66 articole în total
Organizator de baie, alb, Brabantia
124 lei
BRAB280108
Organizator de baie, gri, Brabantia
127 lei
BRAB280085
Suport pentru cutii de șervețele MENOTO, oțel inoxidabil mat, Blomus BM68821
Organizator de baie EASYSTORE 70513, alb / gri, Joseph Joseph
177 lei
JS70513
Suport pentru șervețele NEXIO, oțel inoxidabil mat Blomus
318 lei
BM66653
Suport pentru dischete demachiante MINDSET, alb mineral, Brabantia BRAB303302
Suport pentru cutii de șervețele BIRILLO, alb, Alessi
199 lei
ALPL07W
Suport pentru dischete demachiante MINDSET, gri mineral, Brabantia BRAB303289
Suport pentru cutii de șervețele BIRILLO, alb, Alessi
249 lei
ALPL15W
Cutie de depozitare pentru baie BIRILLO 18 cm, alb, Alessi
439 lei
ALPL17W
Geantă cosmetică TOILETPAPER LIPSTICKS 25,5 x 12 cm, negru, Seletti SLT02592
Cutie de depozitare pentru baie ARA 10 cm, cu capac, taupe, Blomus BM68866
Sus
Produsele următoare

Organizatori de baie - transformați-vă baia

Ce sunt organizatorii de baie?

Dacă sunteți ca majoritatea oamenilor, una dintre cele mai aglomerate încăperi din casă este baia. Vă începeți și vă încheiați ziua acolo și, de obicei, este primul loc pe care îl vizitați atunci când trebuie să vă pregătiți rapid.

Cu toate acestea, toată această activitate poate face ca baia să pară aglomerată și dezorganizată, ceea ce face dificilă găsirea a ceea ce aveți nevoie atunci când aveți nevoie. Aici intervin organizatoarele de baie.

Organizatoarele de baie sunt accesorii sau articole de depozitare create pentru a vă ajuta să mențineți o baie curată și organizată. Acestea sunt disponibile într-o varietate de modele, dimensiuni și materiale.

Acestea pot fi folosite pentru a depozita și organiza o mare varietate de obiecte de baie, inclusiv accesorii de înfrumusețare și de machiaj și multe altele.

Care sunt avantajele utilizării organizatorilor de baie?

Iată câteva avantaje ale utilizării organizatorilor de baie:

  • Maximizați spațiul disponibil: Organizatoarele de baie vă pot ajuta să profitați la maximum de spațiul disponibil, oferind opțiuni de depozitare care se potrivesc în locuri mici și valorifică la maximum spațiul disponibil.
  • Evitați dezordinea: Un coș de depozitare vă poate ajuta, de asemenea, să evitați dezordinea și să îmbunătățiți aspectul spațiului de locuit. Puteți evita ca grămezile de produse cosmetice să ocupe spațiu pe blat sau în sertare, oferindu-i fiecărui articol un loc bine definit.
  • Economisiți timp: Într-o baie organizată puteți găsi rapid și ușor tot ce aveți nevoie, ceea ce vă va economisi timp. Astfel, veți avea mai mult timp să vă continuați ziua și mai puțin timp să căutați lucruri.
  • Creați un mediu liniștit: În mijlocul unei zile aglomerate, o baie curată și organizată poate fi un refugiu liniștit. Vă veți simți mai liniștit și mai puțin neliniștit atunci când totul este la locul său.

Care sunt tipurile de organizatoare de baie disponibile pe Kulina?

Organizatoarele noastre de baie sunt împărțite în șase categorii, fiecare dintre acestea fiind explicată pe scurt mai jos:

  • Suporturi pentru cutii de șervețele: Acestea sunt acoperitoare, fie ornamentale, fie practice, realizate pentru a depozita o cutie de șervețele și pot adăuga un plus de frumusețe băii dumneavoastră.
  • Suporturi pentru tampoane de bumbac: Acestea sunt recipiente făcute special pentru a ține tampoanele de bumbac, menținându-le aranjate și la îndemână.
  • Organizatori de machiaj: Acestea includ secțiuni și compartimente pentru diverse obiecte și sunt făcute în special pentru a depozita și organiza machiajul.
  • Coșuri și cutii: Acestea sunt articole de depozitare versatile care pot fi folosite pentru a păstra o varietate de articole de baie.
  • Pungi de cosmetice și de machiaj sunt recipiente mici care pot fi folosite pentru păstrarea și organizarea obiectelor mici, cum ar fi machiajul, cosmeticele și alte articole.
  • Suporturi pentru tampoane de bumbac sunt recipiente special concepute pentru a păstra tampoanele de bumbac sau bețișoarele Q organizate și ușor de găsit.