Forme pentru brioșe

13 articole în total
Formă pentru tort TEA CAKES ȘI CANDIES, 30 matrițe, Nordic Ware NW59448
Tavă pentru brioșe GOLD ELEGANCE 35 x 27 cm, bronz, oțel, Guardini
Nou
GD79912GEGNAM
Tavă pentru gogoși, pentru 6 gogoși, oțel, de Buyer
110 lei –28 %
79 lei
DB471206
Formă de brioșe simplă 150 ml, set de 6 buc, negru, silicon, Lékué
110 lei –6 %
LKE0212060N01M033
Tavă pentru brioșe, 12 matrițe, antiaderente, de Buyer
119 lei –26 %
87 lei
DB484300
Tavă Savarin, 24 cm, de Buyer
129 lei –24 %
97 lei
DB471224
Tavă pentru gogoși, pentru 12 gogoși, oțel, de Buyer
116 lei –28 %
83 lei
DB471212
Tavă pentru brioșe XBAKE 35 x 27 cm, albastru, oțel, Guardini
Nou
156 lei
GD14912PBSGNAM

Tigăi pentru brioșe - ai chef de ceva dulce?

Ce sunt tigăile pentru brioșe?

Tigăile pentru brioșe (numite și tigăi pentru brioșe, tăvițe pentru brioșe sau tăvițe pentru brioșe) sunt tigăi pentru cuptor cu cupe individuale folosite pentru a ține aluaturile sau amestecurile pentru brioșe. Le poți folosi cu sau fără forme de copt, în funcție de proprietățile antiaderente ale tăvii tale de cupcake.

Tăvile pentru brioșe pot fi folosite și pentru alte preparate la cuptor, cum ar fi biscuiți cu fructe, cupe de casă cu unt de arahide, cupe de orez prăjit în tigaie de brioșe sau cupe de ouă la cuptor.

Cum de a alege o tigaie de brioșe?

Mulți pasionați de coacere sunt de părere că formele de brioșe din metal cu un strat antiaderent sunt cele mai bune, deoarece transferă căldura în mod eficient, favorizează o rumenire uniformă, o creștere frumoasă și vă permit să scoateți cu ușurință brioșele.

Pe Kulina însă, veți găsi forme de brioșe durabile, din mai multe materiale și dimensiuni. Alege o tavă de cupcake care se potrivește cel mai bine nevoilor tale și poți alege dintre:

  1. forme de brioșe din fontă, aluminiu sau metal emailat: acestea oferă o distribuție egală a căldurii, ceea ce asigură o calitate constantă. Acestea sunt oferite în diferite dimensiuni (pentru cupcakes mai mici sau mai mari) și provin de la producători de încredere, cum ar fi Petromax, de Buyer sau Nordicware
  2. tăvițe de silicon pentru brioșe și forme individuale de silicon pentru brioșe: Acestea sunt considerate ca fiind cele mai moderne tăvi pentru brioșe de pe piață. Proprietățile lor antiaderente le fac mai ușor de curățat. Le puteți folosi fără garnituri sau spray de gătit, iar brioșele dvs. vor fi ușor de scos. Sunt, de asemenea, moi, flexibile, ușor de depozitat și pot trece de la congelator la cuptor. Cutiile individuale sunt, de asemenea, utile dacă doriți să faceți un număr mic de prăjituri și sunt stivuibile, economisind spațiu prețios în rafturile sau sertarele din bucătărie. Dacă doriți să folosiți tăvi de silicon, verificați oferta faimosului brand Lekue - un specialist în gătit și coacere cu instrumente de bucătărie din silicon.

Cum trebuie unsă o tavă de brioșe?

Pulverizarea unui spray vegetal antiaderent pe forma de brioșe este cel mai simplu mod de a o unge. De asemenea, puteți folosi forme de copt - formele ajută la prevenirea lipirii aluatului de tavă și facilitează scoaterea și servirea brioșelor în timpul petrecerilor.

Dacă preferați să nu folosiți spray vegetal și nu aveți la îndemână pahare de copt, ungeți pur și simplu fiecare cavitate cu unt cu o bucată de prosop de hârtie sau cu degetele. Scuturați făina în plus după ce ați presărat ușor fiecare cavitate cu ea. Acest lucru este deosebit de util atunci când se folosesc forme de brioșe uriașe.

Printre formele de brioșe disponibile pe Kulina veți găsi și tăvi pentru copt gogoși, brioșe sau madeleines. Nu uitați să verificați și alte forme de copt pentru prăjituri mai mici și ramekere, precum și manșoane de cofetărie pentru a vă decora brioșele cu cremă gustoasă.