pedală BO 2 x 30 l, alb, Brabantia
1 190 lei
BRAB211447
Coș de rufe 60 l, cu capac din plastic, alb, Brabantia
609 lei
BRAB304880
Coș de pâine cu tocător, 39,5 cm, gri, Brabantia
339 lei –9 %
308 lei
BRAB128264
Coș pentru pâine, cu tocător, gri deschis, Brabantia
339 lei –9 %
308 lei
BRAB128288
Coș cu pedală NEWICON, 20 l, gri mineral, Brabantia
619 lei –5 %
583 lei
BRAB119163
Sus
Produsele următoare

Brabantia – pentru că efectuarea sarcinilor casnice poate fi plăcută!

Brabantia este lider mondial în furnizarea de produse de uz casnic pentru organizarea casei, depozitare, curățenie, spălare și prepararea alimentelor. Care este povestea din spatele acestei afaceri de familie și care sunt ideile pe care Brabantia le urmează?

Brabantia – istoria din spatele brand-ului

Brabantia – o companie olandeză deținută de o familie - a fost fondată în 1919 în Țările de Jos, în provincia Brabant, de către un străbunic al celei de-a patra generații de proprietari Van Elderen, care a produs primele cutii și ulcioare de lapte. Primele coșuri de gunoi cu pedală au fost produse în 1952, iar primul design iconic numit Patrice, cu flori maro și ciclamen, apare în 1969. Acum, Brabantia poate fi găsită în magazine din întreaga lume, cu birouri și facilități de producție din Austria până în SUA și din China până în Finlanda. De asemenea, poate fi găsită în milioane de case, restaurante, magazine și birouri din întreaga lume.

Brabantia – transformăm treburile casnice în plăcere

Ideea din spatele designului Brabantia este de a face ca efectuarea treburilor casnice să fie mai ușoară, mai rapidă și mai plăcută.

După cum spune Tijn, directorul general al Brabantia: "Știm că multor oameni nu le place să facă treburi. Dar noi ne petrecem până la 6 ani din viață făcându-le. Iar timpul este prea prețios pentru a fi irosit. De ce să nu vă îmbogățiți rutina de zi cu zi, să învățați să le iubiți? Faceți lucrurile mărunte din plăcere, lăsați-le să vă înalțe. (...) La Brabantia, suntem aici pentru a vă ajuta, cu produse frumos concepute pentru o viață plăcută și pentru a dărui. Concepte cu potențial, care sunt fabricate în mod durabil și care lasă o lume mai bună pentru generațiile viitoare.Și pentru voi pentru a vă bucura de ele."

Brabantia iubește sustenabilitatea

Când vorbim despre ideile pe care le urmează compania Brabantia, este imposibil să nu vorbim despre sustenabilitate. Brabantia iubește planeta noastră și a făcut angajamentul de a trece la un design circular până în anul 2035! De fapt, au început să recicleze înainte ca acest cuvânt să fie inventat, transformând cutiile de lapte condensat în pahare noi în anii 1940. Dar reciclabilitatea produselor este doar una dintre fețele angajamentului Brabantia față de natură. Produsele sale sunt durabile și au mai mult de o funcție, coșurile de gunoi sunt concepute pentru separarea deșeurilor, suporturile de uscare și uscătoarele rotative pentru uscare naturală, borcanele care previn risipa de alimente și chiar capacele inteligente pentru masa de călcat pentru o călcare mai eficientă. După cum puteți vedea, a fi prietenos cu mediul este una dintre cele mai mari misiuni ale Brabatia, care stă la baza designului fiecărui produs în parte.

Colaborări cu artiști și premii de design

Pentru a oferi clienților săi o experiență plăcută de curățenie, Brabantia cooperează cu diferiți designeri și artiști. În 2015, Brabantia a făcut echipă cu Orla Kiely, designerul de renume internațional din Londra, pasionat de model, culoare și textură, descris de The Guardian drept „Regina Imprimeurilor". Imprimeurile ei de inspirație retro se potrivesc perfect cu stilul Brabantia și transformă coșurile de gunoi în decorațiuni elegante pentru casă.

De-a lungul celor peste 100 de ani de istorie, Brabantia a câștigat numeroase premii prestigioase pentru design, cum ar fi Dutch Design Award (DDA) sau iF Design Award (pentru uscătorul rotativ SmartLift). În 2019 Brabantia a câștigat prestigiosul GIO Award și Special Award for Originality cu Bo Touch Bin pentru ‘transformarea unui coș de gunoi într-un obiect de interior elegant.

Produsele și calitatea acestora

Brabantia oferă produse de bună calitate pentru spațiile moderne. Cele mai populare produse ale lor includ:

Toate produsele Brabantia au fost dezvoltate, produse și testate pe baza unui standard de înaltă calitate, iar Brabantia oferă clienților săi o garanție de 2 până la 10 ani (în funcție de produs).