Ballarini

Ballarini este un producător italian de top de tigăi antiaderente de înaltă calitate. Vedeți cât de comod, ușor și plăcut poate fi gătitul!
6 articole în total
Tigaie FERRARA 32 cm, Ballarini
333 lei –17 %
274 lei
BAL1000966
Tigaie antiaderentă ALBA 24 cm, Ballarini
389 lei –14 %
332 lei
BAL1000240
Capac de sticlă 28 cm, Ballarini
87 lei –17 %
72 lei
BAL1001584
Capac de sticlă 24 cm, Ballarini
74 lei –14 %
63 lei
BAL1001583
Capac pentru tigaie 20 cm, Ballarini
59 lei –11 %
52 lei
BAL1001582

Ballarini - făcute cu o pasiune italiană pentru gătit

Ballarini este o marcă care este sinonimă cu ustensilele de gătit italiene de înaltă calitate de peste 130 de ani. Marca are o istorie bogată care a început în 1889, când Paolo Ballarini a înființat un mic atelier în orașul Rivarolo, lângă Padova, Italia. Astăzi, Ballarini este un brand bine cunoscut, care face parte din Grupul Zwilling din 2015.

Ballarini - nu numai tigăi

Misiunea Ballarini este de a oferi consumatorilor vase de gătit de înaltă calitate, durabile și cu un design frumos, care să le îmbunătățească experiența culinară. Ballarini oferă o gamă largă de produse de gătit care sunt concepute pentru a satisface atât nevoile bucătarilor profesioniști, cât și ale bucătarilor casnici. Gama de produse a brandului include tigăi, cratițe, oale, tigăi, grătare și wok-uri, precum și ustensile de gătit specializate pentru grătar, coacere (fără PFOA, antiaderente) și prăjire.

Ceea ce face ca tigăile Ballarini să fie atât de speciale este calitatea materialelor și a construcției lor. Tigăile mărcii sunt fabricate cu o bază din aluminiu de calibru mare care asigură o distribuție uniformă a căldurii, prevenind apariția punctelor fierbinți și permițând un control precis al gătitului. De asemenea, tigăile sunt acoperite cu o suprafață antiaderentă, care nu conține substanțe chimice dăunătoare și este ușor de curățat. În plus, tigăile Ballarini au mânere ergonomice, concepute pentru confort și ușurință în utilizare.

Pe Kulina vă oferim tigăile antiaderente Ballarini cu mânerul dotat cu sistemul patentat Thermopoint, care vă avertizează asupra încălzirii corecte a tigăii în funcție de culoarea acesteia. Mânerul poate fi plasat într-un cuptor cu o temperatură maximă de 160°C, astfel încât să puteți verifica în sfârșit metoda "sear-first, cuptor-second" pentru a vă stăpâni fripturile ribeye.

Calitate recunoscută de bucătarii de top și de iubitorii de design

Ballariniangajamentul companiei pentru calitate și inovație a fost recunoscut cu numeroase premii, inclusiv prestigiosul Red Dot Design Award. Articolele de gătit ale mărcii sunt folosite de bucătari de top din întreaga lume și au fost prezentate în publicații culinare de top.

În concluzie, Ballarini este un brand realizat cu o pasiune italiană pentru gătit. Cu o experiență de peste 130 de ani, marca continuă să ofere consumatorilor vase de gătit de înaltă calitate, durabile și cu un design frumos. Fie că sunteți un bucătar profesionist sau un bucătar de casă, Ballarini oferă ceva pentru toată lumea.