Linguri pentru supe și sosuri

7 articole în total
Lingură de servire GREEN TOOL 28 cm, verde, Eva Solo
74 lei –10 %
66 lei
ES531534
Lingură de servit pentru orez PRO, Zwilling
161 lei –15 %
136 lei
ZW37160033
Lingură de servit SOHO, Zwilling
161 lei –8 %
147 lei
ZW7031093
197 lei –17 %
162 lei
ZW7006093
Lingură de servire GREEN TOOL, 25,5 cm, verde, Eva Solo
74 lei –6 %
69 lei
ES531533
Lingură de servit EVA TRIO 26 cm, nailon, Eva Solo
74 lei –6 %
69 lei
ES118606
Lingură de servit DAILY, 26 cm, Nicolas Vahé
34 lei
NV160670010

Linguri pentru supă și sos - ajutoarele tale din sufragerie

Lingurile pentru servirea supelor și sosurilor, la fel ca și alte linguri de servit, au boluri mai mari decât o lingură de masă standard sau linguri de amestecat. Bolul lor este menit să rețină mai mult lichid, iar mânerele lor sunt mai lungi pentru a permite accesul la o oală adâncă sau la o turătoare.

Care sunt tipurile de linguri folosite în sala de mese?

Există multe tipuri diferite de linguri folosite atunci când se servește cina sau orice altă masă la masă, dar câteva dintre cele mai populare sunt următoarele:

  • Linguri de supă: Folosit pentru a servi supe sau tocănițe, un polonic este o lingură mare și adâncă cu un mâner lung. De obicei, este construit pentru a avea un mâner cu cârlige pentru a fi agățat cu ușurință de o cratiță sau de o turătoare .
  • O lingură de sos sau o lingură de sos este o lingură mai mică, cu un bol mai adânc și mai îngust (adesea cu o gură de scurgere), folosită pentru a servi sosuri servite în boluri de sos sau în bărci de sos
  • Linguri de servit cu boluri mai puțin adânci decât lingurile de supă, folosite pentru a servi orez, cartofi sau legume
  • Lingurițe - linguri folosite în principal pentru a mânca
  • Lingurițe de ceai și linguri de espresso - folosite pentru servirea ceaiului, cafelei și a deserturilor

Acestea sunt doar câteva exemple din cele câteva modele de lingură de servit supă și sos care sunt oferite pe site-ul Kulina; pe măsură ce navigați prin colecție, veți găsi și alte varietăți. Alegerea lingurii va depinde de supa sau sosul pe care îl serviți, precum și de preferințele dumneavoastră.

Pot folosi o lingură de supă sau de sos pentru a servi alte tipuri de mâncare?

Da, puteți folosi un polonic sau o lingură de sos pentru a servi alte tipuri de mâncăruri, dar s-ar putea să nu fie întotdeauna cea mai bună opțiune. Spre deosebire de alte tipuri de linguri, lingurile pentru supă sau sos au un bol mai mare și mai adânc, deoarece sunt făcute special pentru a servi supe și sosuri. Cu toate acestea, aceste linguri ar putea fi o opțiune bună dacă serviți un fel de mâncare care are mult sos sau lichid care nu trebuie scurs - cum ar fi gulașul. Unii oameni folosesc, de asemenea, linguri de servit pentru a servi mâncăruri cu paste.

Dacă sunteți în căutarea unui polonic de bucătărie, verificați selecția noastră de ustensile de bucătărie.