Forme pentru tarte și minitarte

12 articole în total
Formă de tartă DELIBAKE J1641574, 28 cm, Tefal
99 lei –11 %
88 lei
TEFJ1641574
Formă de tartă de 28 cm, roșu burgundia, Emile Henry
209 lei –9 %
190 lei
EH346028
Farfurie de plăcintă Legio ⌀ 24 cm Eva Solo
322 lei –14 %
276 lei
ES885242
Formă de tartă de 28 cm, cu fund detașabil, de Buyer
179 lei –39 %
109 lei
DB470628
Formă de tartă 32 cm, cu fund detașabil, de Buyer
199 lei –35 %
128 lei
DB470632
Formă de tartă 15 x 36 cm, roșu burgund, Emile Henry
209 lei –25 %
156 lei
EH346034
Formă de tartă 20 x 10 cm, dreptunghiular, de Buyer
87 lei –37 %
54 lei
DB470820
Formă de tartă de 24 cm, de Buyer
78 lei –28 %
56 lei
DB470524
Tavă minitarte, pentru 12 tarte, otel, de Buyer
130 lei –31 %
89 lei
DB471112
Formă de tartă CRISPYBAKE J4170814, 28 cm, Tefal
91 lei
TEFJ4170814
Formă de tartă FRENCH CLASSICS 12,5 cm, REVOL
63 lei –15 %
53 lei
RV612426

Tartine pentru tarte și tarte - extindeți meniul de acasă

Ce sunt tigăile pentru tarte și tartele?

O tigaie de tartă este un vas de copt rotund, puțin adânc, care este cel mai frecvent utilizat pentru a pregăti tarte (dulci sau acrișoare), cochilii de tartă, plăcinte și quiche. Tartinele sunt pur și simplu mini-tarte și este posibil să doriți să cumpărați tăvi pentru tarte dacă doriți să pregătiți câteva gustări pentru o petrecere sau un banchet. Atunci când alegeți un inel de tartă sau o formă pentru dumneavoastră, luați în considerare diametrul acestuia și numărul de persoane din familia dumneavoastră.

Unele dintre formele de tartă oferite pe Kulina au o bază detașabilă, dar o formă de tartă dintr-o singură bucată ar putea fi mai potrivită pentru dvs. dacă pregătiți tarte cu umplutură lichidă.

Pe Kulina veți găsi o gamă largă de forme de tarte și tarte de diferite diametre și forme - de la cele mai tradiționale - rotunde, la forme dreptunghiulare sau pătrate. Oferim inele de tartă perforate de înaltă calitate, realizate din oțel sau din vase de tartă din ceramică. Optați pentru o formă de tartă rotundă din oțel de la de Buyer sau alegeți o adevărată atracție pentru ochi - un vas de tartă din ceramică roșie de la Emile Henry.

Trebuie să-mi ung forma de tartă?

În cele mai multe cazuri, nu este nevoie să ungeți forma de tartă înainte de a o tapeta cu aluat. De ce? Conținutul ridicat de unt din aluat va împiedica în mod natural ca acesta să se lipească de fundul tigăii. Cu toate acestea, mai ales dacă aveți o tavă de tartă sau o farfurie de tartă dintr-o singură bucată, puteți folosi puțin unt pentru a unge tava. Vă va fi mai ușor să scoateți tarta din vas. Dacă tava ta de tartă are marginile canelate, asigură-te că le ungi uniform.

Fasole de copt - un plus frumos pentru tava de tartă

Fasolea de copt este o biluță din ceramică termo-conductoare care îngreunează patiseria și o ajută să se coacă de sus. Cum le folosiți? Boabele de copt sunt folosite la coacerea "pe nevăzute" - aceasta presupune căptușirea aluatului necopt fie cu hârtie de copt (hârtie pergament), fie cu folie de aluminiu și apoi umplerea acestuia cu greutăți - boabele de copt. Acestea mențin forma aluatului în timp ce se gătește și împiedică baza să se umfle.

Dacă vă place să coaceți, nu uitați să verificați oferta noastră de accesorii de co pt și tăvi de copt. Ps. Știați că puteți coace tartele și în forme de brioșe? Verifică-le!