Tigaie pentru saute FERRARA GRANITIUM EXTREME 24 cm, Ballarini

Cod: BAL1000954
Marcă: Ballarini
329 lei –30 %
Tigaie pentru saute FERRARA GRANITIUM EXTREME 24 cm, Ballarini
329 lei –30 % 229 lei
Stoc epuizat
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Încercați tigaia adâncă cu suprafață antiaderentă unică Granitium Extreme din colecția Ferrara. Producătorul italian Ballarini face parte din Grupul Zwilling din 2015.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Tigaie adâncă Ballarini Ferrara, 24 cm

Dacă sunteți în căutarea unei tigăi antiaderente ideale pentru a pregăti nu numai tocănițe, dar și dacă vă place adesea să găzduiți o petrecere mai mare cu legume sau carne prăjită sau sosuri tipice cehești, tigaia adâncă din colecția Ferrara va fi perfectă pentru dvs. Nu numai că are o suprafață antiaderentă Granitium Extreme , dar este, de asemenea, potrivită pentru plitele cu inducție.

Puteți alege între 24 și 28 cm.

  • Vă recomandăm spălarea manuală
  • Tigaie antiaderentă potrivită pentru inducție
  • Fără PFOA
  • Rezistență ridicată
  • Fabricat în Italia
  • Garanție împotriva defectelor de fabricație 5 ani - puteți folosi și strunguri metalice
  • Decor granit
  • Thermopoint

Nu uitați să alegeți capacul adecvat, cu un mâner special.

Articolele de gătit italiene Ballarini nu sunt doar o bijuterie de design pentru bucătăria dvs., dar datorită combinației dintre dragostea italiană pentru mâncarea bună și precizia germană, acestea sunt, de asemenea, de înaltă calitate. Tigăile antiaderente din colecția Ferrara sunt din aluminiu cu decor de granit, în care placa de aluminiu este formată sub presiune înaltă în forma dorită. Tigăile antiaderente de calitate Ferrara sunt partenerul ideal pentru prăjirea ouălor, prăjirea legumelor, a cărnii, a peștelui, a clătitelor de cartofi sau a clătitelor.

Inducție

Fundul dublu al tigăii are și el rolul său. Stratul de oțel și aluminiu cu crestături nu numai că garantează o absorbție mai rapidă a căldurii, dar face ca aceste tigăi să fie potrivite pentru inducție.

Suprafața

Suprafața antiaderentă și foarte rezistentă Granitium Extreme este formată din 5 straturi, care sunt întărite cu particule minerale, și sunt rezistente la temperaturi ridicate atunci când gătiți fără lichide (grătar până la 250 °C). Granitium Extreme nu conține PFOA și este, de asemenea, rezistent la ustensilele metalice.

Mâner-Thermopoint

Mânerul cu formă ergonomică este izolat termic, astfel încât nu este doar confortabil, ci și sigur de ținut în mână. În plus, este dotată și cu sistemul patentat Thermopoint, care vă avertizează asupra căldurii corecte a tigăii după culoarea acesteia. Mânerul poate fi introdus într-un cuptor cu o temperatură maximă de 160°C.

Parametri suplimentari

Categorie: Tigăi pentru sotat
Greutate: 0.94 kg
Material: Aluminiu
Dimensiune: 24 cm
Caracteristici: Potrivit pentru inducție
Tip produs: Tigaie universală
K překladu: CZ AUTO
Margin: E
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: